kağıt üzerinde zorunlu tabi şikayet vs durumunda da işten atılabilirsiniz ama ben 3 ay yaptım bu 3 ay boyunca da kendi montumu kullandım üzgünüm ama boktan montlarını zorunda diye kullanmam. ki haberleri dahi olmuyor özel olarak biri gelip fotoğrafınızı çekip şikayet etmez ise. ne tişörtlerini ne montunu kullandım. sadece çantalarını kullandım. doğrusu budur veya değildir demiyorum şahsen sağlıklı bulmadım o montu. omuz, dirsek ve sırta bildiğin yumuşacık bir şey koymuşlar. kısaca belirteyim istedim doğruluğu tartışılır. yaptığım budur.
edit: tabi biraz gömdüm biraz da yaşadıklarımı anlatayım biraz da bilgi olsun düşünenlere. ben bu işe başlamıştım çünkü hem okulda son senem hem de ticaretle ilgileniyorum ek iş olarak da 24 saat paketiyle iş görebilirim dedim.
ne yalan söyleyeyim ilk ay her şey tıkırında gitse de sonraki 2 ay üç işi birden idare etmekte baya zorlandım. normalde 16 mı 20 mi ateşli saat doldurman gerekiyor sonraki 2 ay ben belki de 10 saat anca ateşli saat doldurdum. hatta 24 saat paketini 2. ayın ilk haftası 20 ikinci haftası 10. üçüncü haftası hiç çalışmadım.
4. haftası birkaç saat vs derken.
3. ay da bu şekil gitti ve son 3 haftası hiç mi hiç çalışmadım. 3. ayın tam sonunda beni aradılar.
berk bey işe gelmiyorsunuz problem mi var? dedim müsait olamadım. ne zaman müsait olursunuz dediler ona göre başlarsınız dediler.
sanmıyorum zaman ayıramıyorum dedim. aahh çok üzüldüm dediler kapattılar.
kısaca ateşli saati herkes zorundasınız dese de tolerans gösteriyorlar arka kapılar ardından paket sayınıza da keza.
aklıma gelenler bunlar. firmayı o konuda takdir ediyorum. normalde tabii ki bir iş aldıysan ve belli saat seçtiysen yapmak zorundasın yaptığım şeyi tasvip etmiyorum ancak toleranslarından dolayı takdir ediyorum.
edit2: yani şimdi tam olarak hesaplayınca çalışma sürem 2 ay bile etmiyor olabilir
edit3: kısaca şuraya geliyorum bu işi düşünenler ha illah şu ateşli saatleri doldurayım akfasına girmesien gerek yok bence. 3-4 saat oynatabilirsiniz haftalık planınızı az çok tutturun daha doğrusu aylık zarar ettirmeyin kendinizi yeter.