ARKADAŞLAR YORUMU SİZE BIRAKIYORUM
ARKADAŞLAR YORUMU SİZE BIRAKIYORUM
yaa allah aşkına iyi okuyun adam honda dylan ile 151 mondiali kıyaslamış yaa delirecem yaa
如果通过单击链接而到达了该网页,请与网站管理员联系,通知他们该链接的格式
zoruna mı gitti gardaş bunda never adam reklamını yapmış!
vatandaşın nickindende anlaşılacağı gibi o motoru seven birisi ve o motoru daha üstün görmesi doğal bişey.
allahım sen nelere kadirsin daha neler görücem bu motosiklet.netde espri anlayışım deyişdi az sonra topic patlar 25 kişiyle
vallahi bak benden size tavsiye muratd gelirse dylanla 151rs yi karşılaşdırdığınızdan dolayı olacaklardan ben sorumlu deyilim
Ben de motora 5-6 kişi binmiş birinin fotosu falan sandım .. bu mudur yani .. göreceli konular hakkında yorum yapmak yanlıstır
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
Wayy beee.
yok kardeşim karga yavrusunu şahin görürmüş benim hurda gibi kendini aldatıtyo arkadaş
Kaçın topic patlayacak.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Tabii ya. Bak McLaren'i Ferrari şamarlıyor, Renault şamarlıyor, biz hala inadına McLaren diye yırtınıyoruz .
May the Force be with McLaren Mercedes
Toyota kimseyi şamarlayamaz. Honda'yı ise ikincilik kovaladıkları 2004'te "McLaren ancak bir köpek kadar hızlı" diyen Jenson button'a inat, onlar tek yarış kazanamazken McLaren tarihindeki en kötü araçlardan birini yarış kazanacak hale getirerek şamarlamışızdır. Geçen sene motor kapağının altında Mercedes olmasa Renault'yu da şamarlayacaktık ama koca Mercedes bir Toros motoru kadar motor yapamadığı için ancak ikinci olduk. Aslında biz onunculuğa da razıyız, yeter ki Kimi gitmesin. Kimi'yle kaçırılan şampiyonluklar Balon-so'nun getireceği (getirebilirse) şampiyonluklardan daha değerlidir McLaren taraftarlarının gözünde.
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar gerçekten bu siteden arkadaşların neden çıktıgını şimdi anlamaya başladım yani bi konuyu arkadaşlara danışmak için bi konu açılıyo ve konu ile dalda geçiliyo gerçekten çok üzücü bi durum m.t. için
98 Beygir.....
bence mondial rs151 ile honda dylan kıyaslanmaması gereken modeller..
[B]shadow vt750c4[/B]
Ben başlığı açan albts arkadaşıma hak veriyorum.
Benim düşüncem mesele Honda - Çin karşılaştırması değil. İnsanların sahip oldukları motoru süper çok güzel hiç sorunu yok şeklinde kendilerini tatmin etmek amacıyla yanlış tanıtarak almayı düşünenleri aldatması.
Bence tecrübeler iyi VE KÖTÜ yönler dahil olmak üzere paylaşım amaçlı olmalı.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20594 adresinden kendi motosikletimin 10.000kmdeki tüm iyi kötü yönlerini yazdım. Bence yazılar bu şekilde olmalı. Benim başlığımın örnek teşkil ettiğini düşünüyorum.
Not: Linki reklam olsun diye vermedim tabiki. (Ne çıkarım varki?)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)