İmkânım olsa derhal alırım denilen motosiklet
Reklamlar
-
Goldwing, Harley, Vespa ve bir tanede Cross alırdım garajıma. Ama 1 tane seçmek gerekirse sanırım Tiger 900 Rally Pro alırdım.
Reklamlar
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Ya esprili eleştirileri anlıyorum ama ciddi ciddi; yok böyle hayal mi olur diyenler, siz şaka mısınız?
Adam "imkan olsa alırdım" denilen motosikleti soruyor?
Eğer konu başlığı "bedavaya verseler hangi motoru alırsınız" olsaydı, Kawasaki H2r alıp piste çıkmayı isterdim... ne kadar gerçekçi veya ulaşılabilir olurdu?
Yine diyorum imkanım olsa alacağım motor; "içinde yaşadığım ülke koşulları nedeniyle" NC750 X Dct olurdu.
İmkan + zevkler demek lazım aslında
İnsan var sahip olmayı hayal ettiği motorun gazını açtığında ışınlanıp uzay/zaman bükülmesi oluşturmak ister
İnsan var A noktasından B noktasına tın tın konforlu gideyim ister.
Mesela maddi durumu çok iyi olan bir abimizin İstanbul Boğazı sahilinde SYM Fiddle ile minnak minnak gezdiğine şahidim.
Adam istese Goldwing alır ama tercih etmiyor.
-
Zaten alabileceğim motosikletleri geçiyorum. Benim için tek bir motosiklet değildir.
1. BMW R1250GS ADV
2. Triumph Street Triple RS
3. Yamaha Crypton S
Böyle bir garajim olsa hoşuma giderdi doğrusu.
(Belki araya bir arazi motoru veya supermoto da sıkıştırmak lazım da yaş 50'ye geliyor neredeyse, öyle bir kondisyon yok...)
-
Olay şu. Kawa versys 300 alma imkanım var. Kredi cekerim alirim. Ancak mesele başka. Ben bu makinaya 85.000 lira vermem arkadaş. Nazarımda en son 10.000 lira bu motorun değeri, bunun üstü köpük. Ben enayi değilim. parayi sokaktan toplamiyorim.
Bir ikincisi, makinayi alip dunyanin en pahali benzinini, sigortasını, bandrolunu, yedek parca fiyatini da yüklenmek istemiyorum.
Olay bu yani, imkanım olsa derken müreffeh bir lokasyonda olsaydik demek istemiştim.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Olay şu. Kawa versys 300 alma imkanım var. Kredi cekerim alirim. Ancak mesele başka. Ben bu makinaya 85.000 lira vermem arkadaş. Nazarımda en son 10.000 lira bu motorun değeri, bunun üstü köpük. Ben enayi değilim. parayi sokaktan toplamiyorim.
Bir ikincisi, makinayi alip dunyanin en pahali benzinini, sigortasını, bandrolunu, yedek parca fiyatini da yüklenmek istemiyorum.
Olay bu yani, imkanım olsa derken müreffeh bir lokasyonda olsaydik demek istemiştim.
10.000 lira da komik olmuş. Orta halli telefon veriyorlar o paraya....
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
10.000 lira da komik olmuş. Orta halli telefon veriyorlar o paraya....
Eyvahh oyle demeseydin keske..
Simdi birim para teror orgutu uyeleri gelir(hoka da uye)
-
imkanım olsa bir tane ktm 690 enduro R alırdım.. ama yok
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Eyvahh oyle demeseydin keske..
Simdi birim para teror orgutu uyeleri gelir(hoka da uye)
Hadi senin güzel hatırın için big mac endeksi olsun. Ya da satın alma paritesi diyelim, seni mi kıracağım.
Ezcümle, ben 1 big mac yerken elin oğlu 10 big mac yiyor. Üç ay çalışıp versys 300 alıyor.
Bizim bir ömür değil iki üç tane ömrümüzün olması lazım.
-
bmw r1250gs adventure. imkanım olduğu an borusanın yolunu tutarım.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
bmw R 1350 GS
üretileceğini hayal etmek te güzel
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Eski bir cruiser kullanıcısı olduğum için tabi ki siyah renk Yamaha XVS 950A yada sarı renk Suzuki VZR 1800 INTRUDER
Tam bir asfalt ve konfor makinesi olan tadı damağımda kalan nt700 ün güncellenmiş versiyonu Honda NT 1100
Birde dağda bayırda hoplamalık CRF 250
-
Gs1250 her koşulda yeterli olacaktır, yanına da min 250cc bir scooter alırdım,birde canım sıkıldığında binmek için Honda monkey olabilir
-
"İmkanım olsa şu motoru alırdım"la da bitmiyor iş aslında benim için...
Bir de gezecek vaktim olsun isterdim. Hep imreniyorum, motorla uzun yol yapan arkadaşlara, Ege turu, Akdeniz turu, Doğu turu vs., hep ben de yapmak istiyorum ama vaktim yok.
İşimin, dükkanımın adeta kulu-kölesiyim, Pazar günü dahi yarım gün çalışmak zorundayım. İşim olmazsa motorum da olmaz, arabam da olmaz, cebimde param da olmaz; başlarım maddi sıkıntılar içinde kıvranmaya, borç-icra-haciz vs. ile uğraşmaya, örneklerini hep görüyorum (işini savsaklatanların). Asla istemem böyle bir şey.
Dolayısıyla ancak kısa kısa yerlere gezebiliyorum şu an motorla, toplam 2-2,5 saatte bitecek gibi. Sağlık olsun, ileride belki ben de uzun tur yapacak vakit bulabilirim (her ne kadar şu şartlarda mümkün gözükmese de).
-
Voltaren adlı üyeden alıntı
"İmkanım olsa şu motoru alırdım"la da bitmiyor iş aslında benim için...
Bir de gezecek vaktim olsun isterdim. Hep imreniyorum, motorla uzun yol yapan arkadaşlara, Ege turu, Akdeniz turu, Doğu turu vs., hep ben de yapmak istiyorum ama vaktim yok.
İşimin, dükkanımın adeta kulu-kölesiyim, Pazar günü dahi yarım gün çalışmak zorundayım. İşim olmazsa motorum da olmaz, arabam da olmaz, cebimde param da olmaz; başlarım maddi sıkıntılar içinde kıvranmaya, borç-icra-haciz vs. ile uğraşmaya, örneklerini hep görüyorum (işini savsaklatanların). Asla istemem böyle bir şey.
Dolayısıyla ancak kısa kısa yerlere gezebiliyorum şu an motorla, toplam 2-2,5 saatte bitecek gibi. Sağlık olsun, ileride belki ben de uzun tur yapacak vakit bulabilirim (her ne kadar şu şartlarda mümkün gözükmese de).
Reis ölene kadar bu tempo ile çalışmak zorunda mısın? Ne anlamı var? Senede 15 gün kendine ayır bence.
-
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Kerem tekrar teşekkürler. Sağ olasın.
-
"İmkanım olursa alırım dediğim" en iyi motor, zaten aldığım motordur...
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Üstat motordan memnun musunuz? Artıları ve eksileri nelerdir?
-
-
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Çok çirkin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)