1 Ocak 2022 Yamaha Güncel Fiyat Listesi (ZAM)
Reklamlar
-
ne oldu la fakirler
beğenmiyorsanız çekin gidin
hein fetöcüler sizi
bunlar dıj güçlerin oyunu
nankörler sizi
Reis koydu masaya yumruğunu böyle ağlarsınız
biz kefenimiz le geldik
öl de ölelim Reis
hep bu gılışdarın suçu :D
ne zammı güncelleme
benzine zammı gelmiş miş ,zenginsin araban var ki deponu dolduruyorsun ağlama
bu zamların suçlusu stokçular
az daha sabredin büyük turanı kuracağız
lan cibiliyetsiz fakirler :D
19 sene bunları duymakla ömrümüz geçti ya la :D , 2023 e az kaldı sabredin uçacağız, 19 yıldır oy vermedim ama bu seçimde oy vereceğim anasını satayım battı balık yan gider ,bakalım sonuç ne olacak ?
bu seferde eski Akp liler saldırırmış hain Akp li diye :D
bu memleketten pek adam olmaz ,salın gitsin ,önlem alın başkada yapacak bir şey yok, saldım çayıra Mevlam kayıra
hep gılıçdarın zamları bunlar hep onun :D
Reklamlar
-
Otomobillere %20 zam geldi bugün,Yamaha 300 lira zam yapmış sizde konuşuyorsunuz.Boş konuşuyorsunuz boşa konuşuyorsunuz.
-
blueway2 adlı üyeden alıntı
Otomobillere %20 zam geldi bugün,Yamaha 300 lira zam yapmış sizde konuşuyorsunuz.Boş konuşuyorsunuz boşa konuşuyorsunuz.
Bize Tr sinirlari icerisinde herhangi bir bayide 0 km mt25 veya r25 bulabilirsen haklisin, ama bulamassan sen bos konusmus olacaksin
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Bize Tr sinirlari icerisinde herhangi bir bayide 0 km mt25 veya r25 bulabilirsen haklisin, ama bulamassan sen bos konusmus olacaksin
Eskişehir esmoto bayisine bakabilirsiniz hala sıfır km 2016 model tenere ve 2019 model tracer 700 bekliyor.
-
Motosiklet üzerine oturup rüzgarı hissedince, insanın dünya görüşü mü değişiyormuş ?
-
Piyasada zaten motor yok. İndirim de gelse zam da gelse değişen bir durum olmaz. Esas piyasa motorlar stoklara girince belli olur ki o zamana da fiyatlar iyice yükselir!
-
tommygun adlı üyeden alıntı
1970'lerde ailem taksitle İstanbul - Nişantaşında 4+1 ev almışlar. Eve gelir anlamında sadece tek yerden maaş giriyormuş. Özel (şimdiki gibi dandik, mahalle arası kolej değil, gerçek anlamda yabancı dilde eğitim veren kalburüstü özel okul) okullarda 2 çocuk okutmuşlar. Aynı maaşla araba yenilemişler, yazlık almışlar. Gerçek anlamda zengin olmadan 20 sene önceymiş bu yapabildikleri. Şimdi eve giren tek maaşla 2 çocuklu bir aile İstanbul'un iyi bir semtinde ev almayı bırakın 3 ay düzenli kira ödeyebilsin, geri kalan 9 ayı ben ödeyeceğim.
Evet, babam tek memur maaşıyla ev aldı-yazlık aldı - 2 çocuğundan birini Doktor, diğerini Diş Hekimi yaptı. Kimse bu günleri güzellemesin arkadaşlar, eskiden daha zengindi bu ülke, fakiriz artık.
-
Zaten önceki ay kol gibi zamları yaptılar. ön ve arka fren balatalarını sordum 1900 tl sadece parça fiyatı, orjinal zincir dişli seti sadece parça 2900 TL. Yani artık yan sanayi veyahut daha uygun muadillerine yönelmek şart oldu, eskiden orjinalciydim ama artık işler değişti, mecburi şeyler hariç orjinale elveda.
-
Fiyatlar değişmedigi hâlde konuyu açmak nedir işsiz ahmaklar
-
Bir adet çikolatalı gofrette kac mg IQ vardır sizce ?
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Bir adet çikolatalı gofrette kac mg IQ vardır sizce ?
once beyin lazim tabi
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
once beyin lazim tabi
Eğitim de şart.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Bu zamlara rağmen çok uygun fiyatlı satıyorsunuz hocam; https://www.letgo.com/tr-tr/i/yamaha...a-2f21e2b034d2
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Ilan oldukca eski.
"Muayenesi 21 Mart 2021 tarihine kadar geçerlidir."
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Ilan oldukca eski.
"Muayenesi 21 Mart 2021 tarihine kadar geçerlidir."
Hmm dikkat etmemişim.. Bende, piyasadaki fırsatçılara inat bu şekilde ilan verdiğini düşünmüştüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)