nc ye 10.000 , africa da 15.000 artis olmus x adv artmamis.
Demekki cok satanlara zam geliyor,nc ve at turkiyenin en populer motorlari sonucta
Yakisirr..
nc ye 10.000 , africa da 15.000 artis olmus x adv artmamis.
Demekki cok satanlara zam geliyor,nc ve at turkiyenin en populer motorlari sonucta
Yakisirr..
Honda neymiş yaa tırrrt
Bi honda pcx binerim belki bi de gayıgın kıcına 80lık honda takarım baska iş görmez
Puhaha
Sahibinden e girdim simdi africa muadili f850gs adventure fiyatlarina bakayim dedim, bir de ne goreyimmm ilan yok.
Ahagaha.Africa diye bir model varken f850 leri kim napsin,millet hakli.
Ok dedim bmw kazikci,diger avrupali olan tiger rally pro fiyatlarina bakayim dedim fakat o da ne ,yine ilan yok !
Ulen koskoca turkiyede ikinci el tiger rally veya bmw f850 gs adv ilani yok.
Alemin krali kimmis ????
Her firmanın kendi niş'i var. Honda AT veya diğer modellerinden çok iyi kazanıyor. (NC'nin kendi niş'i oluştu mesela. Sevmeyenler ondan sevmiyor; teamüllere uymuyor, farklı bir beklentiye hitap ediyor...) Sonuçta kar amaçlı ticari bir işletme. BMW'nin niş'ine saldırma gibi bir iştah ve/veya ihtiyaç hissetmiyorlar demek ki. İsteseler / stratejik ve karlı bulsalar elbet yaparlar, gerekli teknoloji de tecrübe de gani gani mevcut. Honda'da bu yok demek ayıp kaçar gerçekten. Gereksiz bir rekabete girmiyorlar diyelim...
teknoloji yok demedim zaten , herşey var ama bazen markanın imajı o sınıfa yetmez , örneğin Fiat markası üst sınıfa hafif gelir , halbuki Ferrari bile Fiat a ait yani her türlü yapar ama direksiyonun göbeğindeki arma yeterli gelmez..
bu arada bahsettiğimiz ev fiyatına satılan motor GS , Honda benzerini üretti , Crosstourer güzelde motordu ama satmadı..
Rahmetli Aea Barkın Bayoğlu, Honda için "Az yakar, az gider ama esnafın dostudur" demişti. Bu fiyatlarla Honda, Türkiye'de komprador uşağı, Aile şerefi filmindeki kötü kalpli Oktay karakterinde olduğunu ilan etti. 10-15000 zam ne insafsız Honda, zalım Honda, hayın Honda?
Motosiklete yeni başlamış olup da "Hele tommygun abi, Aea Barkın kimdir?" diyecek olanı ibreti alem olsun diye döverim, sille tokat döverim.
Beyler motor fiyatlarını bir kenara koyalım, ege bölgesinde kullanıcılara bacak gibi elektrik faturaları gelmeye başladı. Birçok insan klima ile ısındığı için faturalar arş-ı alaya çıkmış vaziyette. Herkes isyan ediyor yüksek meblağlardan ötürü.
Malesefki daha kötüsüde o suratlılar ülkenin büyük bir kısmını oluşturuyor, ya Allah sizlere akıl vermiş beyin vermiş şöyle olayların göz ucuyla baksalar her olay her dümen ortaya çıkıcak. Bizim memlekette din işleri aşırı büyültülüyor, iyide bizim sorunumuz din değil cahillik olmalı ama bizde sorun cahillik sorun değil farklı dine ve inanca sahip olmak problem, şu memleketteki cahilliği aşsak çoğu şey düzelicek ama buda çok çok zor bir ihtimal gibi gözüküyor.
Tasdik ederim. Her ne kadar eşimden ayrılmış olsam da hala benim kıymetlimdir. Eski hanım ve kayınvalidem Bodrum'da yaşıyorlar birlikte. Doğalgaz ve kömür yok, klimayla ısınıyor evleri. 2000 TL elektrik faturası ödemişler. Dediklerimi açık yüreklilikle söylersem içeri girerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)