Forumda bazı konulara neden cvp verilmiyo
Reklamlar
-
27 Ocak tarihinde giyim kategorisine konu açmışım 200 küsür kişi görmüş ama bi allahın kulu yardımcı olmamış neden böyle ki ?
Reklamlar
-
Merhaba kardeşim, cevap verilmemesinin sebebi belki de yanlış yönlendirmeden kaçınılmış olabilir. Açtığın konu hakkında bir bilgim yok ammavelakin bilmediğim konularda yorum yapmak yerine bilen ve tecrübeli birisini beklemeyi yeğlerim. Açtığın konuya bakan 200 kişiden belki de 200 üde o konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler olabilir.
-
Alıngan olmaya gerek yok. İçerik cazip gelmemiş, konu hakkında bilgileri olmamış veya cevap yazmaya üşenmiş olabilirler.
-
Eren ilker adlı üyeden alıntı
27 Ocak tarihinde giyim kategorisine konu açmışım 200 küsür kişi görmüş ama bi allahın kulu yardımcı olmamış neden böyle ki ?
Botlar girip bakarlar forumlara o yüzden o sayılar çok değişkenlik gösterebilir.
Ben konuyu gördüm ama canınızı sıkmamak adına yazmamış madem öyle yazayım...
-
Bazen konu hakkinda bilgimiz olmuyor,bazen de 40 kere acilan kask tavsiyesine bisey yazmak icinizden gelmiyor
-
Son mesajlarda görünmüyor bende, belki de sebebi bu olabilir.
Mesajını görünce diğer konuya detaylı bir tavsiye yazdım sana. Umarım faydası olur..
MotoXPR
https://www.youtube.com/@MotoXPR
-
arama kısmı calısmıyor bende bir süredir konuyu bulamadım da bizim giyim diye bölümümüz mü varmış
-
Seni sevmiyoruz sana gıcığız ondan cevap vermiyoruz :D İnsanların bilgisi yoktur. Nihayetinde burası motosikletustaları.net ( ismi uydurdum ) değil hani :D
-
...bi allahın kulu yardımcı olmamış neden böyle ki ?
"Hep bir halli Turhallıyız biz bize benzeriz / Yüz bin kere tövbe eder gene şarap içeriz..."
Siz şarap içip günaha giriyomuşsunuz da ondan.
-
Atincozkan adlı üyeden alıntı
Bazen konu hakkinda bilgimiz olmuyor,bazen de 40 kere acilan kask tavsiyesine bisey yazmak icinizden gelmiyor
Çoğu ekipman konusuna yorum yapılmama nedeni..
-
Quantrell adlı üyeden alıntı
Çoğu ekipman konusuna yorum yapılmama nedeni..
Evet, düşük bütçede alınacak tek kaskın Mt revenge 2 veya Bell qualifier olduğu 200 kere falan yazıldı. Ama ben de açmıştım bu tarz başlıklar, herkes açar.
Yeni neslin forum kültürü yok, forum diye bir şey yok çünkü artık. Normal karşılamak lazım.
-
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Evet, düşük bütçede alınacak tek kaskın Mt revenge 2 veya Bell qualifier olduğu 200 kere falan yazıldı. Ama ben de açmıştım bu tarz başlıklar, herkes açar.
Yeni neslin forum kültürü yok, forum diye bir şey yok çünkü artık. Normal karşılamak lazım.
Google yok mu ya? Google'da "bla bla bla bla site:motosiklet.net" diye aratınca çıkıyor zaten (site dış dünyaya tamamen açık olduğu için Google tüm sayfaları endeksliyor...), forum kültürüne sahip olmaya gerek yok aslında.
-
-
espresso adlı üyeden alıntı
Sanirim ilk olarak 2003 civari karsilasmistim dokumanin orjinaline, ondan once de RTFM vardi hala da var aslinda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)