Aslında crf falan olucak bu karda toprakda çimenlerde çok güzel eğlenilir ama bende 200kglik spor motor var ne yapılabilir sizce arkayı kaydırıp durmak dışında :D yaratıcı fikirleri bekliyorum
Aslında crf falan olucak bu karda toprakda çimenlerde çok güzel eğlenilir ama bende 200kglik spor motor var ne yapılabilir sizce arkayı kaydırıp durmak dışında :D yaratıcı fikirleri bekliyorum
abi daha yeni bugün düştüm yapma hiçbirşey.
düzgün,dikkatli sür
Bizim burada da daha güneşli hava, düz yolda sürmeyi beceremeyip kaza yapıyorlar. Karda otursunlar oturdukları evlerinde. En kötü temizlikti, bakımdı oyalasınlar bence.
Bugün gittiğim yerde karlı dağlarda 2t endurolarla çok eğleniyorlardı şu an bu motorların tam zamanı. bazen acaba elimdekini satıp alsam mı diye düşüncelere dalıyorum. Spor motor değil adv olsa yine de bu havada düşmemeye çalışarak sürmek dışında bir şey yapılmaz.
Detaylı bir temizlik, wd40lama ve zincir bakımı. Sonra paketleyip baharı beklemek
Yurt dışında ok ama burada motoru yatırır en az 1000 lik olursun neyin fantazisi bu. Oturun yerinizde şarj cihazı varsa akünüzü şarj edin yoksa da alın.
Siz içinizdeki çocuğu öldürmüşsünüz dostlar boşverin amaç eğlenmek grenaj kırık gezeriz en kötü ne olacak zaten maks 20 30la gidiliyor :D
En kotu kol/bacak kirilabilir, calisilamaz, faturalar odenilemez filan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
Soyle kaynak vereyim ben de.
https://onedio.com/haber/vali-yerlik...klandi-1037979
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)