HABER32'nin 2022 Yamaha Fiyatları Tahmini
Reklamlar
-
Selamlar forum,
Kaynak
Fiyatları tablo şeklinde ekledikleri için hepsini kopyalayıp buraya yazamadım.
2022 Sonunda:
D'elight 125 - 90.000TL
XMAX250 - 180.000TL
R25 - 170.000TL
Daha fazlası haber sitesinde mevcut ama sizce bu gerçek olabilir mi? Yani gerçekleşme şansı var mı?
Reklamlar
-
2022 de bu yıl gibi geçerse olacak fiyatlardan bahsetmişler. Bu yıl gibi geçmemesi için hiç bir sebep gözükmüyor, olabilir.
-
Tahmin yapmak kadar basit bir şey yok. 21 yaşındayım. Ülkede gerçekleşen olumlu herhangi bir gelişme yok. Her konuda gerileşiyoruz. Bu da para birimimize olan güveni azaltıyor ve daha da kötü duruma düşüyoruz. En kötüsü de bundan yüz yıl önce tüm Dünya şerefimizi ve başarımızı dilinden düşürmezken şu anda herkes bize götüyle gülüyordur. Ben bir avuç kendini ölümsüz zanneden şahısların kini, nefreti, aptallığı, Arap seviciliği ve cehaleti yüzünden
Türklüğümden utanmam ama onlar günü gelince bu yaptıklarına pişman olurlar, umarım...
-
yetmez ama evet diyorum
-
evet itiraf ediyorum haber32 yazarı benim.
-
Bunlar 3-4 ay sonraki fiyatlara benziyor. Bu gidişat devam ederse 2022 Yıl sonuna kadar R25 500 bin lira olur.
-
Düşünsene !
G*tünü yırtıp çalışmışsın, 2022 sonlarına geldiğinde banka hesabına tam tamına 1.000.000 TL cash koymuşsun; ancak bir bakıyorsun ki R25 = 200.000 TL
-
Gerçekten çok yazık. Umarım daha da kötüye gitmeyiz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)