hayata küstüren lastik fiyatları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Uzun yola çıkmaya korkar olduk.
-
Motora binme, tatil yapma, içki içme, restorana gitme, hobi yapma;
Harbiden bu ne lan!
-
Puhsjahag
Olm rifki,elde avucta ne var satip motor alirsan boyle olur.
Aslan besliyosun aslannn.
Hadi sana akil vereyim bari.Ben her zaman en sert hamurlu lastigi secerim
Bridgeston batlax mukkemel sert bir lastikti be,hic unutmuyorum 45.000 km yaptim.
Lastik duzlesmese daha giderdi de virajlarda dusuyor gibi oluyodum.
Neyse,sert lastik hem uzun omurlu olur hem de daha ucuzdur.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Puhsjahag
Olm rifki,elde avucta ne var satip motor alirsan boyle olur.
Aslan besliyosun aslannn.
Hadi sana akil vereyim bari.Ben her zaman en sert hamurlu lastigi secerim
Bridgeston batlax mukkemel sert bir lastikti be,hic unutmuyorum 45.000 km yaptim.
Lastik duzlesmese daha giderdi de virajlarda dusuyor gibi oluyodum.
Neyse,sert lastik hem uzun omurlu olur hem de daha ucuzdur.
Üstunde s22 brdstone var zaten şu an.ama bu yarış serisi diger serilere göre daha yumuşak güzel basıyor.bir rosso m7 yumuşakliğinda değil zaten antalyada bu setler o yazın sıcağinda dondurma gibi eriyor alınmaz yani.ayrıca illaki biticek o lastik taş gibi olduktan sonra yürüyen tabutta gidersin.45bin km biniyorsan kafayı yemişsin sök taş devrindeki tekerlekleri tak aynı hissi alırsın neyse yerli ve milli lastiğimiz anlas var 2500 2700 e bu iş tamam
-
Ortalama 20.000km kullansanız; Bir çift lastik 8.629,06 TL https://www.motolastik.com/pirelli-d...w-sc2-pmu31796
8629 ÷ 20000 = Km'de 0,43TL'lik lastik yakarsınız
Yakıtı, rutin bakımları vs derken, 1km deki masrafı 1 lirayı geçiyor.
-
yakın zamanda araba aldım. alırken en büyük sevincim motora nazaran çok daha uygun fiyatlı bakım, parça, lastik ve servis ücretleriydi.
yaz lastiklerim yok. ulen yaz gelince iyi bi lastik alayım takayım da güzel güzel apaçilikler edeyim dedim. barkın abiden kalan alışkanlığımdır lastik takıntım. arabanın üzerindeki kışlıklar 2015 üretimi. zorlamassan kaymıyor.aynısını motorda denesen düşmemek imkansız iyi bir araba lastiğinin tekinin ortalama 1500-2000 lira arasında olduğunu görünce elim ayağım titredi(ölçü 225 45 17) çünkü benim aklımda geçen senenin fiyatları kalmıştı. pilot sport 4 o zamanlar 700-800 lira falandı teki.
hadi arabada yine dandik lastik alır takarsın. hatta birsürü çıkma lastik alternatifin de var. ortalama bir takım lastik 50 bin km gider arabada belki. ama işte motosiklette o lastiğe 8000 küsür de versen 18.000 de versen kullansan da kullanmasan da kenarda yatırsan da iki sene sonra aynı tutuş asla olmayacak. virajda yatmak için aldığın lastik iki sene sonra tedirgin etmeye kaymaya başlayacak. motosiklette bir çift lastiğe 4 adet araba lastiği kadar para vermek değil de bu zoruma gidiyor işte.
-
Moderatör
vandamme adlı üyeden alıntı
10 bin km olarak hesaplamak daha doğru, hiç bir lastik 10 binden sonra tad ve güven vermiyor. 30 bin km kullanan adam da tanıyorum, Allaha emanet.. Kriter 10- 12 k olmalı.
Diablo 8.500 üzeri olmuş,, uzun zamandır bu kadar şaşırdığım bir artış görmemiştim.. Yetmez ama
-
Levent adlı üyeden alıntı
10 bin km olarak hesaplamak daha doğru, hiç bir lastik 10 binden sonra tad ve güven vermiyor. 30 bin km kullanan adam da tanıyorum, Allaha emanet.. Kriter 10- 12 k olmalı.
Diablo 8.500 üzeri olmuş,, uzun zamandır bu kadar şaşırdığım bir artış görmemiştim.. Yetmez ama
Haklısınız ben de 15k kullandığım lastiği bi kaç ay önce değiştirdim. Daha izleri duruyordu ama güven vermiyordu.
Bu pahalılık böyle devam ederse 40k bile kullanırız
-
Arabaya lastik almam lazim ama bir lastik olmuş 1.000 lira! Neyse, böyle aheste aheste giderim bi 10 bin dahaa binerim ben buna dedim.
-
120/180 set Rosso 3 5 bin lira, Rosso 4 6 bin lira. Çip krizi lastikleri de vurmuş anlaşılan. bi lastik nasıl bu kadar pahalı olabilir abi allahtan mitas ve anlas var iki marka sayesinde motosiklete binmeye devam edebileceğiz. Ben 6 bin liralık lastik taksam aşınacak diye ani gaz açmaya korkarım.
-
Bridgestone s22 birlsdanmi aldiniz? Ben satis yapan yer gormediydim turkiyede.siparisle mi gerirdiniz?
-
Geçen sene Ekim başı (USD kurunun 7,75 olduğu gün) 2.800₺ verdiğim lastikler şu anda 5.850₺. (Kur 13,6.) Kurdan gidersek olması gereken 4.900₺. İyi niyetli yorum: Aradaki 950₺ sermayeyi artan volatiliteye karşı korumak için herhalde? Kötü niyetli yorum: Fırsat bu fırsat, gelen geçiriyor giden geçiriyor.
-
ben hep 50 liralık lastik alıyorum.
yok bu bunda olmadı d mi.
Cıkar cebindeki telefonu, kaç liralık telefon kullanıyorsun lastikten mi sikayet ediyorsun.
fötööcööööööö
-
Arka lastiğiniz 180 ve üzeri ise daha korkunçludur. F/p olarak gösterilen ve eskiden de kullandığım marka mitas bile uçmuş.
-
İzmir'de bir adamın teki var, kullanılmış lastikleri alıyor, temizliyor ve ucuz fiyata satıyor. Hemen hemen birçok motosiklet grubunda da ilan olarak var. İlk zamanlar adama yaptığı işin yanlış olduğunu, kimsenin de ne idüğü belirsiz bu lastikleri almaması gerektiğini anlattık, lafımızı dinletemedik, baktık değişen bir şey yok. Zamanla millet de "ustam s.a şu şu ebat lastik var mı elinde?" vs diye bu adama ebat sormaya başladı.
Pahalılık artarken güvenlik azalıyor.
-
insanın kendini 8 yerinden bıçaklayası geliyor
-
killingroad adlı üyeden alıntı
4 sene önce 162 cclik taş gibi ilk motorumu 3.5 k a allmıstım.
2 sene önce ns200 motorumu 9.5 k a almıştım.
Şaka gibi.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Arkadaşlar sürekli fiyat konuşuyorsunuz, hiç motosiklet konuşmuyorsunuz, belirteyim burası siyaset forumu değil. Sürekli bir eleştiri, sürekli bir memnuniyetsizlik nedir bu böyle yahu?
Siz şükretmeyi bilmez misiniz hiç? Gidin bakın avrupada insanlar lastiği taneyle alıyolar, bilmem kaç euro tanesi...
Puahhaha, yazarken bile dayanamadım bastım kahkahayı
Kusura bakmayın dostlar biraz hiciv yaptım. Malum son zamanda forumda hiç muhalif tayfayı göremez olduk, onların yokluğunu hissettirmiyeyim istedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)