Herkese merhaba
İzmirli olanlar bilir deli gibi yağmur yağıyor izmirde .Yağmurluğumun ağ kısmı yırtılmış yeni yağmurluk almam lazım nerden alabilirim .Marka da olabilir.Deneyimmlerinizi de yazabilirsiniz.
Herkese merhaba
İzmirli olanlar bilir deli gibi yağmur yağıyor izmirde .Yağmurluğumun ağ kısmı yırtılmış yeni yağmurluk almam lazım nerden alabilirim .Marka da olabilir.Deneyimmlerinizi de yazabilirsiniz.
Gün içerisinde yarım saatten fazla tek marş sürüş yapmıyorsan kuryelerin giydiği muşamba pvc yağmurluklardan al. Su ve rüzgarı kesinlikle geçirmiyor, uzun ömürlü ama nem yapıyor içeride yarım saatten fazla giyince. Ter yapar yarım saat bir saatten fazla giyince.
Yarım saatten fazla tek marş gidiyorsan da decahtlonda nh500 erkek yağmurluk pantalon var, avcı bölümünde yeşil bir pantolon var ikisi de iş görür daha geçen hafta denedim ikisini de.
Decathlon'un avcilik bolumunde buldugum yesil, tipsiz ama damla su gecirmeyen yesil bir yagmurluk alti kullaniyorum. Inanilmaz tipsiz yalniz bastan soyleyeyim. 3 yildir kullaniyorum. Izmir-Balikesir arasinda yagmurda da kullandim, parasini hak ettigini dusundugum urunlerden biridir kendisi. Yalniz eger ayakkabiniz ustten su geciriyorsa, ayakkabi icin de bir seyler dusunun, benim botlar gecirmedigi icin tuzum kuru.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)