DIY (Kendin Yap) elcik ısıtma
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Elinize sağlık.
Forumda bu aralar "kendin yap" konularının artması çok hoşuma gidiyor.
-
Benim hep OEM elcik ısıtmalarda korkum şu oldu. Ya bir anda cihazda sorun oluşup aşırı ısınmaya başlarsa? Yolculuk sırasında gidonu tutamayacak hale gelirsem ne halt ederim?
Bu korkuyu atlatırsam ben de alırım bir tane
-
Aslında aklımda şu var; arabalardaki kalorifer mantığına benzer motosiklet motorundan oluşan sıcaklığı bir şekilde gidonun içine verebilsek iyi olurdu
-
Aslında çektiği akım belli, sis farından daha düşük. Öyle çok ısınacağını sanmam. Kötüsü şu olur, hiç ısınmaz. Oldu da dediğiniz başınız gelirse kablosunu kesersiniz tesisat açıktan gidiyor gidonda.
-
Africa twin'e binipte çin malı elcik ısıtma taktırmak mı??? Bu nasıl bir hesaptır
-
Afrika Twin alıp masraflarını görünce anlarsınız
-
Nerde o atalarımızın "Aslan besleyen yemini düşünmez" sözü.Eskilerde kaldı sanırım.
-
ahmetk. adlı üyeden alıntı
Nerde o atalarımızın "Aslan besleyen yemini düşünmez" sözü.Eskilerde kaldı sanırım.
Honda servisinize gidip, orjinal Honda elcik isitma takabilir miyiz diye sorun
-
ShipShaq adlı üyeden alıntı
Benim hep OEM elcik ısıtmalarda korkum şu oldu. Ya bir anda cihazda sorun oluşup aşırı ısınmaya başlarsa? Yolculuk sırasında gidonu tutamayacak hale gelirsem ne halt ederim?
Bu korkuyu atlatırsam ben de alırım bir tane
OEM fabrikanın orijinal diye sattığı ekipmanı üreten amcaların adı yahu.
Ben zamanında Aliexpress'ten 10 dolara almıştım XJ6 için, sattığımda hala üzerindeydi. Sadece çok fazla yağmurda sürdüğüm için olsa gerek kontrol ünitesi su alıp nanay olmuştu, (kapalı dahil) 4 kademe olan cihaz on/off haline gelmişti, ya herro ya merro, sadece en üst kademe çalışıyordu.
Marka olarak alınan ürünlerde sanırım izolasyon biraz daha başarılıdır, çalışma şekli zaten son derece basit.
Bir de benim zamanında asıl Oxford almama sebebim dev gibi kontrol düğmesi olması, dana gibi duracaktı gidonda.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Honda servisinize gidip, orjinal Honda elcik isitma takabilir miyiz diye sorun
İyi hatırlattınız.PCX ime taktıracağım en kısa zamanda orjinalinden..
-
Africa Twin orijinal elcik ısıtma 4.000 (yazıyla dört bin) lira. Yemini düşünmeyen taktırsın O paraya benim aldığım ısıtmadan tam 25 tane alınıyor. Africa'yı yürüyen kalorifer yaparsınız
-
Wing750 adlı üyeden alıntı
Afrika Twin alıp masraflarını görünce anlarsınız
gözlerim bu yorumu aradı. tracer'dan da aynı sebepten korkuyorum.
linki varsa doğrudan paylaşabilir misiniz? teşekkürler
-
nicknamer adlı üyeden alıntı
gözlerim bu yorumu aradı. tracer'dan da aynı sebepten korkuyorum.
linki varsa doğrudan paylaşabilir misiniz? teşekkürler
https://www.aliexpress.com/item/1229645270.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.63a74c4dVy4M aD
-
Wing750 adlı üyeden alıntı
https://www.aliexpress.com/item/1229645270.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.63a74c4dVy4M aD
Bunlarla ceketinize veya pantolonunuza da isitma yapabilirsiniz :D
-
Olmaz değil ) sele altına da olur hatta
-
Sagopa K adlı üyeden alıntı
Aslında aklımda şu var; arabalardaki kalorifer mantığına benzer motosiklet motorundan oluşan sıcaklığı bir şekilde gidonun içine verebilsek iyi olurdu
Ellere degilde dizlere veren hali var. Diz örtüsü kullandığında sıcak tutuyor imiş denemedim bilmiyorum duydum. Motorda joymax 250 iste
-
Moderatör
Zamanında yapmıştım eski bir yeleğime, erkek dişi soket bağlantısını yapıp. İyi de verim almıştım aslında, sonra dedim ki evden işe 3 km bile değil niye böyle şeylerle uğraşıyorsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Güzel bir çalışma olmuş. İstek listesine ekledim.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Zamanında yapmıştım eski bir yeleğime, erkek dişi soket bağlantısını yapıp. İyi de verim almıştım aslında, sonra dedim ki evden işe 3 km bile değil niye böyle şeylerle uğraşıyorsun
Yapılan şeyden öte uğraşmak keyifli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)