İnstagramda 14 şubatta süpriz yapıcaklarmış.Acaba yeni modelmi gelicek.
İnstagramda 14 şubatta süpriz yapıcaklarmış.Acaba yeni modelmi gelicek.
Sevgililer gününe özel %14 zam da olabilir.
Herkesi aşka getirecek bir zam bence. Tommygun haklı, %14 yapıp aşkı katlayabilirler.
500 ve 250 serisinden güzel bir şey getirmedikleri sürece benim ve Türkiye'li motosikletçilerin en az %95'inin umurunda değiller. Hatta daha iyisi, şöyle 400c çift silindir bir şeyler de olur. Boşa yormasınlar kendilerini bunlardan biri değilse.
CF Moto'nun kampanyası gibi birşey olmasında , motor alana zincir spreyi hediye ediyorlarmış vah vah :D
İyi hediye valla, zincirim 1000km'dir yağsız. Bir de yağmur çamurda kullandığımdan ötürü biraz paslı. Bugün çıkayım zincirdeki pasları söküp iyice temizleyeyim dedim diş fırçası+gazyağı ile dalarak. Bir tane zincir yağı alayım diye bir girdim ki 150 lira, aman tanrım didim.
Hırbonen'e kızan bir kesim var ama adam Honda konusunda çok donanımlı. Misal ben "Crx" desem, eski kasa "Prelude" desem, "Vti" ya da "Del sol" desem çoğu kişi bilmeyebilir, anlamayabilir ama Hırbonen ağa ıncık cıncık her türlü bilgisini verecek kadar Honda'ya hakimdir.
Şöyle bir sürpriz?
Yada şöyle?
Hepimizin büyürken genç yaşlarımızda sevdiğimiz, öykündüğümüz araçlar illa ki olmuştur. Misal ben "2 zamanlı Mercury tekne motoru" desem bir ben-i adem bu forumda şu an "hafız neden Suzuki, Evinrude, Johnson değil?" diyemez günümüzde. Hırbonen de o şekil, Honda geçmişte hem alınabilirliği nispeten kolay, hem de sapıkça performansa sahip araçlar üreten bir markaydı. Sonradan Nc gibi efendi ürünler üretmeye başladılar.
Geçmişte bu adamlar 500 cx gibi Moto Guzzi tadında v bloklar, Bmw gibi boxer motorlar gibi bir çok teknolojiyi başarılı olarak üretmiş ya da adapte etmiş bir firma. Ben her ne kadar "Kawasaki - Heavy İndustry" diye makara olarak geyik yapsam da Honda bir başkaydı, sonradan ruhsuzlaştı.
Bakıyorumda harbi harbi efsane modeller üretmişler birde bunların 2 zamanlı ss motosikletleri var onlara hiç girmiyorum bile zamanında ortalıkları esmişler kavurmuşlar, artık böyle üst segment motosikletlerde gördüğümüz şeyleri şuan Honda yapıyor olsaydı çok daha güzel olurdu ama o zamanda Honda alınırmıydı bilmem, Honda bana kalırsa hep halka hitap eden cepi üzmeyen ürünler sunan bir firma ve bu konuda çok başarılı bir firma. Benim ne yaşım nede tecrübem eski Hondaları bilmeye yeter görüşlerim hep şimdiki Honda ürün gamından yola çıkarak ön gördüğüm şeyler.
Şu kanalda ülkemize gelmeyen o kadar çok 150cc-250cc arası Honda-Yamaha modelleri var ki
https://www.youtube.com/c/YouTubeLook/videos
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)