Bugün toplu taşımayla Nişantaşı'na gittim. Beşiktaş sahilden bindiğim dolmuş zart diye Teşvikiye'ye ulaştı. Eskiden Cumartesi öğlen vakti İtü-Teşvikiye Cami arası kilit olurdu, bugün bomboştu.
Bugün toplu taşımayla Nişantaşı'na gittim. Beşiktaş sahilden bindiğim dolmuş zart diye Teşvikiye'ye ulaştı. Eskiden Cumartesi öğlen vakti İtü-Teşvikiye Cami arası kilit olurdu, bugün bomboştu.
yaklaşık olarak 20 dakikada iş yerinde olabiliyorum. 15KM' kadar mesafe var. şehir içinden otoyola bağlanıp, tekrar şehir içine giriyorum. Neredeyse yarıya düştü trafik diyebilirim. Artık emniyet şeridini motosikletliler bile kullanma gereği duymuyor şile yolunda.
Hırbo hiçbir yeni haber aldınmı hocam cb125f hakkında kesin geliyomu vs bana kimse doğru düzgün cevap vermedi bayilerde
pek sayılmaz aksam 6 da Mecidiyeköy de 10 dakikalık isim vardı bir girdim 40 dakika çıkamadım trafikten.
zengınler yılbasını bırlestırıp 10 gun tatıle cıktı siz trafik az sanıyorsunuz :D
Bursaya beklerim trafiği ve sinir stresi iliklerinize kadar hissedersiniz. Birde belediye başkanı açıklama uyapmış bursayı kaliteli yllara kavuşturduk diye alt takım dikkatli kullanıma rağmen 20 bin km gitmedi Mazotu ben karşılıcam bir gün gelse benim araçla bir gezdirebilsem keşke parada istemiyorum
istanbulda bu hafta çok rahattı.çekinerek gittiğim bazı bölgelerde tahminimden daha az vakitte gidip gelebildim 4 teker aracımla.gerçi bazı bölgeler hala yoğun ama 1-2 ay öncesi gibi değil.akaryakıt fiyatlarının artması ve 14 tlye gelmesi elbette bireysel kullanımı baltaladı.iett araçları ve minibüsler tıklım tıklım,o bakımdan yoğunluk had safhada.bu akaryakıt fiyatları yaza kadar 20 tl ve üstü bandına gelirse dahada azalır bu trafik yoğunluğu.motor kullananlar içinse yaz dönemi çok fark etmez,kullanım yoğunluğu motor kullanımında artar.4 teker gibi değil masraflar ancak yüksek cc sahipleri için yine sıkıntı olacak.
gerçi 3-4 yıllık bir sıkıntımız kaldı,herşey elektirikli araçlara dönecek.şahsen kullandığım motoru satıp değiştirmeyi veya yenisi almayı düşünmüyorum.eninde sonunda 2030'a gelmeden elektirikli bir motor alacağız öyle yada böyle.her ne kadar bu durumdan haz etmesemde yapacak bir şey yok,paris iklim anlaşması gereğince buna ülkece ayak uyduracağız aşı muhabbetleri gibi.biz bugün benzinin 14 lira olduğunu konuşuyoruz,3-4 yıl sonra benzin 10 lirayamı inecek sanıyoruz? 2025 yılında benim öngörüm 1 litre benzin "en az" 100 tl kesin olacak.o vakitler gelincede motoru kullanmak yerine karşısına geçip keyif çayı içeriz artık.
ANTALYA'da mı trafik var sakarya kocaeli izmir bursa veya istanbulu görmeden karar vermeyin
genelde organize sanayinin olduğu kentlerde 06:30 09:00 17:00 20:00 saatleri arasında öyle bir trafik olurki 1 ışıkta 5 dakika beklemek hemen geçmiş gibi sayılıyor
bu bahsettiğim saatler istanbul için geçerli değil orada 05:30 00:00 arası her saat yoğun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Dün Bakırköy-Kartal-Bakırköy yaptım.
Yol zaten aktığı için neredeyse hiç emniyet şeridine girmem gerekmedi.
Bir haftadır trafik açık.
Bu arada, trafik akmasına rağmen, Asya yakası E5 te motosikletliler neden solun solunda bariyer dibinden gidiyor hiç anlamış değilim.
Ankara Keçiören'de yaşıyorum. İş çıkış saatlerinde Samsun yoluna, Mamak'a, Esat'a, Balgat'a gitmem gerekiyor. Açıkçası bir fark hissedemedim.
Servisle gidip geliyorum işe artık. Motor ile arasında aman aman çok bir fark yok. En azından benzin köprü parası cebime kalır. Özel işim olursa motoru kullanırım artık. Ve de h.sonu keyfini alırım sürüşün.
çok sıkıntı şu an yakıt fiyatları.
normalde 60tl ile falan full dolan motosiklet daha bugün en dibe kadar kullandığım motora 70 tl yükledim yarısına kadar anca doldu. gerçekten ne diyim ki. sahiden az para değil.
Beylikduzu'nden ikinci kopruden Anadoluhisari oradan da Cengelkoy'e indik, dusunun Cengelkoy, pazar gunu hem de. Hic zorlanmadik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)