Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk defa Motor Ehliyeti İçin Yardım

REKLAM ALANI

B ehliyetim var. İlk defa motor ehliyeti için başvurucam. A2 ehliyeti alıcam. Scotter kullanmayı istiyorum Direksiyon sınavında vitesli mi yoksa vitessiz mi motor sürdürücekler bana bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Vitesli sürdürürler.Bide aga yaş tutuyosa git a al boşyere yükseltmek için uğraşma sonra.2. ehliyet parası verirsin ileride.Direk a al.Ben 0 bilgiyle girdim 3 4 ay oluyo direk a aldım ve hiç zor değildi.Tüm eğitimlere katıl sadece.
    natijax bunu beğendi.

A ehliyet için 2 yıl A2 ehliyeti şartı var. Onun için direk alamıyorum önce a2. Vitesli sürmeyi bilmiyorum bu arada 2 yıldır scotter sürüyorum

Aga alıcaksan vitesli al sınırları olabildiğince açmaya bak bence yine scooter sürersin önemli değil ben motoru bırak sürmeyi dokunmamıştım bile çok basit.

Motosikleti
    Mondial XTreme Maxx200i
    Alıntı mourad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A ehliyet için 2 yıl A2 ehliyeti şartı var. Onun için direk alamıyorum önce a2. Vitesli sürmeyi bilmiyorum bu arada 2 yıldır scotter sürüyorum
    Dostum A ehliyet 24 yaşında alınıyor, 2 senelik A2 ehliyetin varsa daha erken alıyorsun. Dediğiniz olay o

Yorumunuzdann anladığım kadarıyla B ehliyetime direkt A ehliyeti ekletebiliyorum. Yasımda tutuyor Dogru mu anladım

Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    24 yaşının üstündeysen direkt A ehliyet al Manuel. 18-24 arasındaysan A2 al Manuel ehliyet olarak. Otomatik ehliyet mantıklı değil, manuele çevirmek için masraf yapma sonra

Motosikleti
    MSX-125 & X-Pulse 200 & 790 Adv
    Şimdi ben scooter süreceğim dersin ama zehri alınca fikrin değişir. O yüzden yaşın tutuyorsa mutlaka A manuel ehliyet al. Daha sonra vitesli motosikletlere gözün kaymaya başladığında baştan A sınıfı ehliyet almak zorunda kalırsın. Masrafı yeni ehliyet almakla aynı. O yüzden burda gelip bu soruyu soran bütün arkadaşlara başından A tavsiye ediyoruz. Ehliyet kursunun sana işlerine gelen ehliyeti dayatmasina da müsade etme. A veren düzgün bir yer bul.

Manuel vites kullanmayı bilmiyorsan da çok dert etme. Sınavda büyük motor kullanıldığı için genelde birinci viteste yapılıyor parkur, hatta trafik bile.
    Kural [ Z ] ve espresso bunu beğendiler.

kasırga genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    arora kasırga ar 50-50
    bence yaşın tutuyorsa direkt a ehliyete başvur.

zaten sınavda büyük hacimli motor veriyorlar. motoru kaldırdıktan sonra gaz-fren ayarlamasına gerek kalmıyor. rölantide tüm parkuru tamamlarsın.

trafiktede at 2 ye rahat rahat sür.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Sıradan bir ehliyet kursun olmasın motosiklet konusunda düzgün bir kurs olsun, onlar düzgün öğretiyor. Sen öğren biz seni sınava sokarız diyenlerden uzak dur.

Ben internetten araştırıp bu forumda da hakkında iyi şeyler okuduğum bir kursa yazılıp eğitimler için beylikdüzünden taa kadıköye metrobüsle giderek almıştım A ehliyetimi. Kursa yazılırken ben yalnızca bisiklet kullanmıştım iki tekerli olarak hiç bilmiyorum demiştim. 125cc ile başlayıp 500cc motora kadar kademe kademe öğrendim ve sınav günü rahat rahat sınavı geçmiştim. Ben de scooter kullanıyorum, scooterdan vazgeçme niyetim de yok, anca loto falan çıkar havadan para gelirse yamaha tmax falan alırım ama scooter candır.

Motosikleti
    domicik 400 ug
    herkes demiş ben de yazayım bu hatayı yapmış biri olarak.
    geçen yıl 26 yaşında a alabilecek iken gittim a2 aldım. bin pişmanım. ha bu ekonomide a sürebilecek motoru ne zaman alırım bilmiyorum ama alacağım zaman öyle ya da böyle a ehliyetine geçmek zorundayım aynı parayı ver tekrar çok gereksiz.

2 yıldır scooter sürüyormuşsun hiç düşünme anında git manuel a ehliyet al.
    motor kullanan adam her motoru kullanır. tek vitese alışacaksın.

kısaca sonuca gelelim.
    a al ileride üst cc geçtiğinde tekrar para ödeme.
    manuel al ileride manuel geçmek istersen boşa para ödeme.

2 yıl kullanan biri olarak düşünme dahi vitesliyi anında kavrarsın
    espresso bunu beğendi.

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1- Otomatik A1 al
    2- Manuel A1 eklet
    3- Otomatik A2 al
    4- Manuel A2 eklet
    5- Otomatik A al
    6- Manuel A eklet

Bu kadar macerayı başka bir yerde yaşayamazsın. Her şey adım adım.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mourad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    B ehliyetim var. İlk defa motor ehliyeti için başvurucam. A2 ehliyeti alıcam. Scotter kullanmayı istiyorum Direksiyon sınavında vitesli mi yoksa vitessiz mi motor sürdürücekler bana bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir.
    aga forumda baska bir arkadaşı gundiklediler.

vitesli motor ehliyetini vitesssiz ile alamazsın. alırsın deselerde inanma alamazsın.

Ona göre bir kursa git.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    250r
    Alıntı DickName adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Otomatik A1 al
    2- Manuel A1 eklet
    3- Otomatik A2 al
    4- Manuel A2 eklet
    5- Otomatik A al
    6- Manuel A eklet

Bu kadar macerayı başka bir yerde yaşayamazsın. Her şey adım adım.
    TLDR: A al.

Kuvvetle muhtemel Mt-07 ile girersin eğitime / sınava. Kendi kendine gidiyor alet. Hatayı da affediyor(du benim sınava girdiğim).

En zor olan şey bence 8 di büyük motorsa onuda bakışları doğru yapınca çok rahat geçiyorsun

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    A sınıfı motosiklet ehliyeti
    Yaş min. 20 olacak
    Motor hacmi veya güçte sınır yok.
    24 yaşından küçüksen, en az 2 yıllık A2 ehliyeti sahibi olman gerekiyor.
    24 yaşından büyüksen, daha önce herhangi bir ehliyete sahip olman gerekmiyor.

Motosiklet ehliyeti – A2 Ehliyet
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Sagopa K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Swift-R 170
    Eline sağlık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler