Daha önceden sürekli vitesli motosiklet kullandım. Enduro, süper sport, naked tarzda. 150 bin km üzeri deneyimim var. 100-150 maksimum 200 km 2 kişi seyahatler için NMAX 155 yeterli olur mu?
Daha önceden sürekli vitesli motosiklet kullandım. Enduro, süper sport, naked tarzda. 150 bin km üzeri deneyimim var. 100-150 maksimum 200 km 2 kişi seyahatler için NMAX 155 yeterli olur mu?
Keşke benim olsa dediğim motordur kendileri.
Çiçek gibi motordur yum gözünü al derim
pahalı bir scooterdir diyeceğim ama hangisi ucuz ki
2 kişi için gücü yeterli olmaz Min 250'liğine bakmalısın
2015 yılında R25 aldım 14500 liraya, şimdi X-Max alayım diyorum 94 bin lira çantasız. Şaka gibi fiyatlar. Normalde ben N-Max düşünmezdim bile ama fiyatlar böyle olunca büyük ihtimalle N-Max bakabilirim. 2020 eylülde X-Max 42-43 bin tl fiyata satılırdı. Şaka gibi bi dönemden geçiyoruz.
200km 2 kişi güzel fantezi olur çile olur ibret olur.tek kişi neyse derimde zor.ayrıca çok ufak uzun bir süre samimi gitmeniz gerekicek.bu benzin fiyatlarıyla aşırı ötesi popüler olucak bu pcx nmax grubu her türlü alınır
Uzakdogu ulkeleri gibi oluruz 10 seneye.. Her yerde kırık dökük scooterlar.. Daha az trafik yogunlugu.. Bir de Reisi begenmezsiniz ..
Fantezi dedin mi KLX 250 ile WR 125 ile 300-400 km artçılı yolculuğum olmuştur. Bu motor yine onlara göre nur alemidir 😂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)