Yine zam, benzin Sonunda 10 lirayı geçiyor
Reklamlar
-
Agalar rica ediyorum bazi ayrimlari yapalim,
1-cocuklu aileler icin araba zevk degil ihtiyactir.
2-istanbulda motosiklet te ihtiyactir.
Toplu tasima ucuz, ulasilabilir ve hizli oldugu zaman, insanimizda sabah evden cikmadan duş almayi ogrendigi zaman yukaridaki 2 maddeyi tartisiriz.
Reklamlar
-
Dün TV'de eleman sokak tehlikelidir, sokağı kontrol etmek lazım diyerek alenen evrensel insan haklarını yok saydı.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Mesela ne kadar yüksek zam ?
%30-40 arası olur diye tahmin ediyorum.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
istedikleri kadar zam yapsınlar. kimse vergi dilimini düşünmediği konuşmadığı için hükümet de oradan verdiklerini geri alıyor. vergi dilimine asgari ücrete geldiği kadar zam gelmiyor. konuşmamız gereken şey zam değil vergi dilimi.
ha bir de yılbaşından sonra enflasyonun etkileri de hissedilmeye başlayınca ocakta verdikleri zammın iki katı şubat-mart ayında cepten gider unutmayalım.
-
Asgari ücrete istedikleri kadar zam yapsınlar.En geç bir hafta içinde üretici asgari ücret artışına bağlı,işçilik maliyetlerini son ürüne fazlasıyla yansıtır.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
sizin yapacağınız zamın içine edeyim ne lan 50 kuruş zam yap şunu 1 2 tl de ortalık şenlensin
-
55 kuruş indirim gelecekmiş :D neyse 13 lt depo var zaten koymuyor :D
-
kasım 25 bugün yarın 26 bu mevsimde silivri soğuk oluyor yaza doğru daha mantıklı olur bisiklet out elektirikli scooter in.kara cuma bitmeden elektirikli scooter almanızı öneririm
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Ortada koyun kalmadi,ya da hepimiz koyunuz.
Su zamlarin 4 te 1 i yunanistan da olacakti tum ulkeyi atese verirdi yunanlar
Bizler ancak gulusup sakalar yapabiliriz.kendimi de katiyorum.
Gerci orgutlu bir toplum olmayinca napabilirsin ki..
Örgüt mörgüt deme.. Sili,vri soğukmuş..Üşürsün mazallah.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Mesela ne kadar yüksek zam ?
4150 tl gibi bir rakam bekliyorum.
-
sabah neye uyanacağımızı bilemediğimiz günler, eskiden fren vardı şimdi fren de patladı.
-
-
Bir de her şeyde "toplumda infial oluşturmayı amaçlayan haber ve yorumlar" ibaresi çıktı. Zamla ilgili açıklama yapacaksan yap, haberlere asılsız da de, ama bu asılsız haber ve yorumların amacını açıklamak sana düşmez, onu ben yorumlayabilirim.
-
Moderatör
ero__ adlı üyeden alıntı
1000 TL artış açıklayarak, şu ana kadarki en yüksek zam olarak lanse edip 3850 liraya çıkaracaklar bence.
Asgari ücretten alınan vergiyi düşüremezler, ülkenin yarısından fazlası asgari ücretli zira ki yekünde çok büyük gelir kaynağından vazgeçmeleri demek bu da. Asgari ücret almayanın bile bordrosunda asgari ücret gözüktüğü için denetim falan hak getire zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
%30-40 arası olur diye tahmin ediyorum.
Aynı şeyi düşünüyoruz demekki, insanlar bunun için iddiaya giriyorlar, girelim mi iddiasına hocam ? Alırım bi ağrı kesicinizi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
ero__ adlı üyeden alıntı
En fazla %20 olur.
Batı'nın Çin'i olmayı amaçlayan kafalar asgari ücreti fazla artırmaz.
-
3.5 litre yakan xmax motorumu yola çıkaramıyorum garajda silip temizleyip karşısına geçip izliyorum
etiketçilere döndüm
-
ismaileren adlı üyeden alıntı
En fazla %20 olur.
Batı'nın Çin'i olmayı amaçlayan kafalar asgari ücreti fazla artırmaz.
Çin bizi kıskanacak.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Eyyyy nc750 dusmanlari,tek olayi az yakmak yeaaa diye ezdiginiz motor kral oldu kralll.
Diz cokun ve af dileyin nc sahiplerinden,belki affederler sizi..
-
Benim Civic 50 litre benzin alma kapasitesine sahip. Şu an litresi 10 liradan 500 liraya doluyor.
-
Devir, düşük devirli kullanma devri
Artık yanma odasındaki hareketliliğe son...Piston ağır, ağır inip çıkmalı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)