Bu motor alınır mı ? (CBF 250)
-
Merhabalar teknik açıdan motor hakkında pek bir şey bilmem sizce şu linkteki motor alınır mı?
Bana hoş geldi ama bu işi bilen birinden destek almak istedim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61367942/detay
Bir de sormam gereken soruları söyler misiniz? şuana kadar sadece muayene tarihini sordum (henüz yanıtlamadılar yeni sordum)
Lütfen yardım edin kazıklanmak istemiyorum
Fiyat çerçevesi yakınsa motor tavsiyelerine de açığım
Reklamlar
-
km için almak istiyorsan alma.
16 yıllık 250cc motor gerçekten o km'de olsa kimse o fiyata satmaz. daha yüksek fiyattan satışa çıkarır.
onun dışında temiz motora benziyor. en fazla bi motor yaptırır 50 100 bin km daha devam edersin o da gerçekten sorun çıkarırsa. çine hintliye bulaşmamak için güzel alternatif.
-
Resimlerde guzel gozukuyor,ancak bitik parcalar olabilir.mesela disli set,zincir,catlak amortisor kecesi gibi gibi.
Hic motosikletten anlamiyorsaniz anlayan biri ile on inceleme yapin,begenirseniz yetkili bir serviste exper yaptirin...
Biraz daha yuksek fiyatlara cf moto,bajaj ,ktm duke alinabilir
-
İlanda su soğutmalı olarak belirtmişler ama yanlış hatırlamıyorsam bu modeller yağ soğutmalı
Yılına göre KM'si oldukça düşük.
Mekanik bir sorunu yok ise Çin'li modeller yerine tabi ki düşünülebilir.
-
İki yıl önce ben de sormuştum cbf250.
Oynamalık motor olarak alınır. Tabi eliniz tornavida tutuyorsa.
Benim sorduğum başlık aşağıda...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...kartir-mi.html
-
-
iki ilanı kıyaslarsak; ilandaki pulsarın sorun çıkarma ihtimali çok daha yüksek, sürprizlere açık bir duruşu var ama çözmek daha kolay.
Hondanın km gerçek olma ihtimali var ama anlayana göstermek lazım. Sorun çıkarma ihtimali daha az ama çözmek zor ve maliyetli olur. 2011-2012 yıllarında 2003 model bir cbx250 ile çok güzel anılarım olmuştu. 40bin km civarı kullandım sorun çıkardığını hatırlamıyorum.
Sonuç: Kalite, karakter, güvenilirlik falan hepsi honda da ama yıl olmuş 2022 karbüratör nazı mı çekeceğiz. Yeni her zaman iyidir bakımlı pulsar bakmaya devam.
-
buberk adlı üyeden alıntı
iki ilanı kıyaslarsak; ilandaki pulsarın sorun çıkarma ihtimali çok daha yüksek, sürprizlere açık bir duruşu var ama çözmek daha kolay.
Hondanın km gerçek olma ihtimali var ama anlayana göstermek lazım. Sorun çıkarma ihtimali daha az ama çözmek zor ve maliyetli olur. 2011-2012 yıllarında 2003 model bir cbx250 ile çok güzel anılarım olmuştu. 40bin km civarı kullandım sorun çıkardığını hatırlamıyorum.
Sonuç: Kalite, karakter, güvenilirlik falan hepsi honda da ama yıl olmuş 2022 karbüratör nazı mı çekeceğiz. Yeni her zaman iyidir bakımlı pulsar bakmaya devam.
asıl hondanın km si gerçekse sıkıntı yatmış motor...
gizli süprizlere hazır olabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Yokcanımbin adlı üyeden alıntı
Merhabalar teknik açıdan motor hakkında pek bir şey bilmem sizce şu linkteki motor alınır mı?
Bana hoş geldi ama bu işi bilen birinden destek almak istedim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61367942/detay
Bir de sormam gereken soruları söyler misiniz? şuana kadar sadece muayene tarihini sordum (henüz yanıtlamadılar yeni sordum)
Lütfen yardım edin kazıklanmak istemiyorum
Fiyat çerçevesi yakınsa motor tavsiyelerine de açığım
attıgın 2 motoru kafadan karşılaştırırsak başlıca
bajaj : su soğutma + enjeksiyonlu + daha güncel
honda : yağ soğutma + karburatörlü + eski daha çok bakım istiyecektir
tavsiyem elin bu tür işlere yatkınsa uğraşmayı seversen honda alabilirsin
bajaja bu durumda biraz daha alıyım kullanıyım yılda birde bakım yaptırırım servisine kafasında ilerlemelik gibi
tabikide cbf250 kullanan kişilerdende tavsiye alman işine yarar onlar kendi motorlarını daha iyi bilirler
-
Diyarbakırda Honda bayisinde çalışıyorum.
CBF 250 kullanmış birisi olarak bu fiyata kaçırma derim.
Binip aldığına pişman olma şansın en düşük makinalardan birisidir.
Ama ilandaki motoru şu sebepten almazdım.
Yağmur görmemiş diyor.Külliyen yalan.
Yalancının motoru alınmaz
-
01 Aralık 2021, 21:29
Valla yalan soyluyorsa ben de katiliyorum yalancinin motoru alinmaz.arkadas yagmur gordugunu nasil anlamis ben onu anlamadim bu arada ben 3-4 kez yagmurda motorumu surdum ve elimden 3 kez saga sola dustu.bunlari satarken soylemek tabiki dogru olan sey...
150,200,250 olarak daha guncel yilda motosiklet bence daha iyi
-
01 Aralık 2021, 22:07
Alınır, hint malı kronik arıza makinelerinden daha çok memnun eder ama ilandaki motor alınmaz. KM Gerçek olamayacak kadar düşük, motorun sağı solu bir garip duruyor bazı parçaları eksik ve uydurma gibi, üstelik satan kişi galerici. Uzak durulması gereken üçleme.
-
01 Aralık 2021, 22:10
O bu degil de, ilanda "6 ileri" yaziyor, galericilik aliskanligi herhalde
-
02 Aralık 2021, 00:11
bu eski motorları görünce tek bir model aklıma geliyor.kawsaki er5.alıp toplayıp süsleyip sürenleri görünce bayılıyorum
-
02 Aralık 2021, 01:31
Galericiler motosiklet alacağınız son kişilerdir unutmayın.
Ben olsam arkama bakmadan kaçardım.
-
02 Aralık 2021, 10:19
Ybr 250 de bakilabilir.
Tek farki enjeksiyonlu oluşu.
-
02 Aralık 2021, 10:26
Km oynanmamıs ise kesinlikle alınır.
bunu bulsaydım ns200 almazdım.
-
02 Aralık 2021, 11:16
yeni yenidir miletin çöpünü alacağına gider pulsar vs bakarım yerınde olsam 1 2 yasında o motoru adam edemezsın abs yok ilk başta cok yakması ayrı bı tatava
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler