Yine zam, benzin Sonunda 10 lirayı geçiyor
Reklamlar
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Millet hala mutlu.
Hepsi değil. Mut'lu olan 62.700 kişi var sadece. Ahanda belgesi.
Reklamlar
-
Yav siz hayirdir arkadaslar,benzin 1 tl dusecekmis bir kisi de gelip bunu yazmamis buraya ????
Kotu haberler 5 sayfa iyi haber olunca bir satir yazi yok!
Bu arada ulke hizla normallesmeye basladi, reisimiz bugun aciklama yapti
misir ve israille bae de oldugu gibi adimlar atilacak dedi.
Oo dolarlari bozdunuz bozdunuz..iyi dusununun zarar etmeyin.
Ben bozdum sahsen
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yav siz hayirdir arkadaslar,benzin 1 tl dusecekmis bir kisi de gelip bunu yazmamis buraya ????
Ben bozdum sahsen
yav yazacaz da haberi daha yeni gördük hırbo bey
90 kuruş iner 2 lira çıkar çok kasmamak lazım
-
Ben bozdum sahsen
5 lira zam yapılıp sonra lütfedip 1 lira düşürülen benzin hakkında nasıl yazalım. Elimiz gitmiyor yazmaya.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
%30'luk aç ve mutludan bahsediyorum.
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Çok yanlış. Onların ciddi kısmı bu işten nemalanan kişiler, ihale zenginleri, torpille veya başka yöntemlerle memur - işçi kadrosuna girip hayatını kazananlar, onların besledikleri, bir kısmı da camii dedeleri ve neneleri - bu hayattan bağını koparıp öbür dünyaya hazırlananlar ki en umutsuz gurup onlardır, para falan onlar için çok az şey ifade eder.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Çok yanlış. Onların ciddi kısmı bu işten nemalanan kişiler, ihale zenginleri, torpille veya başka yöntemlerle memur - işçi kadrosuna girip hayatını kazananlar, onların besledikleri, bir kısmı da camii dedeleri ve neneleri - bu hayattan bağını koparıp öbür dünyaya hazırlananlar ki en umutsuz gurup onlardır, para falan onlar için çok az şey ifade eder.
Mor olana ihale zengini , turkuaza torpilli memur , yeşil olana da "7 düvelci" diyelim o halde.. Sizi mi kıracagız
-
Bir anımı anlatıyorum : Bir akrabamız var, babaları hacca gitti geldi, gelini falan bildiğin sosyetik varlıklı tipler, Arabistan'dan geldi bunları karşısına aldı : "Ben hacı adamım, çevremden de sorumluyum, bundan sonra kapanacaksın, evden çıkmayacaksın, yoksa mirasımdan tek kuruş alamazsınız !"
Mecbur kabul ettiler ama tabii ne küfürler ettiklerini ben biliyorum. Şimdi çocukları adam ölsün diye gözünün içine bakıyorlar.
Şimdi o hacı dayıya ne anlatabilirsin ki? Yok hayat pahalılığı, yok yirminci yüzyıl , yok çocukların mutluluğu ? O kısım vatandaş toprak olana kadar öyle kalır artık.
-
Şimdi o hacı dayıya ne anlatabilirsin ki? Yok hayat pahalılığı, yok yirminci yüzyıl , yok çocukların mutluluğu ? O kısım vatandaş toprak olana kadar öyle kalır artık.
Yaşlı insanlar neden bile bile körü körüne destekliyor biliyor musunuz Tayfun hocam .. Ölmeye yakın bir iz bırakmak için.. Buna "adam yiyor ama en azından ... " da dahil, " nasıl koyduk ama" da dahil ..
Insanlar hata yapar ama en tehlikelisi cahilin hata yapması. Bu ülkenin seküleri bile hata yaptıgını zar zor (gerekli donanımı varsa) kabul ederken, egitim al(a)mamıs kesimden hatasını görmesi ve kabul etmesini beklemek hayalcilik maalesef.
Soruyorlar ya ne zaman uyanacaklar diye.. Uyanmak istemiyor ki .. Cahil adama " Artık senin devrin geldi" algısını pompala, ver mehteri meydanlar inlesin.
Hani tanıdık bir ses var ya .. " Oğlum, hayatta her zaman senden aşağıdakileri düşün.." Evet işte o sensin, benim, hepimiziz ..
Şimdi çayımızı yudumlayabiliriz
-
Valla diyorum bazen, S.Peker haklı, belli bir yaş üstündeki insanı yok farz edeceksin.
-
Bir anımı anlatıyorum : Bir akrabamız var, babaları hacca gitti geldi, gelini falan bildiğin sosyetik varlıklı tipler, Arabistan'dan geldi bunları karşısına aldı : "Ben hacı adamım, çevremden de sorumluyum, bundan sonra kapanacaksın, evden çıkmayacaksın, yoksa mirasımdan tek kuruş alamazsınız !"
Mecbur kabul ettiler ama tabii ne küfürler ettiklerini ben biliyorum. Şimdi çocukları adam ölsün diye gözünün içine bakıyorlar.
İyi de neden mecburlar?
Çok zorlarına gidiyorsa "al paranı koy kefenine" deyip reddetsinler mirası...
Hem parasının peşinden koş, hem de "neden böyle" diye küfret... Faturayı sadece dayatmacı hacı dayıya değil, kendi para sevgilerine de kesmeli değiller mi?
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Yaşlı insanlar neden bile bile körü körüne destekliyor biliyor musunuz Tayfun hocam .. Ölmeye yakın bir iz bırakmak için.. Buna "adam yiyor ama en azından ... " da dahil, " nasıl koyduk ama" da dahil .
Insanlar hata yapar ama en tehlikelisi cahilin hata yapması. Bu ülkenin seküleri bile hata yaptıgını zar zor (gerekli donanımı varsa) kabul ederken, egitim al(a)mamıs kesimden hatasını görmesi ve kabul etmesini beklemek hayalcilik maalesef.
Ülke bugün cahillerinden ziyade her şeyin farkında olup ta dik duramayan ya da parayla satın alınabilen enteli, aydını, bürokratı ve profesyoneli yüzünden bu halde...
-
Şimdi bizim devlete olan vergi borcumuz falan olursa faiz işlemiyor değil mi, nas var sonuçta.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
İyi de neden mecburlar?
Çok zorlarına gidiyorsa "al paranı koy kefenine" deyip reddetsinler mirası...
Hem parasının peşinden koş, hem de "neden böyle" diye küfret... Faturayı sadece dayatmacı hacı dayıya değil, kendi para sevgilerine de kesmeli değiller mi?
Biraz öyle , biraz değil. Bir işletmeleri var büyükçe, birlikte çalışıyorlar ama babaya kayıtlı, aslında emek olarak da, değer olarak da çoğu bunların hakkı. Neden bıraksınlar kendi alın terlerini?
-
08 Aralık 2021, 22:31
bu sefer gerçekten 10 lirayı geçti.
neyse şahlanıyoruz allahtan yoksa sıkıntı olurdu
-
08 Aralık 2021, 22:55
Angaralı Tayyar'dan dinliyorsunuz...
-
08 Aralık 2021, 23:09
Şimdi benim anlamadığım bir konu var: her şeye ama her şeye çılgınlar gibi zam geliyor. Alım gücümüz felaket şekilde düştü. Daha ne kadar düşecek tahmin edemiyoruz. Siyaset arenasında bu durum bir politikacı için siyasi intihar anlamına gelir çünkü fakirlikten beli kırılan halk önüne sandık gelince politik ve ideolojik düşüncelerini değiştirebilir.
Sayın cumhurbaşkanı neden bu siyasi intihar vakasına girdi anlamış değilim zira mevcut ekonomik şartlar kötüleştikçe oyları günden güne eriyor. Bu durum karşısında başka bir planı mı var acaba sahiden merak ediyorum.
Sizce ne olabilir?
-
08 Aralık 2021, 23:30
hokahey adlı üyeden alıntı
Şimdi benim anlamadığım bir konu var: her şeye ama her şeye çılgınlar gibi zam geliyor. Alım gücümüz felaket şekilde düştü. Daha ne kadar düşecek tahmin edemiyoruz. Siyaset arenasında bu durum bir politikacı için siyasi intihar anlamına gelir çünkü fakirlikten beli kırılan halk önüne sandık gelince politik ve ideolojik düşüncelerini değiştirebilir.
Sayın cumhurbaşkanı neden bu siyasi intihar vakasına girdi anlamış değilim zira mevcut ekonomik şartlar kötüleştikçe oyları günden güne eriyor. Bu durum karşısında başka bir planı mı var acaba sahiden merak ediyorum.
Sizce ne olabilir?
Olm hoka vallahi ilgincsin.
Sence baska secenegi var mi
Mesela venuzuela icin yaaa bu Maduro neden halki fakirlestirme yoluna gitti veya ya bu Arjantin hukumeti neden peso yu devalue etti diyoruz mu ?
Haaaa yandas basin ve tayyip e gore 20 yillik hazirlik bitmis simdi yeni ekonomik modelin temeli atiliyor..
Buna kim inanir,aaaaa ahmet peker abimiz goruyorum baslikta,kendisine soralim;
Guzel abim inandin mi sen buna ?
-
08 Aralık 2021, 23:31
Çünkü ilk paragraf eğitimli toplumlarda yaşanıyor. İki cümle kuramadığının farkında olmayıp dünyanın kendini kıskandığını sanan bireylerden oluşan toplumda onlar olmaz.
-
08 Aralık 2021, 23:46
Çünkü yapacak bir şey kalmadı.Bunun için 128 milyar doları hiç ettiler.Daha ne yapsınlar.Denizin biitği yerdeyiz.Yersen yeni ekonomik model diyorlar.
-
08 Aralık 2021, 23:49
Olm hoka vallahi ilgincsin.
Sence baska secenegi var mi
Mesela venuzuela icin yaaa bu Maduro neden halki fakirlestirme yoluna gitti veya ya bu Arjantin hukumeti neden peso yu devalue etti diyoruz mu ?
Haaaa yandas basin ve tayyip e gore 20 yillik hazirlik bitmis simdi yeni ekonomik modelin temeli atiliyor..
Buna kim inanir,aaaaa ahmet peker abimiz goruyorum baslikta,kendisine soralim;
Guzel abim inandin mi sen buna ?
İnanmama ihtimali var mı?
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)