Bu gece benzine 77 kurus zam geliyor kosun!
Reklamlar
-
Alemin krali nc olacak dedigimde gulenler..africa ya 4 lt yaktiriyirum dedigimde elestirenler..
Size diyecegim tek sey su ahahshabandbsbabsa
Reklamlar
-
İzahı olmayanın mizahı olurmuş !
-
Çok güzel. Oyum yine Adalet ve Kalkınma Partisi'ne.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Çok güzel. Oyum yine Adalet ve Kalkınma Partisi'ne.
gercekten birisi yalan da olsa akp liyim diye ciksin suraya yaa.
Vallahi bursali ve atp yi ariyorummm.stres attiracak adam kalmadi kahretsin.
-
Benzin hala Avrupa'dan ucuz. Alamanlar bizi kıskanıyor. Bulgaristan ve Yunanistan'dan sınırı geçip Edirne'ye alışverişe gelenler dönüşte depolarını da dolduruyorlardır.
Motoru ilk aldığımda ne güzel 50-60 liraya doluyordu depo. şimdi aman zam gelir deyip depoyu boş tutmadığım, daha yarım depo kalmışken benzin aldığım için yine hep 50 liralık almam yetiyor.
O değil de bizim orada benzin istasyonunun yanındaki kokoreççi de zam yapmış. Yarım ekmek kokoreç 40 lira mı olur.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Benzin hala Avrupa'dan ucuz. Alamanlar bizi kıskanıyor. Bulgaristan ve Yunanistan'dan sınırı geçip Edirne'ye alışverişe gelenler dönüşte depolarını da dolduruyorlardır.
Motoru ilk aldığımda ne güzel 50-60 liraya doluyordu depo. şimdi aman zam gelir deyip depoyu boş tutmadığım, daha yarım depo kalmışken benzin aldığım için yine hep 50 liralık almam yetiyor.
O değil de bizim orada benzin istasyonunun yanındaki kokoreççi de zam yapmış. Yarım ekmek kokoreç 40 lira mı olur.
40 liraya yarım ekmek kokoreç yiyeceğime, 40 lirayı yerim daha iyi.
-
vandamme adlı üyeden alıntı
en azından midede daha uzun süre kalır :D
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Alemin krali nc olacak dedigimde gulenler..africa ya 4 lt yaktiriyirum dedigimde elestirenler..
Size diyecegim tek sey su ahahshabandbsbabsa
Benim 4 silindir XJ6 da 4 litre yakıyor Hırbocum. Alemin kralları NC, AT ve XJ6 ile bir Triumvirlik kurmak gerekli artık
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
uzun yolda benim versys 3,7 yakıyor. hey yavrum hey
-
08 Aralık 2021, 18:07
Oyum yine Adalet ve Kalkınma Partisi'ne.
Koyum yine Adalet ve Kalkınma Partisi'ne.
-
08 Aralık 2021, 18:41
gelsin 20 tl olsun litresi inşllahh.kim zengin kim fakir anlamıyorum yollarda trafik te rahatlamış olur emisyon da düşer çiçekk
-
08 Aralık 2021, 19:42
Apachenin gözünü seveyim 2.5 litre yakıyor üni okurken para biriktirip almıştım.İyiki satmamışım
-
08 Aralık 2021, 19:49
Çocuk başına vergi alınsın. Nüfus kontrolü sağlanır. Ne kadar az boğaz, o kadar rahat geçim.
-
08 Aralık 2021, 23:31
Çocuk başına vergi alınsın. Nüfus kontrolü sağlanır. Ne kadar az boğaz, o kadar rahat geçim.
Rızkıyla gelen bir canlıdan vergi talep etmek mi ? Sizi Halkı kin v...
-
08 Aralık 2021, 23:42
Rızkıyla geliyorsa niye çocuk yardımı yapıyorlar? Bir şey mi ima etmeye çalışıyorlar?
-
08 Aralık 2021, 23:50
Ben hayatım boyunca AKP ye hiç oy vermedim ama ilk sandık geldiğinde verecem.Soran olursada sürünüyorsunuz ama yetmez diyip verecem AKP ye.
-
08 Aralık 2021, 23:52
Ben hep verdim, yine vereceğim. Sonuna kadar Reisçiyiz.
-
09 Aralık 2021, 01:32
vandamme adlı üyeden alıntı
Yaa çok pis zam gelmiş. Daha geçen ay 3çeyrek almıştım 40 liraya. Bu sefer gittiğimde fiyat tarifesine bakmadan hem de iki yarım ekmek sipariş ettim, 80 lirayı verip eve döndüm. Çocuklardan biri de istemişti ama yarısı yedi bıraktı. Bu son kokoreç, bir daha döner iste bari düzgün bir şey yemiş olalım dedim.
Ama kokoreç de bira ile çok iyi gidiyor. Evde de yapamıyorum ki kendim yapayım. Kasaptan hazır dilim dilim olanlardan alıp evde mangalda yapmaya çalıştım ama güzel olmadı o kadar.
-
09 Aralık 2021, 09:18
Ben hep verdim, yine vereceğim. Sonuna kadar Reisçiyiz.
Allah basımızdan eksik etmesin .. Ben hakkımı hurilerden ve baldan ırmaklardan yana kullanıyorum.
-
09 Aralık 2021, 09:22
Allah oy verenlerin ömründen alıp reise versin, Amin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)