Selamün aleyküm ustalarım:
2021 Haziran' da askerden geldim yaklaşık 1 ay sonrada Metalürji ve Malzeme Mühendisi olarak iş başı yaptım, hâlâ devam. Sizden çekinecek değilim 3500+AGİ olarak maaş almaktayım.
Tek kötü alışkanlığım motorsiklet. Alkolüm yok, sigaram yok, kumar yok, ihtiyaç haricinde giyim kuşam yok. Elimde bir Cg vardı, "ulan işe girdim artık güzel ve masrafsız bir motor alayım." diyerek gittim arkadaşımın 2015 model Z250SL' ini aldım.
Motorum çok güzel ama kendimi kesesim geliyor. Ekmek pahalı diye kendim un alarak mayalı(bazlama) ekmek yapıyorum. Benzin pahalı diye gazlamıyorum. Hayatımı minimum da yaşıyorum. Bunlara rağmen ben bekar hâlimle 1.000 TL eksideyim.
Bu askeri ücretliler nasıl yapıyor abiler bana bir anlatın. Ev, çocuk, hanım geçindirenler nasıl yapıyor bana bir anlatın.
Mayısta Green Card çıkmaz ise kendi yapımım jet motorlu uçak projem var. Bu projeyi Amerika'ya pazarlayacağım. Oda olmaz ise paralı evlilik ile 6. ay basıp gidecem.
Porsiyon küçült dediler mecburen yaptık. Lüks yaşamayın dediler zaten lükste gözüm yok. Biz fedakarlık yaparken neden...
DİP NOT:
SADECE İÇİMİ DÖKTÜM KUSURA BAKMAYIN.
https://i.hizliresim.com/juignw7.jpg