Doviz artisi sonrasi motorcunun durumu
Reklamlar
-
Ekipmann hepsi ithall.
Bakimmmm(cok korkuyorum bundan) zaten araba bakimindan cok daha fazla oduyodum artik hava filtresini 1000 tl alirim.tek sevindirici nokta desmo ihtiyacim yok hihi
Benzinnnn 9 tl olacak ins burda biraz nefeslenir 10 tl ye henuz hazir degilim.
Sigortaaaa allahim kasko da ucacak simdi.
Sucukkk motorcunun gezilerdeki temel besin maddesinin fiyati da ucmus.
Sonuc: yarra yering
Reklamlar
-
Arkadaşlar ciddi bir sorum olacak, bu arkadaşı gerçek hayatta tanıyıp, görüşen birileri var mı bu forumda? Ya da Mazhar Osman'a internet bağlatmışlar hastaların canı sıkılmasın diye arkadaş oradan bağlanıyor. İki senedir takip ediyorum da forumu denk geliyorum. Henüz sağlıklı bir bireyinmiş gibi basılmış tek harfini göremedim.
-
ShipShaq adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ciddi bir sorum olacak, bu arkadaşı gerçek hayatta tanıyıp, görüşen birileri var mı bu forumda? Ya da Mazhar Osman'a internet bağlatmışlar hastaların canı sıkılmasın diye arkadaş oradan bağlanıyor. İki senedir takip ediyorum da forumu denk geliyorum. Henüz sağlıklı bir bireyinmiş gibi basılmış tek harfini göremedim.
Olm sen bittin.korlas oyleeee bir gecirecekkkkiii bakimda vay ki ne vay.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Olm sen bittin.korlas oyleeee bir gecirecekkkkiii bakimda vay ki ne vay.
En azından egzotik bir markaya bindim diye bir nebze kabullenecem, sen de aynı parayı gidip Honda'ya bayılınca ne düşüneceksin acaba :D
-
İnan bende merak ediyorum hocam
-
türkiye de fiyatı düşen bazı şeyler var
mesela zorunlu trafik sigortası geçen yıl 245 e yaptırmıştım bu yıl 202 ye yaptırdım
kasko yu 2750 ye yaptırmıştım anadolu sigorta % 25 çalınma durumunda muafiyet vardı bu yıl 2320 tl % 4 muafiyet le yaptırdım alın size fiyuatı düşenler
evet benzin sucuk ve ekipmana kol gibi zamlar geldi ve gelmeye devam edecek
-
seyfi0 adlı üyeden alıntı
İnan bende merak ediyorum hocam
Ne kadar meraklisiniz yaaa
Ne derler bilirsiniz; insanin basina ya meraktan ya daaaaa
Ahaha anladiniz sanırım ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
türkiye de fiyatı düşen bazı şeyler var
mesela zorunlu trafik sigortası geçen yıl 245 e yaptırmıştım bu yıl 202 ye yaptırdım
kasko yu 2750 ye yaptırmıştım anadolu sigorta % 25 çalınma durumunda muafiyet vardı bu yıl 2320 tl % 4 muafiyet le yaptırdım alın size fiyuatı düşenler
evet benzin sucuk ve ekipmana kol gibi zamlar geldi ve gelmeye devam edecek
Kasko dusmez hocam yaa naptin.
artan sigorta bedeli ve parca fiyatlari nedeniyle bence kol gibi girecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
En azından egzotik bir markaya bindim diye bir nebze kabullenecem, sen de aynı parayı gidip Honda'ya bayılınca ne düşüneceksin acaba :D
Ahaha triump sahiplerinin en buyuk sanrisi: egzotik markaya bindiklerini dusunmesi
Egzotik markaya biniyomus dassdsssasadda
-
6 ay once 2022 basında 600 cc e gecmeyi planlıyordum.
şimdi ns200 e sarılıp aglıyoruz
-
Öyle deme hırbo forumun neşe kaynağı, hele ki şu son zamlardan kendisine daha çok iş düşüyor. Şaka bir yana geceki akaryakıt zammından sonra denk geldiğim tüm motosikletler rodajda gibi düşük devir fıtı fıtı kullanıyorlar. Yazık bu millete vallahi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)