iyi anlatmışsında moto gp de 125, 250 ve 1000 ccler yarışıyor....yanış bilgi olmasın...seneye 800ccye düşürülecek...formula da rekabet sırf mclaren ferrari arasında geçmiyor...markalar şampiyonu renault unutulmaz..sen biraz daha çalış bence
iyi anlatmışsında moto gp de 125, 250 ve 1000 ccler yarışıyor....yanış bilgi olmasın...seneye 800ccye düşürülecek...formula da rekabet sırf mclaren ferrari arasında geçmiyor...markalar şampiyonu renault unutulmaz..sen biraz daha çalış bence
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Ben sadece TOMSFED diyorum yani babası sayesinde orda bende kesinlikle yeterliliğine inanmıyorum aldığı sonuçlar ortada asıl orda olması gereken isim bana göre Can Artam gerçekten çok yetenekli bir isim konuşurken bile işini bildiğini hissettiriyor ama işte burda bile torpil işliyor malesef Serkan Yazıcının WRC macerası başlamadı bir türlü...
http://www.f1turkey.com/haberler/f1t...0050820&id=499
Bence sende tüm metinleri oku ondan sonra yorum yap alt mesajlarda yazıyı benim yazmadığımı alıntı olduğunu söylemiştim...Beni heyecan kısmı ilgilendiriyor...Unutulan Renault takımından bahsedilmiştir tam okusan göreceksinde işte...Ben bu derse 16 yıldır çalışıyorum arkadaşım sevgiler...
Bu başlıkta yöneticilerin ve Ferrarinin hep beraber katlettikleri heyecana bir tepkidir zaten...
alıntı yaparken görmüyomusun ne yazdığını düzeltseydin...kılıf bulma şimdi
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
sen hatanı kabul edemedikçe saldırganlaştın illede kavga etmek istiyosan geri adım atmam onuda söyliyim
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Mad Bike, ben yanlış bilgileri düzelttim zaten, tekrarına gerek yok (üstelik yanlış da bilgi vermişsin).
Aytsakal alıntı yapmış, düzeltmek zorunda değil.
Aytsakal, o dediğinin ne olduğunu biliyorum tabii ki. Bak ne demişim, İngilizce desen değil, çünkü o kelimenin aslı extream değil, extreme'dir. Hani Türkçe katledilip yabancı dil kullanılıyor da bari yabancı dili hakkıyla kullanın.
Mad Bike, fare imlecim ispiyon düğmesinin üstünde. Sözlerine dikkat et.
May the Force be with McLaren Mercedes
sert kaçtıysa pardon... moto gp kategorilerini bn kendi bildiğim gibi biliyordum bi dahakine daha dikkatli bakarım
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)