Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

izmirde yağmurluk nereden bulurum

Motovento
    REKLAM ALANI
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Herkese merhaba
    İzmirli olanlar bilir deli gibi yağmur yağıyor izmirde .Yağmurluğumun ağ kısmı yırtılmış yeni yağmurluk almam lazım nerden alabilirim .Marka da olabilir.Deneyimmlerinizi de yazabilirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba
    İzmirli olanlar bilir deli gibi yağmur yağıyor izmirde .Yağmurluğumun ağ kısmı yırtılmış yeni yağmurluk almam lazım nerden alabilirim .Marka da olabilir.Deneyimmlerinizi de yazabilirsiniz.
    Decathlon varmis 3 tane, Gaziemir/Balcova/Karsiyaka.

tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı gurcanozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Decathlon varmis 3 tane, Gaziemir/Balcova/Karsiyaka.
    Uzun süre kullanacağım için rahat bişey olsun istiyorum ve kesinlikle su geirmemesi gerekiyor

Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Gün içerisinde yarım saatten fazla tek marş sürüş yapmıyorsan kuryelerin giydiği muşamba pvc yağmurluklardan al. Su ve rüzgarı kesinlikle geçirmiyor, uzun ömürlü ama nem yapıyor içeride yarım saatten fazla giyince. Ter yapar yarım saat bir saatten fazla giyince.

Yarım saatten fazla tek marş gidiyorsan da decahtlonda nh500 erkek yağmurluk pantalon var, avcı bölümünde yeşil bir pantolon var ikisi de iş görür daha geçen hafta denedim ikisini de.
    gurcanozturk bunu beğendi.

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun süre kullanacağım için rahat bişey olsun istiyorum ve kesinlikle su geirmemesi gerekiyor
    Decathlon'un avcilik bolumunde buldugum yesil, tipsiz ama damla su gecirmeyen yesil bir yagmurluk alti kullaniyorum. Inanilmaz tipsiz yalniz bastan soyleyeyim. 3 yildir kullaniyorum. Izmir-Balikesir arasinda yagmurda da kullandim, parasini hak ettigini dusundugum urunlerden biridir kendisi. Yalniz eger ayakkabiniz ustten su geciriyorsa, ayakkabi icin de bir seyler dusunun, benim botlar gecirmedigi icin tuzum kuru.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)