A101 - 23 Aralık Aktüel Ürünler Kataloğu!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Heybe benimde hoşuma gitti, malzeme kalitesine bakmak lazım yakından.
-
Brandayi alayim bari.75 tl para degil.
-
şu siperlikle sele kılıfını alayım bari scooter için, kediler anasını ağlattı selenin
-
dizlik alınır mı dostlar ?
-
Be buradan elektrikli bisiklet aldım 13 kasımda hala daha bende parasını aldıkları ötvyi yatırmadılar ve fabrikanın yanında verdi kanunen polislerinde istediği uygunluk belgelerini göndermediler. Fabrikayla iletişime geçip a101e belgeleri ben iki seferdir gönderttiğim halde hala daha belgeleri alıcı ödemeli olarak kargoya vermediler. Fabrika son tüketiciye gönderemediği için belgeleri a101de takılı kalıyoruz her seferinde. Alışveriş yapacakken iki kere düşünün çünkü satış sonrası destek kesinlikle yok. Tam 1 aydır 3400 tl garajda yatıyor.
-
D e m i r adlı üyeden alıntı
dizlik alınır mı dostlar ?
yakın olsak sana hediye ederdim evde kullanmadığım 1 çift var mafsallı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Heybe çanta benim de dikkatimi çekti, acaba yan koruma demiri olmadan kullanılabilir mi bu gereç. Egzozlar motorumda selenin altında, Koruma demiri de var ama ne kadar işe yarar bilemedim.
-
20 Aralık 2021, 15:49
Sağol bilgi için, heybe güzel duruyor fiyatı da çok uygun.
-
20 Aralık 2021, 18:09
branda nasıl acaba, gören birisi bildirirse, işe yarayabilir.
-
20 Aralık 2021, 18:39
A101 den motor ekipmanı bakacak kadar düşmeyin beyler arkadaşlar bazı şeyler olmuyorsa salmanız gerekiyor bence
-
23 Aralık 2021, 03:15
caglar48 adlı üyeden alıntı
A101 den motor ekipmanı bakacak kadar düşmeyin beyler arkadaşlar bazı şeyler olmuyorsa salmanız gerekiyor bence
düşmek derken?
-
23 Aralık 2021, 08:27
Aynı ürünleri google'layınca daha ucuza bulabiliyorsunuz bazen.
ben heybe cantayı buldum mesela daha ucuza.
-
23 Aralık 2021, 08:31
S1000R ile sana mutluluklar:D Bim'den de bakacağız a101'den de o güzel fikirlerini kendine sakla olur mu? Salıp, salmayacağımızı bırakda biz karar verelim.
-
23 Aralık 2021, 08:39
Dün brandaya baktım. İnce gibi geldi bana. Kapalı alanda yarayabilir, tozdan vs. korur. Açık alanda kediler 2-3 haftaya parçalar tahminimce.
Zincir temizleme zımbırtısı iş yapar. Bacak çantasını ve heybe çantayı göremedim.
-
23 Aralık 2021, 09:25
ne kadar sacma bir düşünce.
-
23 Aralık 2021, 09:41
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
düşmek derken?
Bonz kafası, düşüşte galiba.
Bazı insanlarda kerizlik vardır Lynx, Pet şişe suyun üstüne rizoma, givi ya da puig yazsam 50 dolara satarım bu kişilere.
-
23 Aralık 2021, 10:19
heybe içn link verebilir misin hocam
-
23 Aralık 2021, 10:29
Tabi ya, çok iyi fikir. Senin sayende aydınlandım!
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)