2021 Kasım Kawasaki Güncel Fiyat Listesi
Reklamlar
-
siyanoz adlı üyeden alıntı
Adamlar en azından ayda 1 veya 2 güncelliyor ,bmw her gün güncelliyor, zaten dolar euro düşmediğine göre bmw sistematik geçiriyor .Zaten bmw bayiine giderseniz girişte BMW 8 kasa önünde de rakamlar durur ,kısaca g*tüne güveniyorsan gir derler.
BMW mi gecirmis oluyor dolar euro yukseldiginde ? BMW en fazla yagliyordur, geciren baskasi bence.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Motosiklet zengin oyuncağı artık
Şu saatten sonra iki teker ülkemizde bitmiştir evet..
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ninja'yı severim ama sanki +20 bg ve 4 silindir farkıyla Cbr650R biraz daha f/p gibi gibi. Aprilia Rs 660 da aradaki fiyat farkına rağmen güzel bir rakip olabilir.
+1 bencede 650r kullandim gecenlerde cok guzeldi bayıldım resmen 😍
-
-
fiyatı 1 gün erken paylaşmışsın bu arada. bak yeni fiyata :D
-
-
Bu muhterem zat’ı tanıyanlar bilir motor satma gibi bir kaygısı yok, kendine ayırdığı hiç kullanmadığı motorların sayısını sorsan bilmiyordur, telefonla arıyorsun kimse cevap dahi vermiyor, doğru dürüst motor da satılmıyor, japonya da bu halden memnun anlaşılan böyle devam edip gidiyor yıllardır.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Oha bir günde 40.000 mi artmış???
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Ninja 650 için geçen gün "144.000 TL biraz fazla" diyerek dalga geçmiştik. Adamlar bize gıcıklık olsun diye 180.000'e çıkarmışlar fiyatı. Kawasaki almayı düşünenler kusurumuza bakmasın, bu zam bizim gudubetliğimizden.
-
Ninja 650 için geçen gün "144.000 TL biraz fazla" diyerek dalga geçmiştik. Adamlar bize gıcıklık olsun diye 180.000'e çıkarmışlar fiyatı. Kawasaki almayı düşünenler kusurumuza bakmasın, bu zam bizim gudubetliğimizden.
Yemişim Kawasaki'yi, Royal Enfield gelsin. Hem güzel hem hesaplı...
-
Winter is coming
Artık bu alınırmı şu alınırmı dan ziyade bunu elimizde nasıl tutarız devri başladı
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Yemişim Kawasaki'yi, Royal Enfield gelsin. Hem güzel hem hesaplı...
Böbrek taşı varsa Royal Enfield da tabi ki iyi bir alternatif olabilir
-
Böbrek taşı varsa Royal Enfield da tabi ki iyi bir alternatif olabilir
Yok yahu, eski tek silindir modellerden bahsetmiyorum; yeni çift silindir 650cc bloğu kullanan Interceptor'u diyorum. Diğerleri düşman başına, görüntüsü hoş da dediğin gibi çok titriyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)