4 mevsim kullanan birisi değilim.110/150 lastik ebatlarını kullanacağım. Virajlarda, düz yollarda uzun ömürlü ve yola tutuşu açısından Anlas Viento Sport mu önerirsiniz yoksa Mitas Sport Force Plus mı önerirsiniz. ?
4 mevsim kullanan birisi değilim.110/150 lastik ebatlarını kullanacağım. Virajlarda, düz yollarda uzun ömürlü ve yola tutuşu açısından Anlas Viento Sport mu önerirsiniz yoksa Mitas Sport Force Plus mı önerirsiniz. ?
Daha once yazdik.viento sportun herhangi bir testi yok,sadece kullanici yorumlri var.mitas spirt force un testleri ve yorumlri iyi.mitas oneririm
Anlas’ta Winter grip haricinde memnun olan pek yok. Memnunum diye varsa lastiğin limitlerini test etmemiştir.
YouTube’ta anlasın sponsorluğunu alıp, test videolarında övenler var. O videoların yorumlarına bakın, gerçek kullanıcı şikayetlerini görürsünüz.
Bende 15bin km anlas kullandım. İlk 5 bin iyidi sonra patates…
Mitas hakkında bilgim yok.
Mitas Sport Force +, cidden harika bir spor lastik.
Şu ana kadar;
Suzuki Bandit’te 2 takım,
Bmw f800gt’de 1 takım,
Triumph street triple’da 1 takım,
Ducati Multistrada’da 3 takım kullandım.
Ciddi anlamda f/p ürünü. Tavsiye ederim. Tarihi genelde hep yeniydi aldıklarımın.
Güzel lastik ama neyle mukayese ediyorsunuz? Viento Sport kullandınız mı?
Ben Mitas ve Anlas kullandım.. Bence ikiside güzel lastik ama aynı zamanda kullandığım bölgedeki asfalt kalitesi de iyi.. O nedenle bu lastikleri överken ne kadar doğru yaptığımdan şüphe etmeye başladım. İkisini kıyaslarsam Anlas daha uzun ömürlü benim gözlemlerime göre..
Sırf Anlas'ın piyasadaki bazı lastiklerindeki sorunlardan (balon yapma , dış kabuğun soyulması, balans bozukluğu vs) dolayı Mitas.
Ön yargı deyin, karalama deyin ... ne derseniz deyin, ama benim seçimim mitas olmuştu.
Kesinlikle mitas. Anlas türk firması, destek verelim tamam da ıslak zeminde 0 a yakın tutuşu var. Mitas ona nazaran kuruda çok daha iyi. Islakta da road4 kadar olmasa da temkinli kullanıldığı sürece üzmez. Viento sport ile yağmurlu havada 70 ile giderken aniden durmam gerekti ama arka frene dokunur dokunmaz kitledi arkayı. 40 metre mesafede durmadı motor. Önümdeki araç sola dönmeseydi ölmüştüm. O yüzden mitas alın. Ben öldükten sonra yemişim yerlisini, yabancısını.
Ben olsam mitas alırdım en azından bazı modelleriyle kendini kanıtlamış bir marka. Viento sport hakkında hep kötü yorum görüyorum
ANLAS ı bedava verseler tüm samimiyetimle söylüyorum motoruma takmam. Kendim de tecrübe edindim, etrafımdaki başka kullananlarda da gördüm 2 yaşında lastik her tarafından yarılıyor, özellikle diş diplerinden. 15 yıllık michelin lastik de gördüm 1 tane bile çatlak yoktu. MİTAS nasıldır bilmiyorum lakin anlas kadar kötü olacağını sanmıyorum.
[IMG][/IMG]
Mitas Sport Force kullanıyorum, ıslakta kuruda virajda memnunum. Anlas deneyimlemedim.
MONDİAL RX3İ EVO, HONDA CBR 250, BAJAJ DOMİNAR 400, KTM DUKE 390, YAMAHA MT-07, Aprilia PEGASO 650
Anlas'ın böyle durumlarda lastiği değiştirdiğini duydum. 1 ya da 2 yıl garantisi her türlü var zaten lastiğin. 15000km'den fazla yapmadıysanız, lastik 2 yıldan tazeyse gönderin incelesinler.
Viento sportunda sıkıntı olan birisi değiştirmişti Facebook grubunda görmüştüm. Fabrika ile mailleşin, incelemeye gönderin gitsin. Dönerse ve canınız sıkılıyorsa tüketici hakem heyetine verir kesin değiştirtirsiniz.
Sözüne çok güvendiğim, çoğumuzun çok sevdiğine emin olduğum bir Youtube kanalı çok övüyordu Anlas'ı. Yukarıdakiler gibi örnekler görünce kafam karışıyor ve üzülüyorum açıkçası... :(
Ben 250 cc, düşük hacimli makinede kışın Winter grip'ten, yazın da Tournée Sport radyal lastiklerden çok memnun kalmıştım. Muhteşemdiler. Lakin bir tık güçlü motor aldığımda Road 4 taktım, riske girmedim. Yine aynı motorda Mitas'ın M-Racer modelini de kullandım, sanki Anlas'ın radyal Tournée Sport lastikleri daha iyiydi. Şu anki motorumda da Mitas kullanmadım hiç.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)