Gümrük vergisi hakkında ?
Reklamlar
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Ben fc motora daha önce yazdığımda tamam sen sipariş verdiğin ürünün sipariş nosunu yaz biz düşük yazarız demişlerdi. Gerçi alışveriş yapmadım ama yaparız dediler. Bilgine...
İspat? Burada deneyip ayni cevabi alamayanlar vardi. Forumda da paylastilar.
Reklamlar
-
Ben fc motora daha önce yazdığımda tamam sen sipariş verdiğin ürünün sipariş nosunu yaz biz düşük yazarız demişlerdi. Gerçi alışveriş yapmadım ama yaparız dediler. Bilgine...
Hiç alakası bile yok. Yazmıyorlar, yazmazlarda. Bizim gibi ahlaksızları yok ki adamların. Ben bir kere sorduğumda neden öyle bir şey yapayım ki sırf ürünü satmak için dedi? Üzgünüm ile bitirdi cümleyi.
-
ero__ adlı üyeden alıntı
İspat? Burada deneyip ayni cevabi alamayanlar vardi. Forumda da paylastilar.
Fi tarihinde yazıştığım şeyin nasıl ispat edeyim. Bilseydim sen yıllar sonra bunun ispatını isteyeceksin senin için mesajı saklardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
rotalar adlı üyeden alıntı
Hiç alakası bile yok. Yazmıyorlar, yazmazlarda. Bizim gibi ahlaksızları yok ki adamların. Ben bir kere sorduğumda neden öyle bir şey yapayım ki sırf ürünü satmak için dedi? Üzgünüm ile bitirdi cümleyi.
Ben konuştuğumda yaparız dedi birader size ne dediler bilemem. Belki sizi gözü tutmadı Ben bu muhabetti yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 150 e sınırıda yoktu. Sadece düşük vergi vermek için sormuştum. O kadar eski yani
-
Fi tarihinde yazıştığım şeyin nasıl ispat edeyim. Bilseydim sen yıllar sonra bunun ispatını isteyeceksin senin için mesajı saklardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Ben konuştuğumda yaparız dedi birader size ne dediler bilemem. Belki sizi gözü tutmadı
Ben bu muhabetti yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 150 e sınırıda yoktu. Sadece düşük vergi vermek için sormuştum. O kadar eski yani
Kanıt atar mısın? Mail trafiğinin kanıtını ?
Benim kanıt bu.
-
Düşük yazarız diyen yer Champion Helmets olmasın?
-
Özetle bence sen işkembeden sallıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
https://www.baboon.eu/en
Bakınız bu sayfa "bazı" şeref yoksunu Türkler sayesinde sadece Türkiye'ye parça göndermez hale geldi biliyor musunuz? Niye? Adamlar gelmedi diyip malın ve paranın üzerine yattı ya da gümrükten sürekli geri döndü. Şerefsizler yüzünden düzgün insanlar da mal alamaz hale geldi.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Düşük yazarız diyen yer Champion Helmets olmasın?
Oradan çalışan bir Türk vardı, o "yardımcı" oluyordu.
Sonra gümrükte çokça cümbüş olunca caydılar onlar da.
-
Yeter vurmayın
-
rotalar adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim bak yukarıda YAZDIM. Okuduğunu anladığını biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
ero__ adlı üyeden alıntı
Özetle bence sen işkembeden sallıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
https://www.baboon.eu/en
Bakınız bu sayfa "bazı" şeref yoksunu Türkler sayesinde sadece Türkiye'ye parça göndermez hale geldi biliyor musunuz? Niye? Adamlar gelmedi diyip malın ve paranın üzerine yattı ya da gümrükten sürekli geri döndü. Şerefsizler yüzünden düzgün insanlar da mal alamaz hale geldi.
Benim işkembeden salladığım yok. Bak yukarıda yazdım. Senin yıllar sonra soracağını bilse idim mesajı saklardım. Hangi mail adresinden yazdğımı dahi hatırlamıyorum. Yani böyle boş boş konuşacağınıza sözüme itibar etseniz daha güzel olur.
Senin o dediğin göndermeme işini zamanında amazon almanya da Türkiye için yaptı bu türklerden dolayı ama bir firmanın göndermemesi beni ALAKADAR ETMEZ. Beni kendi konuşmamı yazıyorum. Keşke mesaj olsada elimde şuraya koysam da görseydiniz.
-
Güzel kardeşim bak yukarıda YAZDIM. Okuduğunu anladığını biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Benim işkembeden salladığım yok. Bak yukarıda yazdım. Senin yıllar sonra soracağını bilse idim mesajı saklardım. Hangi mail adresinden yazdğımı dahi hatırlamıyorum. Yani böyle boş boş konuşacağınıza sözüme itibar etseniz daha güzel olur.
Senin o dediğin göndermeme işini zamanında amazon almanya da Türkiye için yaptı bu türklerden dolayı ama bir firmanın göndermemesi beni ALAKADAR ETMEZ. Beni kendi konuşmamı yazıyorum. Keşke mesaj olsada elimde şuraya koysam da görseydiniz.
Sen kimsin ki sözüne itibar edeceğiz? Ortada kanıt varken hem de? Yahu ispatın karşısında sözüm senettir geyiği halen tutuyor mu cidden? Eğer öyle ise kandırılan çok olur. Ah o da vardı sahi... Kandırılanların ülkesi... Sebebi bu işte. Sözüme itibar Ne acı...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Sen kimsin ki sözüne itibar edeceğiz? Ortada kanıt varken hem de? Yahu ispatın karşısında sözüm senettir geyiği halen tutuyor mu cidden? Eğer öyle ise kandırılan çok olur. Ah o da vardı sahi... Kandırılanların ülkesi... Sebebi bu işte. Sözüme itibar
Ne acı...
İster inaaan İster inanma... İnanman da Çokta önemli idi senin çevrendeki insanlar yalancıda sen bundan dolayı kimseye itibar etmeyi bıraktı isen o senin problemin.
Bende yalan yok.
-
İster inaaan İster inanma... İnanman da Çokta önemli idi
senin çevrendeki insanlar yalancıda sen bundan dolayı kimseye itibar etmeyi bıraktı isen o senin problemin.
Bende yalan yok.
Kanıt da yok. Benim çevremdeki insanları ne ara olaya kattın? O zaman senin çevrendeki insanlar da polyannacı. Hayal dünyasında yaşamaktan olur olmaz her şeyi kabul eder hale gelmişsin. İspat için argümanın olamalı. Argümanın yoksa boş konuşmaktan başka bir şey olmuyor yaptığın.
Mahkemede asla işine yaramaz sakın deneme
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Kanıt da yok. Benim çevremdeki insanları ne ara olaya kattın? O zaman senin çevrendeki insanlar da polyannacı. Hayal dünyasında yaşamaktan olur olmaz her şeyi kabul eder hale gelmişsin. İspat için argümanın olamalı. Argümanın yoksa boş konuşmaktan başka bir şey olmuyor yaptığın.
Mahkemede asla işine yaramaz sakın deneme
Yahu ispatın karşısında sözüm senettir geyiği halen tutuyor mu cidden?
Buna istinaden yazdım. Bilgine...
Ben herkese düşük yazıyorlar demedim ama bana sipariş no nu yaz hallederiz dediler zamanında...
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
Yahu ispatın karşısında sözüm senettir geyiği halen tutuyor mu cidden?
Buna istinaden yazdım. Bilgine...
Ben herkese düşük yazıyorlar demedim ama bana sipariş no nu yaz hallederiz dediler zamanında...
İSPAT???
Bak yukarıda öyle bir şey yapmayacaklarını yazdıklarına dair ekran görüntüsü var. Senin neyin var sözün?
-
Bak Yukarıda yazdım. Ben okuduğunu ANLAYABİLDİĞİNİ SANIYORUM.
-
Zaten hallederiz demişler.Halledilen bişeyde yok ortada.Hani böyle bir alış veriş yapılmış olsa tartışalımda o bile olmamış.Müşteri hizmetlerindeki birinin müşteriyi kırmamak için söylediği sallamasyon bir şey bile olabilir.
İş o noktaya geldiğinde yok böyle bir şey yapamayızda diyebilirler.Neyi tartışıyoruz anlamadım.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Zaten hallederiz demişler.Halledilen bişeyde yok ortada.Hani böyle bir alış veriş yapılmış olsa tartışalımda o bile olmamış.Müşteri hizmetlerindeki birinin müşteriyi kırmamak için söylediği sallamasyon bir şey bile olabilir.
İş o noktaya geldiğinde yok böyle bir şey yapamayızda diyebilirler.Neyi tartışıyoruz anlamadım.
Yanii... Ben başımdan geçeni yazıyorum vatandaş isyan ediyor. Keşke alışverişini yapsaydım da herkes görseydi
-
Fc motor Türkiye için yeni bi güzellik yaptı. 150€'yu çok geçmeyecek olan tutarların faturasını düşük gösterip ürünü o şekilde faturalandırıyorlar / gümrük sorununu bi nebze çözüyorlar
-
Şu Ak Parti'nin aldığı her kararın ucu öyle ya da böyle bana dokunuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)