Soğuk havalarda motorculara verilen tuhaf tepkiler
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
xmax 250 ile hiç rüzgar almıyorum. Kışlık ekipmanlarla 5 derece sıcaklıkta yağış olmayan havada işyerime vardığımda terlemiş oluyordum. Bir tek eldivenler yüzünden ellerim üşüyordu.
https://www.**********.com/urun/gp-k...k-koruma-siyah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Sadece bu firmaya gicik oluyoruz sanirim. GP Kompozit iste.
Reklamlar
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Gördüğüm en düşük kalite ürünleri üretiyorlar sağolsunlar r25 için karbon fiber motor koruma kapağı aldık yalandan en üste 1 kat karbon elyaf gerisi
cam elyafı ki karbonda olması gereken reçine epoksidir, heralde epoksi ile yapmışlardır diye beklerken bildiğin polyester kullanmışlar bu işlerle
uğraşan biri olarak tiksindim resmen adamlardan ki ne vida yerleri uyuyor motora ne de vidalar , malzemedeki düşük kalite döküm konusuna hiç giresim
bile yok onlardan daha önce r25 karbon winglettede aynı sorunlar vardı , nc700x için çanta demiri almıştım oturmamıştı sağolunsunlar hiç şaşırtmadılar
daha da almam 3 te 3 yaptı agalar :D sevmek istesek de inatla sevmeyin abi beni diyor resmen firma
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
Gördüğüm en düşük kalite ürünleri üretiyorlar sağolsunlar r25 için karbon fiber motor koruma kapağı aldık yalandan en üste 1 kat karbon elyaf gerisi
cam elyafı ki karbonda olması gereken reçine epoksidir, heralde epoksi ile yapmışlardır diye beklerken bildiğin polyester kullanmışlar bu işlerle
uğraşan biri olarak tiksindim resmen adamlardan ki ne vida yerleri uyuyor motora ne de vidalar , malzemedeki düşük kalite döküm konusuna hiç giresim
bile yok onlardan daha önce r25 karbon winglettede aynı sorunlar vardı , nc700x için çanta demiri almıştım oturmamıştı sağolunsunlar hiç şaşırtmadılar
daha da almam 3 te 3 yaptı agalar :D sevmek istesek de inatla sevmeyin abi beni diyor resmen firma
Guzel bilgiler. Elcik koruma urunu zaten sadece sogugu kessin diye onerdim, pleksiglass bir malzemedir muhtemelen, koruma beklemiyorum.
Ben simdiye kadar bu firmadan sadece navigasyon bari ve deflektor aldim, koruma saglayacak bir parca alinir mi bilemedim
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Aliexpres de aynı elcik ısıtma gibi ince ama şarj edilebilir lityum pilli plakalar satılıyor , botun tabanına , montun içine , sırtına vs istediğin yere koyuyorsun , satın alıp denemedim ama işe yarayacakmış gibi görünüyor , bu arada en sıcak tutan ekipman naylon yağmurlukdur , içine gram rüzgar almaz , içerde vücudun yaydığı ısıyı da dışarı salmaz , lakin bununda sıkıntısı hiç hareket etmesen bile oturduğun yerde terlemeye başlıyorsun , iç çamaşırların sırılsıklam oluyor..
eldiven içine naylon doktor eldivenlernden giydim. sıcacık.
böyle bir çözum buldum
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
eldiven içine naylon doktor eldivenlernden giydim. sıcacık.
böyle bir çözum buldum
Çok uzun kullanmayın. Maserasyon diye bir şey var, üzer.
-
Kompozitli mompozitli firmaya da harflerini göstermeyerek erotik film muamelesi yapıyoruz sanırım.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kompozitli mompozitli firmaya da harflerini göstermeyerek erotik film muamelesi yapıyoruz sanırım.
bence siteye reklam veriyorlardı anlaşamadılar ne olduysa ondan mı engellendi demiştim.
gp kompozit üretimi ön cam deflektörü almıştım Gürcan'ın forza'dan görüp. xmax'ı konforunu acayip değiştirdi, keşke daha önceden alsaymışım dedim, normalde kaskın tepesinde patlayıp rahatsız eden rüzgar tamamen kayboldu, yok böyle rahatlık demiştim.
elcik koruma ve ön tarafta navigasyon tutucu da bütçe ayırınca almayı düşündüklerim listesinde.
-
espresso adlı üyeden alıntı
bence siteye reklam veriyorlardı anlaşamadılar ne olduysa ondan mı engellendi demiştim.
gp kompozit üretimi ön cam deflektörü almıştım Gürcan'ın forza'dan görüp. xmax'ı konforunu acayip değiştirdi, keşke daha önceden alsaymışım dedim, normalde kaskın tepesinde patlayıp rahatsız eden rüzgar tamamen kayboldu, yok böyle rahatlık demiştim.
elcik koruma ve ön tarafta navigasyon tutucu da bütçe ayırınca almayı düşündüklerim listesinde.
Ben de Sym Wolf'e eski kasa Mt25 kısa tur camı takmıştım o markadan. Gerçi forum üyelerinden Angrypower hediye etmişti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)