Bajaj Pulsar NS 200 (2021 Model) Motosiklet
56.700
56.700
56.700
56.700
Dün akşam bir arkadaşla konuştuk, D250 için. 62 bine alınır mı alınmaz mı, alan olur mu diye. Bugün 68 bin olmuş. Çıkalı bir sene olmadan ikiye katladı lansman fiyatını. Uçan bir şey var, fiyatlar.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
abboooovvvv,
100bin tl'lik motorum ve 200küsür bin tl'lik arabam var len benim, zenginim ben baya baya... Peeeehhhh....
(Dominar D400 2017 , Hyundai i10 1.0motor 2017)
Zam yapmıyorlar. Mini mini zamlar yapıyolar.
Rahat rahat bin. Artık kimse öyle müşkülpesentlik yapamaz
Benim motor yakında 50.000'i geçecek. Umurumda değil; bunu zaten en az 100.000'e kadar kullanırım. O zaman da km falan muhabbeti yapan olursa "Sektör git, sen cg al boğazı sıkılmış japon neyine düdük makarnası!" der yollarım.
61.725 tl oldu bugün,yokmu artıran.
Şeytan kulağına kurşun 250 NK'ya zam gelmedi hala bekliyoruz.
Yamahadan ses soluk çıkmadı. Endişeliyiz. Hiç bu kadar bekletmezdi...
Dolar an itibariyle 15 tl nin altına indi ya Bajaj efendi dolar yükselirken anında zam yapıyor ya bakalım aynı reaksiyonu fiyatları düşürmek için gösterecek mi? Honda Yamaha bir hafta falan bekliyor en azından zam yapmadan önce.
Kuralkan fiyatı 14 aralık tarihindeki fiyata çekti hemen hemen. Yani 1 haftada yaptığı 10 bin tl yi geri çekti. En azından bu bile bi miktar vicdan sahibi olduğunu gösterir. Honda şuan sitesinde fiyat güncelleme yapılıyor diye yazmış. Honda'da dün zam yapmıştı.
Kuralkanı gömeriz falan da helal olsun adamlar hemen indirdiler fiyatlarını.
bu arada renault da güncelliyor fiyatlarını. umarım araç stokçularının ellerindeki arabalar bir yerlerinde patlar da zarar eder şerefsizler.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
bu qute bi kaç sene öncesinde 16 bin tl değil miydi ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)