Merhaba arkadaşlar motoruma sıs farı taktırdım sis farından normal günde açsam ceza yermiyim çakrı da var ama çakar kulanmıyorum genede sıkıntı çıkarırmı
Merhaba arkadaşlar motoruma sıs farı taktırdım sis farından normal günde açsam ceza yermiyim çakrı da var ama çakar kulanmıyorum genede sıkıntı çıkarırmı
çakar özelliğini kullanmassan birşey olmuyor.
ama sisi açtıgın sırada da karşı taraftaki araçları rahatsız ettiğini gören bir polis olursa yandın
Sis farı mutlaka her motorda kullanılması gereken "güvenlik ekipmanıdır" Racing chopper veya skuter fark etmez.
Çevrenize baktığınızda kasklar mat ve koyu, montlar siyah fosforlu yelek zaten yok. Sonra görmedim seni diyene kızıyoruz. Adamlar haklı.
Ayarı düzgün yapılmış, öndekinin gözünü almayan ve özellikle sabit yanan sis farına kimse birşey demiyor. Kullanın.
Ben geceleri emniyet şeridinde çakar açıyorum ama o sırada yolda sürekli bir gözüm polislerde oluyor , polis gördüğümde hemen kapatıyorum. Polisleri geçtiğimde tekrar açıyorum . 1 aydır bir problem yaşamadım.
bende bunlar var.
araba farı gibi düz çizgi şeklinde aydınlatıyor. kısa far gibi ayarladım. arabaların arka tamponunda kalıyor
Benim sisler uzaktan kumandalı olduğu için sürüş sırasında açıp kapayamıyorum.Gündüz sabit gece süreceksem çakar modda çalıştırıyorum.Bu çakar lamba polis gibi kırmızı mavi yananlar için yasak değilmi.Bizim sisler sabit beyaz yanıyor.Polis çevirip ceza yazarsa yandık.
Haklısın fakat Ataşehir - pendik E5 güzerhanında motor kullanıyorum. Akşamları en sol şeritteki boşluktan trafiksiz gitmek için mecbur açıyorum. Yoksa araç sürücüleri fena sıkıştırıyorlar. Hatta bazıları en sola geçip yol bile vermiyorlar. Çakar açtığın zaman ip gibi gidiyorsun , ayrı olarak sadece duran trafikte açıyorum , bu nedenle araç sürücülerini rahatsız ettiğimi düşünmüyorum. Bu zamana kadar kimse arkamdan korna yada selektör yapmadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)