Sevgililer gününe özel nc 750x_34_128.mpg.jpg.mp3.mp5 edition.
Sevgililer gününe özel nc 750x_34_128.mpg.jpg.mp3.mp5 edition.
züpriz ne olur bilemem amma
ulan memleketin içine zıçmışlar millet 150 cc 250 cc hayali kuruyor
biz öyle miydik be motosiklet işlerine 2010 yılından sonra iyice sardım cub ybr cbf nc tenere nc derken afrika alabildim ybr ye binerken ulan bi varadero alsam yeter diyordum afrika alırken baktım varadero eski kaldı cbf e binerken yapıştırayım bi tiger 800 derdim 12 yılda ne kadar geriye gittiğimizin resmi dir bu
şu an aklıma gelmedi ama hondanın efsane naked modeli 4 silindirli ?? hah işte onu tekrar yapıyorlardı acaba onumu duyurcaklar.
Bence türkiyede herkesin alabilceği ucuz bi 125 lik gelse daha güzel olur
Motor bloğu euro5 olsun ve az yaksın, varsın dijital ekran olmasın, ortalama yakıt göstermesin, led far olmasın, grenaj olarak sadece benzin deposu ve ön çamurluk olsun, arka kampana fren olsun, depo kapağı elde kalsın..
Aklıma gelen maliyet düşürme seçenekleri bunlar.. Ancak böylesi bir motor gelirse, japon motor almaya gücü yeter garibanın..
Arkadaslar trolluyomuyuz birbirimizi ?
Valentines day + honda diye arattim bir pok cikmadi..
Sevgililer gunu ile yeni model falan ne alaka
Aha supriz yine boyle bir reklam olur
https://youtu.be/lUYXlk4kUrc
silindi
sas
Bunu mutlaka değerlendirin.
...
Hocam fiyatta bir indirim var mı diye baktım ama yok sanırım. Fiyat/kullanım sayısı açısından spreye göre bir ekstrası var mı? Spreyi bile sıkmaya üşeniyorum bazen zincire, ekstra bir avantajı yoksa 90 liraya 500 ml valvoline sentetik veya 140 liraya putoline seramik chain tech almayı düşünüyorum.
Forumda daha önce de konusu açılmıştı. Uygulamadan önce zinciri gaz yağı ile temizleyip kurumasını bekledikten sonra tüpün üzerindeki fırçasıyla çok ince kat macun gibi süre süre yağlıyorsunuz. Spreylerden daha uzun dayanan ve daha uygun fiyatlı bir ürün. Uygulaması zahmetli de olsa boş zamanda yapılırsa toplamda diğer ürünlerden daha az zamana mal oluyor ve sıçratma derdi de yok. Fiyat olarak avantajı ise gramajından öte uygulama sıklığı ihtiyacının çok daha uzun olmasından kaynaklı. Çok uygun fiyatlı sprey zincir yağı bakıyorsanız 404 Zincir Yağlarına da bakabilirsiniz. En uygun fiyat performans şu sıralarda onlarda. Ama çok daha sık ve az uygulamalısınız yoksa sıçratma yapabiliyor.
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)