Arkadaslar ben cok sevindim,bence bircok kisiyi ilgilendiren bir haber..
Sahibinden de 70 bin e ikinci el motorlarini koyanlarrrr,bittiniz olm siz!
Arkadaslar ben cok sevindim,bence bircok kisiyi ilgilendiren bir haber..
Sahibinden de 70 bin e ikinci el motorlarini koyanlarrrr,bittiniz olm siz!
Küçükken tuvalette ekmek yemiş de Allah çarpmış, Peygamberden tekme yemişçesine şu asimetrik far tasarımını ne Gs'de beğeniyorum ne de bu Rally'de. Benim göz zevkime hiç uymuyor.
300cc üst dilim ötv saçmalığı olmasa daha iyiydi abartılı güç farkı yok ama 250cc ile 5hp dahi fark olsa yine hoş oldurdu.
Bodrum'a taşınırsam alırım bunu, tam oraların motoru. Amortisör güncellemesi ister yalnız; eskilerin amortisör 70kg 3/4 porsiyon insanlara göreydi, bize gitmez
ben beğendim. nedense benim de ilgimi çekiyor bu crf250. hatta zamanında düşünmüştüm alıp tekerini değişip şehir içi kullansam falan
Kaça satılacakmış ? Daha çok ilgilendiren kısım o..
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Fiyat merak edenler için belirtmek isterim. Sıfırı Her zaman forza 250 ile forza 250 çantali arasındaydı fiyatı. bugun gelse 73.000 lira gibi bir fiyat çıkar.
Arkadaslar bu da crf250 bu video yu koyma amacim da su;
gerek rallly gerek crf250 de kullanici ile ekran arasinda bir demet kablo var..
abi bu nedir yaa gozum surekli o kabloya takiliyor,yani gozumuze girecek sekilde bu kadar yukselmesinin nedeni nedir ?
Alacağımdan değil ama geleceğine çok sevindim. İkinci elde 10 bin km yapmış motorlara saçma sapan fiyat yazan dangalaklara güzel kapak olur
Geçen hafta sonu krank kitledi benim Crf250l.. 76000kmde, sm jantlarla biraz canını çıkardık dayanamadı :D Yenileri de güzelmiş, şehir içi , kısa - uzun şehirler arası yol yapıp düşük cc de kalmak isteyenler için bulunmaz nimet bu crfler. Bundan önce wr vardı, crfyi çok uygun fiyata motor bloğu yaptırmayı göze alarak almıştım 73 bin km de.
2013 te 10bin tl ydi. İkinci el fiyatlarıyla ve yeniside gelse yeni fiyatıyla cazip olacağını hiç düşünmüyorum. Tek silindirli bu motora bu kadar para vereceğime herhangibir motora dişli lastik takıp dolaşırım toprakta
Valla ben yıllardır enduro yaparım crf nin tek krallığı uygun fiyata hafif arazi gezileri yapabilmesiydi. Tek silindir motora o paralar vereceğime ikinci mt07 alır crf nin gittiği her yere giderim. crf uygun fiyatlı olduğu için bu kadar popüler olmuştu, bu paraları vermek artık hiç mantıklı değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)