Geçtiğimiz 2021 Yılının En İyi Naked motosikletini seçelim bakalım neler çıkıcak çok merak ediyorum
Triumph Street Triple
Triumph Trident 660
Yamaha MT-07
Ducati Monster
Yamaha MT-09
Kawasaki Z900
KTM 890 Duke
Honda CB650R
Kawasaki Z650
Suzuki SV650
Geçtiğimiz 2021 Yılının En İyi Naked motosikletini seçelim bakalım neler çıkıcak çok merak ediyorum
en iyiden kasıt ne hız mı parça kalitesi mi frenler mi aydınlatma mı hepsini ortalama alarak st dedim çünkü gidiş duruş yerinde
Kadroya bak, Şampiyonlar Ligi gibi..
Aynı anketi 2019 yılında da yapmıştım
İnanamazsın fiyatlarına hahah http://www.motosiklet.net/forum/moto...seciyoruz.html
Benim maddi durumum uygun olmadığından, bu ankete oy kullanamadım.
Tomy nin dediği gibi, artık orta hacim deyince aklımıza 150 cc geliyor.
Taze kaza yapılmış r25.
nasil secicez aga bunlari, hangisine binsem asik olurum kesin.
Fiyat/performans ve tasarım gibi faktörleri değerlendirince Triumph Trident 660 ı seçtim.Aralarında fiyat,servis,tasarım herşeyi bir kenara bırakırsak en iyi sürüş ve performansa sahip büyük ihtimal KTM Duke 890 dır.
orta ve orta üst segment var burda keşke 2 ye bölseydin ama belli olmaz tabi.bu listeden gerçekten sahibiyim diye demiyorum 3. nesil mt09 bambaşka bir cihaz.en çok yaklaşan 2 motor duke 890 ve triumph 765 var.duke ten 1 silindir farkı düzlüklerde 765 den 200cc hacmi torkta avantajına geliyor.bi kaç testte mt09 1. oldu zaten de burada tabi test değil herkesin kalbine giden motoru seçicez.mt09 olmasa kalbime giden z750 den beri hayran olduğum z800 ile odamı posterlediğim z900 derdim.bu arada trident hayırdır ya o kadar seveni varmıymışş şaşırtıyor
Eğer orta hacim sayılırsa Türkiye şartlarında Honda Cb500f tercihlerimden biri olurdu. Sebebi izlenimlerime göre hemen hemen her isteğe yanıt verebilmesi.
Korlas Trident 660 tanitimi yaparken yazar artik:
"Motosiklet.net yilin Naked i Odulu"
Mt09 orta hacimse 07 ve 25 ne agalar? 09 fazla olmuş o listeye. Oraya 07 konması gerekiyor.
07 koyunca da galip her türlü street triple veya 660 oluyor. Cb650r'da iyi rakip hakkını yememek lazım. Kawa mawa hikaye buralarda, onları geçmek lazım.
Neşteri de eledim, türkiyede binilecek alet değil. Yoksa eminim hepsinden daha iyidir.
Aslında Suzuki SV650 de güzel motor ama sanırım uzaktan YBR ye benziyor diye kimse pek tercih etmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)