Bozuk para protestosuna başladım. Anlaşılan toplu halde birşeyler yapmak çok zaman alacak.. Havalar da soğumaya başladı..
Bozuk para protestosuna başladım. Anlaşılan toplu halde birşeyler yapmak çok zaman alacak.. Havalar da soğumaya başladı..
En güsel protesto köprüyü kullanmayalım, böylece köprü zarar etsin. Kullanması gerekenler harem-sirkeci vapur kullansın falla bence gusel ne sıra var ne benzin ne rüzgarda şerit değiştirme nede 4ytl
Soda Ayran Cool
Gün içinde karşıya geçenler için feribot uygun tabi ama geç saatte dönerken olmuyor sanırım 9da bitiyor..
Ama yine de çok iyi bir yol
Harem (Arabalı Vapur)- Sirkeci
Kalkış
Varış
07:00 07:30 07:30 08:00 08:00 08:30 08:30 09:00 09:00 09:30 09:30 10:00 10:00 10:30 10:30 11:00 11:00 11:30 11:30 12:00 12:00 12:30 12:30 13:00 13:00 13:30 13:30 14:00 14:00 14:30 14:30 15:00 15:00 15:30 15:30 16:00 16:00 16:30 16:30 17:00 17:00 17:30 17:30 18:00 18:00 18:30 18:30 19:00 19:00 19:30 19:30 20:00 20:00 20:30 20:30 21:00 21:00 21:30 21:30 22:00
Hergün için ayrı bir saatlendirme sistemi koymuşlar. buyrun link:
http://www.istanbul.net.tr/istanbul_...un=%2Dpazar%2D
Soda Ayran Cool
Kanun dışı eylemler yapalım.İsyan çıkartalım.Polislerden kaçalım.Onları ekelim.Ara sokaklara dağılalım.Sonra bi anda toplanım üstlerine sürelim.Hız limitlerini zorlayalım.Biraz heyecan yaratalım yav
sonuç???
kaldımı gene topic arkalrda !......
ya arkadaşlar
kendime söz verdim o yüzden ben başlatmıyorum..
ama başlatan arkadaşlara her türlü desteği veririm...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
protesto?
sonuna kadar varım
ama kanunlara nizamlara uyuldugu sürece.
kanunsuz iş yapmak bize yakışmaz arkadaşlar..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
yavaşlatma eylemi en güzeli kimse bana niye 10 ykrş getirdin diye hesap sormaz polis bile..
bana 4 ytl öde deniyor nasıl ödeyeceğimi söylemiyor..
1 ykrş ile bile olsa öderim kimse karışamaz
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
PROTESTO ŞART BU ÜLKEDE
Burada bulunan herkesin aklı başında sanırım?
Arkadaşlar yolda tanımadıgımız insanlara 50-60 kuruşu verirken bile tereddüt ederken,gereksiz yere 4 ytl niçin veriyoruz.
HANGİMİZ PARAYI KOLAYLIKLA KAZANIYORUZKİ?
Benim fikrim şudur;
1- ayın 16 veya 17 si(cumartesi-pazar) kaç kişi toplanabilirsek artık,şu bozuk para işini gerçekleştirelim.(hatta fazla kişide olmayalım)
2-bunu gerçekleştirdikten sona,gişedeki elemanlar şöle diyeceklerdir,
- 'alla alla ne oluyo len bu motorculara,delirdiler herhal'
(zaten amirlerin de haberleri olcak bu bozuk para işinden)
3- sonra tekrar bir gün belirleyelim ve bir basın organını haberdar edelim(bir dost die).yer ve saat bildirerek.
4- o gün kaç kişi olabiliyosak toplanalım tekrar ve bozuk para işini hayata geçirelim.
5- sonra gidelim evimize akşam haberlerini izleyelim
6- gelecek tepkiye göre yeni tepkimizi belirleriz
HERTÜRLÜ TEPKİYE AÇIGIM VE ARANIZDAYIM
BUNCA ZAMAN KOYUN GİBİ YÖNETİLDİK,BUNDAN SONRA HAYIRRRR!!
Merhaba Ben Ali (yamacayir28)bizim Motorlarada Ayni Tarife Uygulanmasi çok Haksizlik Inşallah Buna Bir çözüm Bulurlar,birde Skutur 600 Sisi Motor Almak Isdiyorum Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim.yardim Isdedigim Konular Ne Kadar Yakar,iyimidir,bende Skutur125 Lik Var Suda Kayiyorda Onlarda Kayiyormu Acaba Yardimlarinizi Bekliyorum Saygilar
[QUOTE=YAMACAYIR28;425089]Merhaba Ben Ali (yamacayir28)bizim Motorlarada Ayni Tarife Uygulanmasi çok Haksizlik Inşallah Buna Bir çözüm Bulurlar,birde Skutur 600 Sisi Motor Almak Isdiyorum Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim.yardim Isdedigim Konular Ne Kadar Yakar,iyimidir,bende Skutur125 Lik Var Suda Kayiyorda Onlarda Kayiyormu Acaba Yardimlarinizi Bekliyorum Saygilar BAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Haydaaa. Arkadaşlar bizim topic kaldı mı yine arkalarda. Söyleyin bakalım kimler başladı bozuk para protestosuna.
Arkadaşlar, toplu olarak geçip bozuk para verme olayı çok ii de ben hala 10 kuruşları denk getiremedim
Bir de hepinizin aklında bulunsun, gişelerden KGS ile geçerken tek motor geçmeyin. Ben her geçişte bekleyip yanıma bir motor daha hizalıyorum. Tek okutmayla iki motor geçebiliyor. Zorlarsak üçleriz bile. Nasılsa para düşecek karttan bari biri beleş geçmiş oluyor.
Tek başımayken hiç okutmadım kartı , tabi kaçak geçmek pahasına... O da zamlı tarifenin ikinci günüydü.
Gün ve saat belirlensin protesto için , nöbetçi değilsem ve gelmezsem.....
kgs gişesinde motor bekleyin 2dakka adam kartı okutunca fırlayın al sana protesto...aynısını araba yapınca yakalanıyor söyliyim
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
köprüde memurların eylemi var sanırım bu gün katılmaya ve yolu yavaslatmaya ne dersiniz öğle saatlerinde olacakmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)