Anket: Fuara gitmeyi düşünüyor musun?
- Katılımcı sayısı
- 106. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Gideceğim
-
Gitmeyeceğim
-
Belli değil
Fuar'dan beklentiler 2022
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Fuar ne zaman
bkz. ilk post
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
2022 motosiklet fuarından beklenen
2022 motosiklet fuarında bizleri bekleyen
-
Fuarın bu seneki adı, "Motobike Kazık Fiyat 2022" olsun..
Kurları geçtim, bu kadar acımasız vergi dünyada hiç bir ülkede yok...
-
pnongrata adlı üyeden alıntı
Fuarın bu seneki adı, "Motobike Kazık Fiyat 2022" olsun..
Kurları geçtim, bu kadar acımasız vergi dünyada hiç bir ülkede yok...
Kurları yalnız bırakmayalım...
-
Katılımcı olmayacak firmalar ile ilgili bilgisi olan paylaşırsa iyi olur. Hala açıklamadılar.
-
bilet satın almayın önce çekilişlere katılın bedava 100 bilet dağıtmışlar bazı yerlere
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben fuara özel bir anlam yükleyenlerdenim. Fuar olduğunda sanki cemre düşmüş de bahar gelmiş gibi hissediyorum. İnşallah 2022 fuarına da katılacağım.
Ben bu sene gitmeyi düşünmüyorum ama sen gidersen bi aea sticker ını alırım abi. 😅
Bulunmaz hint kumaşı mübarek o kadar aradım da bulamadım.
-
Beto87 adlı üyeden alıntı
Ben bu sene gitmeyi düşünmüyorum ama sen gidersen bi aea sticker ını alırım abi.
Bulunmaz hint kumaşı mübarek o kadar aradım da bulamadım.
Ben geçmişte fuarlardan 2-3 tane almıştım. Hatta ismini unuttum, kusuruma bakmasın forumdan bir kardeşime Antalya'ya 20 TL gibi bir rakama satmıştım. Bu sene de dağıtım olursa senin için de 1 fazla alır, bizim Carrefour önünde teslim ederim sana.
-
Ben geçmişte fuarlardan 2-3 tane almıştım. Hatta ismini unuttum, kusuruma bakmasın forumdan bir kardeşime Antalya'ya 20 TL gibi bir rakama satmıştım. Bu sene de dağıtım olursa senin için de 1 fazla alır, bizim Carrefour önünde teslim ederim sana.
Vay arkadaş biz bastırmak için totomuzu yırtalım, millete sadece kargo ücreti karşılığı yollamak için totomuzu yırtıp mesai harcayalım, bi tarafımıza denyolar (kargo adresi verip takip etmeyenler) yüzünden 1000 tl girsin adamlar alıp bir de satıyor... Olmadı tommy olmadı :(
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş biz bastırmak için totomuzu yırtalım, millete sadece kargo ücreti karşılığı yollamak için totomuzu yırtıp mesai harcayalım, bi tarafımıza denyolar (kargo adresi verip takip etmeyenler) yüzünden 1000 tl girsin adamlar alıp bir de satıyor... Olmadı tommy olmadı :(
Hakikaten ticari bir düşüncem yoktu. Teklif karşı taraftan gelince ben de "hayır" demedim. O arkadaş bana "ücretsiz gönder" dese de kırmaz, ücretsiz yollardım.
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Honda, Yamaha, BMW'nin sözleşmeleri gereği fuarda olacakları yönünde bilgi aldım.
Yanlış bilgi iletilmiş sanıyorum.
Hesaplarından yapılan duyuruda Bmw, Yamaha, Honda'yı telaffuz etmemişler.
"motultr ana sponsorluğunda
gerçekleşecek fuarda motosiklet tutkunlarının merakla
beklediği katılımcılar arasında, Harley Davidson,
Kawasaki, Suzuki, MV Agusta, Vespa, KTM, Brixton, Peugeot, Polaris, Aprilia, Moto Guzzi, SYM, JAWA ve Husqvarna gibi dünyanın önemli markaları ve modelleri yer alıyor. "
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Kawasaki, Suzuki, MV Agusta, Vespa, KTM, Brixton, Peugeot, Polaris, Aprilia, Moto Guzzi, SYM, JAWA ve Husqvarna gibi dünyanın önemli markaları ve modelleri yer alıyor. "
Şu ara gelmeme niyetindeler ve bu durumun firmalar nezdinde yaptırımları olacak sanırım. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Dediğin gibi fuarın resmi sayfasında yerleşim planı açıklanmış orada da yok bu yüzden gitmeme kararı aldım.
-
Arkadaslar bizim fuarda bu tur goruntuler oluyor mu ?
-
-
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Eskiden oluyordu şimdi maliyetten kısmak adına olur mu bilmem. Hatta Barkın abinin bir videosu vardı kıza bakmayın motora odaklanın diye tekrarlıyordu anlatırken.
-
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Her gün deli dana gibi motosiklet sürmek nereye kadar? İnsan bazen artçı olmayı istiyor.
-
17 Nisan 2022, 15:06
Her gün deli dana gibi motosiklet sürmek nereye kadar? İnsan bazen artçı olmayı istiyor.
Ahaga.Motosiklet surmenin sexten zevkli oldugunu iddia eden hokahey un liderliginde olan guruh, buna karsi cikar mi acaba ?
Allahin goygoyculari,kasksiz binerler arkaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)