Hırbonen yanlış yazdıysam affola bu forum üyesi bahsetmişti bu dolar yükselmeden alabilirmiyim acaba diye çıkış tsrihi vs bilen varmı
Hırbonen yanlış yazdıysam affola bu forum üyesi bahsetmişti bu dolar yükselmeden alabilirmiyim acaba diye çıkış tsrihi vs bilen varmı
Kendisinden bahsederken “motor sporları uzmanı” unvanını eklemeyi unutmayın lütfen.
Sn Hırbonen 2022 diye bahsetmişti.
dostum hic bekleme, gelecegin ne getircegi belli olmaz. varsa planin ys125 al
Abicim google dan bir bayinin(esengul mesela) telefonunu al,acip sor.
Sen bilgilendir bizi,hep hazir bekleme.
Alisan Crf250 rally de gelecek dedi ama o gelmez artik bence,telefon acmisken onu da sor bari.
Aradım nisan mayıs gibi gelme ihtimali var dediler ama kesin değilmiş fiyatlardan dolayı.Bence gelir ama zaten ucuz motor
Suan bu modeli kullaniyorum yenisi gelirse alirim gayet guzel bir makine sehir ici icin az yakar az kacar 💪
Bu gün Çorlu Honda bayiini arayıp sordum. Mart sonu gibi bekliyoruz dedi.
Gelsin, gelsinde akşam koltukta uzanırken sahibinden uygulamasını açıp, ilanlara bakarken keyifle uykuya dalayım
Nasılsa alamıyoruz..
Benimde ilk motorum olucak zaten herşey pahalı ben artık bir japonu 35 40 binin altına birdaha alabilceğimize pek inanmıyorum o yüzden çıktığı gibi param olursa alırım en azından benzin üzmez beni bakım masrafı az olur hava soğutmalı zaten pek bir bakımı olmaz.Az yaksın az masrafı olsun sağlam olsun.Hem led farı var elektronik gğzel göstergesi var tam bir bulgur pilavı.Tam benlik.
Çorlu bayiini aradım öyle bir bilgimiz yok dediler ben anlamadım kimi bir ihtimal diyo kimi öyle bir bilgi gelmedi diyor
Çorlu bayii çift taraflı oynuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)