Arkadaşlar motoru almadan önce ekipman toplamaya başladım.Kask mont vs bu tür kritik ekipmanları nispsten ucuza alabilceğim bir mağaza biliyormusunuz malının arkasında duracak kurumsallıkta.
Arkadaşlar motoru almadan önce ekipman toplamaya başladım.Kask mont vs bu tür kritik ekipmanları nispsten ucuza alabilceğim bir mağaza biliyormusunuz malının arkasında duracak kurumsallıkta.
Anadolu yakasında Hasanpaşa motorcular çarşısı var oraya gidebilirsin. Avrupa yakasında da Şirinevler tarafları var bildiğim. Burası biraz daha hesaplı olur ama ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde düşünebilirsin.
Diyelimki motoru almanız gecikti malzemeler hiç kullanılmasa bile eskimeye başlarlar, koruma özellikleri de etkilenir. Üretim tarihleri yeni ürünler kullanmak daha iyidir. Her sene de yeni modeller çıkmaktadır. Cash is King
Saplama olmayan yer kaldı mı ya ? Ben esnaf yanlısıyken yurt dışından satın almaya döndüm sırf saplamaya çalıştıkları için.
Mont ve pantolon için Hasanpaşa'da Riderdenim'i önerebilirim. Uygun fiyatlı, kaliteli olup hantal görünmeyen ürünleri var.
Tavsiye;
Mağaza aramak değil, kullanılacak olan motosikletin cinsine göre uygun ekipman ve marka model belirlemek, akabinde bu ürünleri tek tek internet üzerinden araştırıp, en cazip fiyatı yakalamaya çalışmak daha doğru bir yol olur. Bir mağazaya gidip körü körüne ekipman almak amatörce bir yaklaşım olacaktır.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Mesela tarihi eski lastik kullanıyormusunuz. Bütün malzemeler zaman geçtikçe bünyelerindeki nemi kaybetmeye ve sertleşmeye başlarlar. Hiç kullanılmamış raflarda uzun süre beklemiş botların birkaç kullanımda parçalandığını çok gördüm. Kasklar içinde benzer şeyler forumda yazıldı. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Yıllarca aynı malzemeyi kullanmak bana uymuyor. Yukarda da malzemelerin zamanla özelliğini kaybettiğine vurgu yaptım dikkat ederseniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)