Ohaa Ninja 650'ye bak, maşallah 144.000 TL
yine de şöyle güzel birşey var ki vergili fiyat ile vergisiz fiyat arasında uçurum yok. vergisiz fiyatı 200 bin küsür lira olan arabayı 350'ye alamazsınız mesela ki motorda bu fiyatın içinde ekstradan gümrük vergisi de var.
umarım buna da el atmazlar.
OTV + KDV 'leri ile baska motosiklet alinabiliyor. Sevgili maliyemize calisiyoruz, onlar da kime dagitiyorsa artik.
Gayet makul fiyatlar. Kimse alamıyoruz diye ağlamasın
Cbr650 R'ın 146.000 TL olduğu ortamda bence Ninja 650 144.000 TL'lik fiyatı ile gayet denenebilir duruyor.
Tracer 7'nin 139.000 TL olduğu ortamda Versys'de 147.600 TL fiyatı ile kafa karıştırabilir.
İlginç ama ilk defa Kawasaki'yi fiyat konusunda tercih sebebi olarak görebiliyorum.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
gitmeyen ninja 650 ye 144 bin liramı vericeksiniz ?? ben yanlış anladım heralde kimse vermedi şu ana kadar şu saatten sonrada zaten verilmez.kawasaki 650cc bloğu net bir şekilde ÖLMÜŞTÜR.euro 4ü 5i kaldırmadı o blok nefesi gücü çekişi yetmiyor performans vermiyor rakiplerinden aşırı derecede yavaş gücü çok düştü.versys zaten saymıyorum kaç senedir 1 arpa boyu yol almadı o paralara yazık günah.ama 2.el alınırmı havada karada alırım.valla ölçün biçin yamaha hala ucuz.bugün 0km mt09 aldım.143 bin lira para bayıldım.bu paraya bana başka motor söyleyin onu aliyim.
servis ücreti konusunda internette 500 tl diyorsa o rakam alınabilicek max fiyatı belirtiyor.bir bayi 400 derken öbürü 500 diyebiliyor işçilikten düşüyorlar.daha piyasada olmayan yeni yamaha r7 135 bin liralık fiyatıylada sanırım şu an bu tipteki motorlar içinde fiyat olarak en iddalısı.belki yok diye öyle bir paraya verdiler bilemicem.naked dan da 125 bin lira fiyatı ile bence cb650r en iddalı model.avrupalılara girmiyorum çünkü bu ek yüzde 20 lik vergi avantajını yediler yuttular millete geçirmeye başladılar.aynı çakallığı mesela yamahada yapıyor çünkü mt07 anladığım kadarıyla yeni kasası fransada üretiliyor.eeee o zaman nası oluyor bu 108 bin liralık fiyat ??? onu kimse açıklayamıyor.allahtan avrupa üretim bide japon olaydı eskisi gibi 130 140 olurdu heralde tamamen piyasasına güveniyor adamlar
Ben bu Ninja 650'nin dedesinin babasını kullanıyorum. 2021 itibariyle tip olarak dünyanın en güzel motorudur ama 144.000 TL etmez. Gerçi adamlar ne yapsın? Ağzına yüzüne ettiğiminin Akp'si şu gudik motora 50.000 TL vergiyi layık görmüş. Hayırdır ulan arslan parçası, malıma ortak mısın? Akp icraati olup da memlekete faydalı olan hiçbir şey yok.
ninja h2r vergisiz 884 bin tl, mercedes Yeni S 400 d 4MATIC L vergisiz 1.187.685 tl
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Fiyatlar korkunç da, ben asıl fiyatların kendisinden çok, fiyatlar bu hale gelmişken halen bu motorları getiriyor olmalarına şaşırdım.
Fiyatlar demiş miydim ?
Otomobillere göre gerçekten çok az hala motosiklette verdi, ses etmeyin.
Ninja 650 144bin TL..
RS660 159bin TL iken gerçekten olacak fiyat değil, ama işte oluyor. Gerçi Aprilia'nın web sitesi de bir kaç gündür güncelleme bekliyor, almayı düşünen varsa koşa koşa gitsin. :D
Olacak iş değil demek fazla oldu gerçi, daha sakin bir sürüş istiyorsa kişi elbette Ninja alabilir ama motorların sundukları arasındaki farka bakınca 15bin TL hiçbişey değil.
Adamlar en azından ayda 1 veya 2 güncelliyor ,bmw her gün güncelliyor, zaten dolar euro düşmediğine göre bmw sistematik geçiriyor .Zaten bmw bayiine giderseniz girişte BMW 8 kasa önünde de rakamlar durur ,kısaca g*tüne güveniyorsan gir derler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)