Naked motorlarda ayakkabı ıslanması problemi
Reklamlar
-
Yağmurlu havalarda naked motor sürenlerin ayakkabıları berbat oluyor. Su ve çamur içinde kalıyor ayakkabilar. Bunun çözümü nedir? Lastik çizme mi giysek acaba?
Reklamlar
-
Ön çamurluğa uzun bir tozluk taktım, birde motosiklet botu kullanıyorum.
Hatta arka çamurluğa bile uzun bir tozluk taktım kış aylarında motorun görüntüsü umrumda olmuyor.
-
motosiklet botumun uzerinde 2 cm camur tabakasi var, nisan gibi falan temizlerim artik
-
Scooter kullanan bir dostum vardı. Cbf 150 aldı. Motor sürerken ilk defa ayakları ıslanmış acayip öfkelenmiş
-
Scooter yağışlı havalarda candır, medeniyettir, kültürdür, bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en iyi göstergesidir
Geçtiğimiz yaz gaza geldim motoru satıp fiddle 3 125 alacaktım, ilana gelen saçma sapan fiyat teklifleri nedeniyle vazgeçtim.
-
2016'da ilk motorumu aldığımda ekipman ve bütçe eksiğim vardı. F/p konusunu abartıp yağmurlu havalarda ofise kuru gidebilmek için plastik lağımcı çizmesi almıştım. Kaza esnasına koruma sıfır ama yağmur ve ıslaklık konusunda dayanıklılık ve konfor süperdi.
-
Bende de cafe 152 var. Korumalı motosiklet çizmesi aldım ama yinede su geçiriyordu. Kendim mumlama falan yapsam da bi çözüm bulamadım. Gidip bi tane joymax aldım oh be dünya varmış dedim cafe 152 yi satmaya da kıyamadım kuru güzel havalarda onunla gidiyorum, ıslak soğukta joymax ile gidiyorum. Kesin çözüm scooterdir yani
-
Masrafa gerek yok. İki tane büyük migros poşeti 50 kuruş.
-
Naked maket bitti o günler , scooter varken şehir içinde ne gerek var bu eziyete, al scooter bak keyfine, ne ayağın parçaların ıslanır nede dizlerin üşür, bir sürü eşya koyacak yer, otomatik vites daha ne duruyorsun. En çok pirim yapan ve en çok tercih edilen motor artık scooter.
-
Bende kışlık motosiklet botu var onunla sürüyorum. İş hayatında vs. sıkıntı olur muhtemelen. En güzeli topcase e günlük ayakkabıyı atıp iş yerinde 2 dk da değiştirmek...
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Yağmurlu havalarda naked motor sürenlerin ayakkabıları berbat oluyor. Su ve çamur içinde kalıyor ayakkabilar. Bunun çözümü nedir? Lastik çizme mi giysek acaba?
Motosiklete binerken ayakkabı giyeceksiniz, binmeyin zaten. (spor ayakkabı, günlük bot vs)
Çözüm motosiklet botu. WP veya GoreTex. TCX X Five GoreTex olur, SP Master WP olur. Zilyon tane alternatif var.
MotoXPR
https://www.youtube.com/@MotoXPR
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Naked maket bitti o günler , scooter varken şehir içinde ne gerek var bu eziyete, al scooter bak keyfine, ne ayağın parçaların ıslanır nede dizlerin üşür, bir sürü eşya koyacak yer, otomatik vites daha ne duruyorsun. En çok pirim yapan ve en çok tercih edilen motor artık scooter.
Scooter kullanan insan kendine ben motor sürüyorum demesin. Scooter ayrı, naked ayrı şeyler.
-
Masrafa gerek yok. İki tane büyük migros poşeti 50 kuruş.
Hocam masraf anlayışınız çok değişikmiş.. Hergün poşete 50 kuruş verene kadar, yağmurluk alınsa daha hesaplı olmaz mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Scooter kullanan insan kendine ben motor sürüyorum demesin. Scooter ayrı, naked ayrı şeyler.
Bu arada scooter da bir motosiklettir.
https://en.wikipedia.org/wiki/Scooter_(motorcycle)
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
O aragazı vericeksin 😅 arada bir devri yükselticeksin 😅
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Hocam masraf anlayışınız çok değişikmiş..
Hergün poşete 50 kuruş verene kadar, yağmurluk alınsa daha hesaplı olmaz mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Bu arada scooter da bir motosiklettir.
https://en.wikipedia.org/wiki/Scooter_(motorcycle)
Scooter "gaz ver-fren sık"tan ibarettir.
Naked, gaz verme, debriyaj-vites ikilisi ve fren kombinasyonları ile motor hissini iliklerinize kadar yaşatır. Zevkten ıslatır, ferahlık verir.
-
Henüz bütçemi ayarlayıp kendime korumalı çizme alamadığım için deri boğazlı vintage ayakkabılar giyiyorum. Bağcığın ıslanıyor sadece. Bütçen yoksa kendine deri en azından topuk koruması olan bir boğazlı ayakkabı almanı tavsiye ederim.
-
Evet, naked ayak islatma makinasi. Bot ayakkabi diye bir teknoloji var, kullanin.
-
-
şehirde ixs ve ysd su geçirmez bot, bahçeye giderken decathlon çizmesi kullanıyorum ama naked motorda pek şık olmaz.
-
joshua adlı üyeden alıntı
Hocam es kaza yana yattığında bacağın, ayağın, bileğin patates olur Decathlon ile, ha su geçirmez ayrı konu. Yine de aman dikkat.
Düzeltme: Eksik okuyup erken yorumlamışım, adam zaten korumalı bot giyiyormuş, daha ne yapsın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)