yeni nt 1100 ü satışa sunacaklar cok da heyecanlanmayın
Cb125f filan bi haber yok dimi
Selamlar,
2021 de yenilenen yeni kasa CB125F gelebilir diye düşünüyorum.
Keşke gelse tüm aryışlarıma çözüm olur
@Elpardon Cb125f gelecek diye duydum.
Nerden duydunuz hocam içimde kıvılcım oluşmasın boş yere
Çok beğeniyorum bu tür motosikletleri ys125 i beğenmiyorum pek artık ama cb125f yi baya beğeniyorum.Tek sebebi bu hocam.Zevk renk meselesi gibi birşey.
ADV 150 yi getirseler ne güzel olur
Belki DIO için hediye koruma demiri ve arka çanta kızağıdır. Şahsen onu tercih ederim
Sevgililer günümüzü kutlamışlar sağolsunlar.
Çok ümitlendim yeni model çıkacak diye ama sevgili gününü kutlamışlar, benim hiç sevgilim olmadıki bana ne faydası var :DD
ahahhaha ülen honda dunya devisin burda trolluk yapiyorsun
Hayal kırıklığı.
@Elpardon Temmuz ayında bayilerde olacakmış cb125f
Honda Türkiye'ye bu motoru neden getirmez anlamadım. Gelse ilk alacak kişilerden biriyim. Vergi sigorta ve akaryakıt giderlerinin en pahalı olduğu ülke bizim ülkemiz. Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Kampanya yapamaz mıyız abi bu motorların Türkiye'ye gelmesi için?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Honda Türkiye'ye bu motoru neden getirmez anlamadım. Gelse ilk alacak kişilerden biriyim. Vergi sigorta ve akaryakıt giderlerinin en pahalı olduğu ülke bizim ülkemiz. Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Kampanya yapamaz mıyız abi bu motorların Türkiye'ye gelmesi için?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)