Yok artık satsam mı ya motoru
Belirsiz piyasada gayet normal bir durum, kendilerini garantiye alıyorlar.
ama keşke para konusundaki bu başarısını müşteri memnuniyeti konusunda da gösterseler.
Arkadaşım Ford araç alacak, peşinat yatırdı, ama araç yok, fiyat da yok, araç geldiğinde kaç para ise o fiyat geçerli ! Ticaret hayatına bak !!
dominar 66.665 tl.
rs 200 43 bin lira olmuş. hadi hayırlı olsun.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Hele şu başımıza gelenlere bakın. Gerçekten rezalet.
Daha pazartesi günü zam gelmemiş miydi yahu bunlara ? 44 kusur olan dominar250 48 kusur olmuş. Vay arkadaş.
3 ay önce bayiiden Pulsar çıkarırken dominar 48 bindi. Pahalı diye bakmadım. 3 ayda biz 18 bin oynayacak kadar battık mı? Birazı fırsatçılık gibi geliyor bana.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
arkadaşlar anayasada stokçuluğun suç olması ayrı bir konu, stokçuluğun caiz olması ayrı bir konu. Caiz ise oyna devam, caiz değil ise hemen bir telefon anında caiz olur . Siyasal islamcılık sıçmığının ticari islama dönüştüğü noktada bu addamların motosiklet ile ne alakası var anlamıyorum. Vakti zamanında utanmadan Kawasaki'den distribütörlük istemiş, depodaki 'KAWASAKI' logolu yazısının altına 'KANUNI' yazarsanız senede 5000 adet termin vermiş adamlardan bahsediyoruz.
evet kardeşim , benim zamanımda takip edilirdi böyle durumlar. Şimdi bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
O durum yasal zorunluluktu, Hyosung ismi Global ismine tescilli idi. Hyosung markası ile Hyosung Koreden kendi gelse bile satamazdı.
Sonuçta ne Globale ne Kuralkana yaradı. Markaya yazık oldu.
30 gün içerisinde teslim zorunlu, yoksa alıcı parasını geri alabilir de, 30 günde zaten o para bende dursa ne olurdu adamların elinde para piç oldu zaten bari dursun motoru bekleyelim artık :(
herkes adamlari keselemis, ama biraz da haklilar.
adamlar dolar ile motor almislar, yatirim yapmislar ve tl ile satiyorlar.
tl deger kaybi sebebiyle, tl fiyati satin aldiklari dolar fiyatiyla uyusmuyor artik.
sonucta ticarethane ve kár etmek zorundalar, fiyatlar elbette guncellenecek, aramizda ticaret yapanlar yada motorunu ikinci el sitesinde satanlar var.
3 yil önce 30bine aldigi motor, bu sene kimse 25bine birakmaz.
adamlara giydireceksek, stokta yok demek yerine, guncelleniyor yazilsaydi daha mantikli olurdu.
burda kizilacak ilk yer kuralkan yada baska motor bayiileri degil, suyun basinda duran hukumet.
Fiyat güncellemesine birşey demiyorum ben, stokta yok demelerine benim lafım.
Ayrıca, suyun başında duran hükümeti kim seçti? Her iki esnafın birisi hükümete oy verdi. Keyfini sürsünler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)