2022 de sifir km binlik motor alabilen adam
Reklamlar
-
Parayi bitcoin den vurmustur,ticaret yapiyodur veya aileden zengindir.
Min 200.000 tl yi ( o da japonun tofasi honda olursa) bir motora vermek..baska nasil aciklanabilir ?
Ya bi de it sektorunde acayip acayip maaslar duymaya basladim ama moralim bozulmasin diye inanmiyorum,dogruysa onlar da alir :(
Nerdeeeeen nereeye be..mikip attilar bizi :(
https://www.youtube.com/watch?v=hqyTut9HL4Y
Reklamlar
-
Boşver Hırbonen kardeş
Napcaz zaten 1000cc motoru çok gürültülü çalışır
Bak ben porsiyon küçültüp 250'den 125'e geçtim
-
Abdülhamid dedemiz bu günleri rüyasında görmüştü.
-
doların bu yükselişine bakılırsa ikinci elde 400 bin liraya satacaktır.
-
deveye binin, peygamber de binerdi. sünnettir.
-
venezuela v2 olucaz gibi ama hayırlısı
-
S1000R Satılır bebek edition 9000km tek hatası benim olması. Dolar 14 oldugunda mı versem acaba mart gibi
-
Aman Venezuella'ya dönmeyelim.
-
Galiba artık 125 cc üstü lüks olucak. Hem motor şeytan işi yaw (!)
-
Sektörü merak ettim gerçi aynı odada çalıştığımız aynı işi yaptığımız arkadaşla 850 tl aramızda fark varken geçen yıl girdiği işte aylık 34 k maaş alıyordu. Borduroyu gördükten sonra artık hiç birşeye şaşırmıyorum.
Hondaya baktımda 401.300 tlmiş
-
şahsen şu dönemde sıfır motor almam,eldekini bir süre daha kullanır ve elektrikli motora geçerim.4-5 yılda zaten bu düşüncemi gerçekleştiririm.
elde motoru olan ve memnun olan bence satmamalı.maliyetler hem çok arttı hemde yüksek cc motorların yakıt harcamaları çok cep yakmaya başladı.
ha zengin için sorun değil bu harcamalar,zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış misali.Motorcu zaten motor sahibi olduğu an sıfır olsun ikinci el olsun borçlu oluyor.Orasını değiştireyim,üstümü tamamlayım derken masraflar şişiyor.
-
yec adlı üyeden alıntı
Aman Venezuella'ya dönmeyelim.
Maalesef bizde o güzellik de yok.
(Venezuela 6 Dünya Güzeli, 7 Kainat Güzeli)
-
Martı scooter ve türevi şeyler alıp binmek farz olacak. Bunlar daha iyi gunler. Erken secim olmassa 2023 e kadar komple boka batacagiz erken secim olmali
-
DickName adlı üyeden alıntı
adamlar fakir diye acımışlar herhalde. izmirin yarısı bunlardan daha güzel
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Abdülhamid dedemiz bu günleri rüyasında görmüştü.
Geçen gün Beşiktaş'ta motosiklet sürerken gördüm: Önümdeki bir Doblo'nun arkasında Abdülhamid resmi onun üzerinde de (o resmin parçası olarak) Atam izindeyiz çıkarması vardı.
Kahkaha attım, sonra bastım küfrü...
(İlk defa gördüm; "Hangi mağaradan çıktın?" diye sormayın. )
-
Bizdeki temel sorun ağızlara sakız olan ekonomik istikrar. Nedir bu;
1 euro 10 İsveç kronu. Neden İsveçli'lerin sesi çıkmıyor? 1 Dolar bırak bu fiyatları 78 Hint Rupisi neden Hintliler isyan etmiyor? Veya geçen günkü 1 dolar 113 Japon yeni. Onlar niye haykırmıyor?
Adamlarda 5 yıl önce de 10 kron, 5 yıl önce de 78 rupi, 5 yıl önce de 114 yen miş. Açın internette her yerde kaynak var. Bizde? 5 yıl önce dolar 3.45 şimdi 11.5!!!5 yılda üçe katlamış. Sorun burada.
Yoksa isterse döviz 50 lira olsun önemli değil. Ama hep 45-55 arası olacak ve 5 yıl bunu sürdürebileceksin.
Bu istikrarın yollarını ve yapılan yanlışları anlatmak siyasete gireceği için anlatmıyorum. Çok basit 1-2 cümle ile faizin artırılıp azaltılmasının payı az. Üreteceksin, yurt dışına satacaksın. Aldığından çok satacaksın. Boşa para harcamayacaksın. Temeli bu.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Geçen gün Beşiktaş'ta motosiklet sürerken gördüm: Önümdeki bir Doblo'nun arkasında Abdülhamid resmi onun üzerinde de (o resmin parçası olarak) Atam izindeyiz çıkarması vardı.
Kahkaha attım, sonra bastım küfrü...
(İlk defa gördüm; "Hangi mağaradan çıktın?" diye sormayın.
)
Adam kültür karmaşası yaşıyor kendi içinde. Bir de Mao, Lenin resmi falan olsa tam bomba olurdu.
-
2022 olmasada Haftaya ben alıyorum.kismetse alacam yani.ama bi sor neden nasıl alıyorsun diye.temmuzda araba satip parami mal gibi tl vadede tutup artik ne olabilirki diye beklemeye başladim.8 10 bin tl şu ana kadar kazandirdi allah razi olsun ama direk altin dolar alaydim şu an +15.000 tl deydim.mal gibi faize güvenip tl ye daha nolacakki diyip bekleyip gördük ebememizinkini.bende bir kısmını mala yatırmayı şu an mantıklı görüyorum şahsen.tl hariç neyde durursa dursunda fark etmez haftaya yeni kasa 0km mt09 ile inşallah umarım görüşmek üzere.
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
2022 olmasada Haftaya ben alıyorum.kismetse alacam yani.ama bi sor neden nasıl alıyorsun diye.temmuzda araba satip parami mal gibi tl vadede tutup artik ne olabilirki diye beklemeye başladim.8 10 bin tl şu ana kadar kazandirdi allah razi olsun ama direk altin dolar alaydim şu an +15.000 tl deydim.mal gibi faize güvenip tl ye daha nolacakki diyip bekleyip gördük ebememizinkini.bende bir kısmını mala yatırmayı şu an mantıklı görüyorum şahsen.tl hariç neyde durursa dursunda fark etmez haftaya yeni kasa 0km mt09 ile inşallah umarım görüşmek üzere.
Ben sana amatorsun dedigimde kiziyosun bi de,parasini tl de tutan kisiye ne denir baska ;)
Bu arada mt9 ile binlik grubuna seni alamiyoruz kusura bakma, mt10 alman gerekirdi uzgunum.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)