Bunu düşündüm hatta ilk tercihim bu yöndeydi. Çıkma tuvalet kabinleri bile 4 5 bin TL civarında. Özel yapım istediğimde 10bin TL fiyat verdiler. Bazı ekstralar hariç. Vinç ile getirecek. Ayrıca kiracıyım. taşınırken de vinç kiralamam lazım. Aynı parayı bulmasa da yaklaşacak. Konteyner biraz daha yüksek. Balkonlara yakın olur diye bir komşu razı gelmedi. Ben de kimsenin işine yaramayan yaya geçişini veya alt katların görüşünü etkilemeyen bir noktaya kabin koymayı düşünüyorum. Ebat ve lojistik yönünden makul geldi. Fiyat yönünden dezavantaj ancak aklıma yatan ürün bu. umarım değer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Tesekkür ederim. İnşallah
Yaklasik 3 yildir ben de kullaniyorum salyangoz modelini. Zeminde ki 2 parca da metal bende. Kurulum sirasinda zemini iyi secmek gerekiyor. Kilitlenirken sorun yasanabiliyor.
Iyi gunlerde kullanin.
Bildiğim kadarıyla yaklaşık 150 kg ama hacmen yer kaplıyor. Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Teşekkür ederim. Apartman bahçesinde kilit parke taşına sabitlemeyi düşünüyorum. Hafif eğim var ama bakalım )
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Model 2 nakliye dahil yaklaşık 20bin. Bütçeyi zorluyor ama en makul ürün bu. Yere sabitlenince sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Göze çarpan bir noktada değil. Biz tedbirimizi alalım, bundan sonra Allah'a emanet
Herkese merhaba,
Motokabin geldi, 3.5 ay gibi bir süredir kullanıyorum. Kullanıcı yorumu isteyen arkadaşlar vardı, bu sebeple kısa da olsa deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle nakliyesinden bahsetmek istiyorum. Ürün, korunaklı bir şekilde geldi. Nakliyeci arkadaşa tarif etmişler, sağ olsun o da yardımcı oldu ancak 2 kişiyle indirilecek bir ürün değil. Bu yüzden 2. el ev eşyası satan bir işyerinden yardım istedim. Ancak palet üzerine konulursa forklift vs yardımıyla indirmek isteyenlere avantaj sağlar. Açıkçası biz indirirken zorlandık. Salyangoz kapak açık vaziyette geldi. 150 kg 3 kişi için çok gözükmese de salyangoz kapağın açılması, parmağın sıkışması veya kesilmesi gibi riskler barındırıyor. Benim tuttuğum kısım sıkıntılıydı sanırım o sebeple parmaklarımda ufak tefek kesikler oluştu. Elle taşıma için eldiven takmanızı tavsiye ederim. Firma sahibi ilgili. Mesajlarınıza, aramalarınıza dönüyor, sorularınızı cevaplıyor.
Kabin, salyangoz kapağı açık ve tabanı katlanmış vaziyette geldi. 2 adet u tipi klips ve vidaları yanında geliyor. tornavida yardımıyla birleştirdim.
bu konuda Captainmfk uyarmıştı, zeminin düz olması şart, diğer türlü kilitlemede problem yaşanıyor. Benim koyduğum zemin hafif eğimliydi. Dolayısıyla altına tahta parçaları, taş vs ile destek yaptım. Şu an için bir problem yok.
İçinde bulunan, devrilmesini önleyen tablayı söktüm, disk kilidi ve zincir taktığım için bana kullanışlı gelmedi. tabii alan biraz dar olduğu için boyunuz uzunsa disk kilidi ve zinciri takmak biraz zahmetli olabiliyor. Ancak kabin, yapısı gereği az yer kapladığı için göz ardı edilebilir. Taban elektrostatik boyalı sactan oluşuyor. Tablayı söktüğüm için ayağı açmam gerekiyor, dolayısıyla ayağı açarken vs çizilebiliyor. altına kaymaz bant almayı düşünüyorum.
Yere sabitlemek isterseniz 8 adet yuvası var. Buldeks vida gönderiyorlar ancak ben henüz sabitlemedim.
Yaşadığım bölgede bahar ayları fırtınalı geçer. Hava muhalefeti ve yere sabitlenmemesi hususunda herhangi bir sorun yaşamadım. Yağmur yağdığında çöp poşetleriyle motoru örtmek zorunda kalmıyorum artık İki tarafında ızgara mevcut.
Genel itibariyle çok memnunum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatının, muadilleri düşünüldüğünde değdiğini düşünüyorum. Ayrıca kaba bir görünümü olmadığı için apartman önünde çok sırıtmıyor. İnsanlar karavan gibi bir şey zannediyor. Öyle zannetmeye devam etsinler
Fiyatından, tipinden ziyade, önemli olan motorun daha güvenli bir ortamda olması insanı biraz daha rahatlatıyor.
Motoru çevresel etmenlerden korumak için kesinlikle böyle bir kabinin alınması gerektiğini düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.
Not: Apartman önü olması sebebiyle KVKK kapsamında sıkıntıya girmemek adına fotoğraf çekmedim.
Güncel fiyatlar ne durumda? Bilgisi olan var mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)