Firmalar yaptıkları zamları geri çekecekler mi?
Firmalar yaptıkları zamları geri çekecekler mi?
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
yakın zamanda imkansız. ne zaman belli bir alt sayıda kalır o zaman düşerler. düşmeleri gerekir
benzin hariç hiç bir zam geri alınmaz :D
arkadaslar inen bir sey yok ki gecen ay dolar 9-10 civarındaydı.. suan 13-14.. 1 ayda yine gelmiş 3-4 lira fark.. istikrar olmadan neyin ne olacagı hangi seviyede kalacagı belli olmadan indirim gelmesi imkansız...
Kimse Motosiklet almasın,elindeki ile idare etsin,alan olmayınca satanı
Talep olmazsa ne olacak ,bekleyip göreceğiz
kawasakinin de fiyatları düştü bu sabah
Bunun olması için istikrar ve güven ortamının olması lazım. Ha bir de toplumda omurga, ahlak, insanlık gibi şeylerin olması lazım.
0 - 0 = 0
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Kim zararına neden ürün satsın. Pazardan çekilir yine de satmaz. Ürünün fiyatı belli vergisi belli hepsi döviz cinsinden hesaplanıyor. Eminim ki dövizin yüksek olduğu ortamda firma bayi vs tüm karından vaz geçse yine de bize pahalı gelecek. Dövizin çıkması umurunda olmayan veya ev geçindirmekle vs uğraşmayacak kadar zengin adam zaten şu anda da fiyatına bakmayacak iki katına çıksa da bakmayacak.
Motolastik te africa icin pirelli scorpion ii 6050 tl den 4700 e dusmus.
Sansa yasiyoruz vallahi,ya alsaydim!
Ben bildim bileli bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı düşmüyor benzin düşer büyük ihtimalle.
Üstat kendi üzerine alınma ama birkaç zamandır sosyal medya, Linkedin, ora bura, bizim forum en tiksindiğim konu başlıklarından biri de bence "Asgari ücret 4250 TL oldu sizce yeterli midir?" , "Sizce zamlar geri çekilir mi?" , "Sizce motosiklet fiyatları düşer mi?" tadında bir b.ka yaramayan sözde anketler oluşturup insanları post altına bol bol yorum yazdırıp ilgi toplamak amaçlı saçma işlerdir. Açık konuşmak gerekirse ben bu işleri bir dönemin sosyal medyada "2+1 kaç eder?" tandanslı soru sorarak ilgi çekmek amaçlı hareketler olduğunu düşünüyor ve geçmiş konularınıza binaen size yakıştıramıyorum.
Sizin gibi eski ve deneyimli bir üyeye ben bu tip başlıkları yakıştıramıyorum. Zamlar geri çekilse ne olacak çekilmese ne olacak?
Değer verdiğin, zaman ayırıp yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim. Başlığın biraz bu yönde göründüğünün farkındayım. Ama sorunun cevabı konusunda forum ahalisinin ne düşündüğünü öğrenmek için açtım anketi.
Belki yazılı olarak bunu açıklaması çok kolay olmayacak ama, kurdaki düşüş ile ilgili olarak;
-ne beklendiğini
-psikolojik olarak rahatlık sağlayıp sağlamadığını,
-döviz alımının devam edip etmeyeceğini, (yani herkes bütçesi doğrultusunda alıyordur herhalde. En azından gözüme takılan mesajların bir kısmı bu yönde)
-genel olarak insanların ne düşündüğünü öğrenmek istemiştim.
Bu soru belki hepsini kapsamaz. Ama muhabbetin açılacağını umuyordum.
Bir de tüm kaynaklara erişmek, takip etmek mümkün değil malum. Burada farklı kişiler farklı kaynaklardan durumu takip ettiği için, bilgi paylaşımı da olabilir diye düşündüm.
(Ama problem de değil. Ben yine motor, gezi, video falan paylaşırım bundan sonra )
(Pulsar ve Pirelli indirimini buradan öğrendim mesela)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Mesajını bir daha okuyunca "Motosiklet fiyatları düşer mi?" başlığına da gıcık olduğunu gördüm. Bu konuda benim de başlığım var, kusura bakma.
(Onu da firmalardan, devlet politikalarına geniş şekilde ele aldığımı düşündüğüm için paylaşmıştım. Bir de tabii ısrarla "almayın bak nasıl düşüyor" fikrini savunan arkadaşlar için)
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Göstermelik indirimler olacaktır elbet Bajaj gibi ama ben bu indirimleri hep "bindirimden indirim" olarak görüyorum. Benim kafamda bir fiyat skalası var, imkanım olduğu halde üzerine çıkmam. Pulsar'a 50k vermem, R25'e 90k vermem, kullanıcıları kusuruma bakmasın, motorlarını kötülediğimden değil, eski kafalı olduğumdandır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)