Mondial XTreme Maxx200i Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba, bu motoru yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ama düşüncelerinizi merak ediyorum. Konuyu açma sebebim satma düşüncesi ile gelen kafa karışıklığı. Çok seviyorum, gözüme de gönlüme de hitap ediyor ama teknik arızalarından montaj hatalarından bıktım usandım. Kullananlar veya makinayı bilenler ne önerirsiniz? Sizce aşık olduğunuz ama binerken yine yolda bırakır mı diye çekindiğiniz kız ile ayrılmalı mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
Bu arada inceden inceleme (başıma gelenler) videosu da çektim, ilgilenenler izleyebilir.
https://youtu.be/agyiMwRPWYU
Reklamlar
-
O düşünce kafana girdiğine göre yakın zamanda satarsın. Ucuz olduğundan benimde baktığım bir makineydi. Çevremde iki kullanıcısı var. İkisi de memnun. Biri 2016 sanırım hafif üzgün bir alet, diğeri 2020. Ama çok zorlamıyorlar. Evden işe, işten eve. Günlük 10 km'lik kullanıcılar. Konusu var diye hatırlıyorum.
-
CRF250L için bütçeniz varsa veya tarz değiştirip farklı bir modele geçmeyi düşünüyorsanız satın, aksi halde orjinalinden dah iyi parçaları bir şekilde temin edip arızaları indirgeyerek kullanmaktan başka pek şansınız yok malesef.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
CRF250L için bütçeniz varsa veya tarz değiştirip farklı bir modele geçmeyi düşünüyorsanız satın, aksi halde orjinalinden dah iyi parçaları bir şekilde temin edip arızaları indirgeyerek kullanmaktan başka pek şansınız yok malesef.
Yada bir xtreme max'ın bir tık üstü x pulse alınabilir.
-
Maalesef bütçe değmiyor oralara
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
yec adlı üyeden alıntı
Yada bir xtreme max'ın bir tık üstü x pulse alınabilir.
XPulse Mi Xtreme nin üstü? Güldürme beni dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler