A101 - 23 Aralık Aktüel Ürünler Kataloğu!
-
25 Aralık 2021, 22:03
OnixsyS adlı üyeden alıntı
hocam bimden dainese mont aldığımızı hayal bile edemiyorum sdjsjdj
Apple satılıyor yılda bir iki kere, Stanley termoslar satılıyor. Gerekli talep olursa arz neden olmasın, olabilir gayet. Ama dainese'dense şu an 1500 1600 lira olan yerli montları 1000 liraya satarlar gibi bir ticaret gerçekleşir. 10.000 liralık dainese'i hiçbir market firması getiremez, motosiklet mağazalarının bile yıllarca elinde kalıyor.
Reklamlar
-
25 Aralık 2021, 22:07
OnixsyS adlı üyeden alıntı
hocam bimden dainese mont aldığımızı hayal bile edemiyorum sdjsjdj
Dainese olmasa bile Le Daynes , Binvezir Drystar ile motorcuların yanında yer alacaktır koskoca Bim.
-
25 Aralık 2021, 23:44
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
siperliği bulamadım ben de. çanta vardı, güzele benziyordu, ihtiyacım olsa alırdım.
marketlerde bulamadım, a101 online kısmından siparişi geçtim bakalım.
-
26 Aralık 2021, 14:15
ShipShaq adlı üyeden alıntı
Güzel etki verdin aynen. Oturduk arkadaşlarla seni izliyoruz. Gülmeye ihtiyacımız olduğu zaman senin yorumlarını takip etmemiz yeterli oluyor. Bu kadar küçük düşürmemeli insan kendini
Guzel izle ki ders al instagramdan takip etmeyi unutma hacillida denk gelirsek selam ver ki uygulamali egitimde vereyim citlembiklerim benim kiyamam
-
26 Aralık 2021, 21:03
caglar48 adlı üyeden alıntı
A101 den motor ekipmanı bakacak kadar düşmeyin beyler arkadaşlar bazı şeyler olmuyorsa salmanız gerekiyor bence
Ülkenin neredeyse yarısı çalışırken asgari ücret alıyor. Herkes senin kadar varlıklı olmayabilir. Yorum yaparken aşağılayıcı ifadeler kullanmamak lazım.
-
26 Aralık 2021, 22:51
hokahey adlı üyeden alıntı
Ülkenin neredeyse yarısı çalışırken asgari ücret alıyor. Herkes senin kadar varlıklı olmayabilir. Yorum yaparken aşağılayıcı ifadeler kullanmamak lazım.
Kimseyi durumundan dolayi otekilestirmem sadece yazdiklarimi insanlar farkli yerlere cekiyor ama ne yalan soyliyim hosuma da gitmiyor degil komik cocuklar var eglenceli oluyor
-
26 Aralık 2021, 23:20
caglar48 adlı üyeden alıntı
Kimseyi durumundan dolayi otekilestirmem sadece yazdiklarimi insanlar farkli yerlere cekiyor ama ne yalan soyliyim hosuma da gitmiyor degil komik cocuklar var eglenceli oluyor
İnkar ediyorsun ama sende "binecem üstüne vuracam kırbacı" potansiyeli çok yüksek miktarda mevcut hissediyorum bunu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)