Eyy Agusta bu ne reziliiktir yaa.
Sen cinli misin hayirdir ? Yaziklar olsun yaa,honda tasarimcilari yillarca emek verip mukemmel tasarimli bir motor yapsin sonra sen gel kopyala bunu!
Rezil adamlar...honda hemen dava acmali bunlara..
Eyy Agusta bu ne reziliiktir yaa.
Sen cinli misin hayirdir ? Yaziklar olsun yaa,honda tasarimcilari yillarca emek verip mukemmel tasarimli bir motor yapsin sonra sen gel kopyala bunu!
Rezil adamlar...honda hemen dava acmali bunlara..
kopyalamaktan ziyade. tasarım böyle yapılır diye taş atmış ta olabilir
Egzoz biraz Aliexpress model Akrapovic gibi olmuş.
Ön disklere plastik muhafaza koyma fikri gercekten mantikli(çamuru,topragi geçtim,isinan disklerin su ve yagmurdan etkilenip yüzey bozulmasini önlüyor)..Eskiden japon dayilarda modellerinde o parcayi kullanirdi.şimdilerde birak muhafazayi 750cc makinada öne tek disk koyuyorlar,belki ilerleyen yillarda tambur frende modernize edilip takilabilir.
Iyi de muhafaza disklerin soğumasını da önlemeyecek mi? Hızlı giden bir ralli motosikletinde bu sorun olmayabilir. Ama günlük kullanımda riskli olabilir. Ben son halinde muhafazaların olacağını zannetmiyorum. Norden 901in konseptinde de vardı. Konsepte büyük oranda sadık kaldılar ama disk muhafazalar son halinde yok.
Çinli değil mi zaten? Sanırım bu ufak bloklar Loncin'den...
Ayrıca hep şu atlanır. Muhafaza illa soğusun vs vs değil, belki fren anında ön ısı düzeyini sabit tutmak için dahi işe yarıyor olabilir. Yani illa çamur yağmur değildir belki sebep?
94 XT600E'min kırık dökük vardı zamanında, fiberle toplayıp yerine taktığımda frenleme biraz daha iyileşmişti mesela.
Bu motosiklet tasarım ve kalite olarak Afrika’ya tek atar
Yine avrupa hayranlari dolusmus ama su gercek unutulmamali..
Taklitler asillarini yuceltir..
Alemin kralini da koyayim suraya..
mv agustanın adv sınıfına girmesi hata gibi bence ama neyse
İkisini de çok beğendim. Çinli olanı (5,5) daha da çok beğendim. Düzgün fiyattan gelseler keşke.
kopyalamak demeyelim de tersine mühendislik diyelim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)