Hâlâ fiyat arttirmayan amator ikinci el sahipleri
Reklamlar
-
Vallahi seytan durtmeye basladi beni.
Crf250 rally onceden cok pahali gelirdi simdi bakiyorum cok uygun adsdsss
Msx125 in 40 bin oldugu durumda sifir gibi aletlerine zam yapmayan amatorler varr
Alsam mi ne yapsam.devir ticaret devri ek gelir olur mis gibi.
Reklamlar
-
sen tam bir "talker" sin.Konusansin. Bir konusani nerde gorsem tanirim. Doer ol morukcum, yapan ol. Alsam mi diye sorma bize, aldim ahanda burda de.
-
paran varsa hiç düşünme ,böle giderse sezonda 2 katına satarsın.tabi millette alıcak para kalırsa.
-
Boşver bunları Hırbo, patlat iki kupon olsun bitsin. Ne oldu; en son kırmızı, italik yazıyla ''MOTOR SPORLARI UZMANI'' yazdırıyordun?
-
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Boşver bunları Hırbo, patlat iki kupon olsun bitsin. Ne oldu; en son kırmızı, italik yazıyla ''MOTOR SPORLARI UZMANI'' yazdırıyordun?
Vallahi su forumunnn haline bakar mısın sinizzz ya ? Motobiyoloji cok hakliymis adam doğrulari soyluyomusss.
Fırsat goruyorum paylasiyorummm hemen elestiriii.
Motorsporlari uzmani talebim isleme alindi.ben de beklemedeyim
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hırbocum AT varken ne yapacaksın küçük eşeği? Yeni alemin kralı Rally mi oldu artık?
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Hırbocum AT varken ne yapacaksın küçük eşeği? Yeni alemin kralı Rally mi oldu artık?
Yaa eziocum,benzin 9 tl olmak uzere.
AT i bir bakimi artik 2000 tl min.
Kendim yapamam ben.
Crf250 gercekten alemin krali.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yaa eziocum,benzin 9 tl olmak uzere.
AT i bir bakimi artik 2000 tl min.
Kendim yapamam ben.
Crf250 gercekten alemin krali.
AT'ı getir bana, rutin bakımını yaparız bende. Alet edavat var bende. İşçilik ücreti de almam senden
-
AT'ı getir bana, rutin bakımını yaparız bende. Alet edavat var bende. İşçilik ücreti de almam senden
Valla mi eziocum heyecanladirma beni bak
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Adamlar gelen saçma sapan fiyatlardan sıkılıp profillerine girmiyor olabilir.
-
Arkadaslar hala fiyat arttirmayan ilanlar var..
Hemen telefon edip kaporayi verin..tam keriz bunlar yavvvv cok ilginc
-
Hırbo reis rally piyasasını yükseltme peşinde. Sanırım rally satacak
-
Ben benim motoru 26.000 TL den sahibinden'e koymayı düşünüyorum :D 9.500 tl ye aldığım motor 3 senede 25.000 i buldu :D '22 ye girince kafadan 5.000 tl daha koyacağım motora :D
-
Ben ben bennn. Motorda kusurlarindan dosyi piyasanin altina koydum ilana benden sonraki saticilar bir iki eklediler yarin gene eklerler mi bilmiyorum ama borclarimdan dolayi fiyati yükseltmek istemiyorum oyle ilanda bekliyoruz bakalim.
-
Bugun 135 liraya r25 koyan bi aveli aradım motorumu yok paraya satmak istemiyorum çok özel bi motor oldugunu söyledi r25 in , motor tamamen stock neresi özel dediğimde motor piyasasını bilip bilmediğimi sorup r25 in piyasanın en iyi ve kaliteli motoru oldugunu söyledi :DD::D arkadası konferansa aldık 2 kişi tepeden tırnaga sövdük yolladık
-
beni versysi de getirim mi :D
-
Alper600RR adlı üyeden alıntı
Ben ben bennn. Motorda kusurlarindan dosyi piyasanin altina koydum ilana benden sonraki saticilar bir iki eklediler yarin gene eklerler mi bilmiyorum ama borclarimdan dolayi fiyati yükseltmek istemiyorum oyle ilanda bekliyoruz bakalim.
Motorunuzu ucuza kaptirmayin..
Hep ilan sahiplerine sovulup sayilir ama asil kan emici ikinci el arac almaya calisanlar.
Adam dolari altini yuksekten bozuyor,sen zam yapinca "kan emici firsatci"
Hasstir ordan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
caglar48 adlı üyeden alıntı
Bugun 135 liraya r25 koyan bi aveli aradım motorumu yok paraya satmak istemiyorum çok özel bi motor oldugunu söyledi r25 in , motor tamamen stock neresi özel dediğimde motor piyasasını bilip bilmediğimi sorup r25 in piyasanın en iyi ve kaliteli motoru oldugunu söyledi :DD::D arkadası konferansa aldık 2 kişi tepeden tırnaga sövdük yolladık
Baktim harbiden iki kisi 130 a ilan vermis.
Madem dalga gecmek aradin bari amator bir motorcu gibi davranip Ankara nin en ucra yerindeki yetkili servisinde bulusalim deseydin.
Sifir motor olmasa hadi diyecem kimsenin verdigi fiyata karisma hakkimiz yok.ulen 80 e sifir motor ilani var amacin ne ?
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Motorunuzu ucuza kaptirmayin..
Hep ilan sahiplerine sovulup sayilir ama asil kan emici ikinci el arac almaya calisanlar.
Adam dolari altini yuksekten bozuyor,sen zam yapinca "kan emici firsatci"
Hasstir ordan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Baktim harbiden iki kisi 130 a ilan vermis.
Madem dalga gecmek aradin bari amator bir motorcu gibi davranip Ankara nin en ucra yerindeki yetkili servisinde bulusalim deseydin.
Sifir motor olmasa hadi diyecem kimsenin verdigi fiyata karisma hakkimiz yok.ulen 80 e sifir motor ilani var amacin ne ?
alabılıyorsan al o paralara diye bi de atar yedik
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mavzer-i adlı üyeden alıntı
beni versysi de getirim mi :D
Toplanın gelin, ardından da gezi yaparız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)