İmkânım olsa derhal alırım denilen motosiklet
Reklamlar
-
xt660x alasım vardı imkan olursa temmuz-ağustos gibi ama bırak imkanı yakıt fiyat artışından dolayı alasım pek gelmiyor. herhalde 250lik az yakan bir motora geçebilirim. almak da sıkıntı değil düzenli yakıtı düşünmeden korkmadan kullana bilmek önemli.
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hayal kurmak ücrete tâbî değildir. Her şey hayal etmekle başlar. Böylece evrene bir mesaj göndermiş oluyoruz unutmayınız..
O zaman şu şekilde güncelleyeyim;
Şehir içi terlik niyetine: Suzuki Address 110 yada Honda Dio 110
Şehirler arası geziler için: Suzuki V-Strom DL650 yada Honda NC 700 X
-
Harley-Davidson Fat Boy.
-
Şehir içi ve dışı tek motor NC750X dct
-
-
3. nesil 2021 mat gri kırmızı şaseli hayabusa. yanına birde uzun seyahatlerim için goldwing ve 1250gs alırdım. şehiriçi kullanımı içinde tmax tabiki
-
-
blueway2 adlı üyeden alıntı
Şehir içi ve dışı tek motor NC750X dct
2021 olcak ama, 2020 ile arasinda cok fark var
-
2018 ve sonrası hepside olur abartılacak bir fark bulunmuyor,hepside olur
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Gerçekten hayallerimiz bile küçük ve ekonomik yahu! Algımız tamamıyla bozulmuş. Hayallerimiz bile törpülenmiş.
-
Valla 19(sonraki kasanın kafa tasarımı bence çok kötü)model mt-09 sp çok güzel akardı
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Herif mi ?
Valla herif diye asalagidin adamlarin ayaklari yere basiyor bence.
İmkan demek milyoner olmak demek degil.
-
2022 Suzuki GSX 1000 GT alırdım.
-
-
-
YouTube videolarını izlerken 2.el 15 sıfırı 34 olan ninja 300 ün şuan 60 70 olması 80 yazan bile var. Ağlicam. Hayalim 😄
-
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Amarigada bunlara ulaşmak zor olmasa gerek.
-
Triump Daytona 675R alırdım Arrow ile çıkan o muhteşem ıslıklı üç silindir sesine hayranım. Şehir dışı gezisi için ise tabiki GS 1250 ADV
-
Ağalar "imkan olsa" kısmını sadece "maddi güç" olarak algılamamak lazım. Misal eski model bir Norton almaya benim maddi imkanım yetebilir ama ülkede bulamayabilirim.
O nedenle hayal kurmak konusunda limitsizsiniz ya da limit, sizsiniz.
Nc dct hayal etmek nedir? scooter hayal etmek nedir? Efendiler ayıptır. Size kullandığınız motorları önerin denmiyor, tamam kullanmıyor olabiliriz ama hiç mi araştırmıyoruz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)