Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun.
cok tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
col tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
cok tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
cok tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
cok tesekkurler. motorum kedi gibi uysal oldugu icin ve islak zeminde ekstra dikkatli olmam dolayisiyla kolay kolay kaymam. Ama anladim ki buz varsa ne yaparsak yapalim kayiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
cok tesekkurler, artik hava 4-5 derecenin altinda ise bende kullanmayacagim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
cok tesekkurler ekipmanin onemini tecrube etmis olduk evet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
cok saol dostum, onemli olan saglik evet. Cok buyuk bir tecrube oldu. O hizda dusmesem belki biraz daha gevsek davranip daha yuksek hizda dusecektim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
cok tesekkurler hocam haklisin. emipmanin onemi hayat-yasam cizgisi gibi ve en kucuk kazanin bile sakasi yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
cok tesekkurler tommygun, tekerine tas degmesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
cok tesekkurler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
cok saol hocam,tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
cok tesekkurler kerem, yazdigin herseyde haklisin. Aslinda boyle ekstrem havalarda arabayla cikiyorum ama dun sabah motorla cikasim tuttu. Ama guzel bir ders oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
cok saol cyan hocam, cok sukur birseyim yok. tekerine tas degmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
cok saol hocam.
Dustum kalktim bi baktim vucudumu kolacan ettim birsey yok.
sonra motoru kaldirdim baktim koruma demiri yamulmus, gidon topuzu, peg ve egsozda hafif cizik var. motor bloguna baktim garip birsey yok.
calistirdim inceledim bi catlama zortlama yag kacagi ivir zivir yok. bindim yoluma devam ettim, nabiz 180 suratta kocaman bir "vay monakoyum" siritmasi ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
cok saol hocam haklisin.
Genelde tek biryerlere gideceksem motosiklet ile, 2 yada daha fazla kisi gideceksem araba ile giderim. Ama anladim ki buzlanma ihtimalinde hicbir kosul altinda motosiklete binmemek gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
cok tesekkurler
Çok geçmiş olsun.
İyi ki ciddi bir hasar olmadı sizde.
Gecmis olsun arkadaşım, ders cıkardıysak ne mutlu
Geçmis olsun haci..iyi tarafindan bakarsak,istatiksel olarak sunu diyebilirim bu sene bir daha dusme ihtimalin cok azaldi
Bir yilda iki defa dusen motorcu sayisi cok azdir
cok saol dostum. Hani derler ya "bir musibet, bin nasihattan iyidir"
emipmanin onemini biliyordum saniyordum ama meger gercek anlamda bu kadar onemli olsugunu bilmiyormusum.
kolum kesin kirilacakti. dirsegi refleks olarak altima koymusum dusunce. dirsek korumasi olmasa kimbilir nasil bir kirik ile ugrasacaktim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
saol morukcum tesekkurler icim rahatladi
Sende sakin cikma ekipmansiz aman aman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)