arkasındakini sevenler okusun!!
-
Hiç alakası yok ama bu konu bana Halide Edip'in Vurun Kahpeye eserini hatırlattı. Neredeyse linç edeceğiz arkadaşı biraz daha sakin daha az hakaret etsek maganda değiliz ki niye üstümüze bu kadar alındık arkadaşlar. Maganda gerçeği yok mu ülkemizde kendisi genelleme yaparak büyük hata yapmış ama bizde içine soktuk yani biraz daha sakin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
-
bıyıklı yahu olayı ATATÜRK ün kemik sızlamasına kadar getirmiş.hangi hatadan bahsediyorsun...bende motosiklet süren bayan gördümmü bakıyorum.hatta site mizdeki inci hanıma şakayla karışık kız arkadaşıma öğretmesinide istedim. bu olayı mağra adamlığına kadar götürmenin gereği varmı???
herkez bakıyor diye ilgi delisi olmuş hepsi bu....
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
-
genelleme yapılması yanlışşş
-
yarası olan gocunurmuş arkadaşlar ben ne değim bir genelleme yaptım herkes bir şey yazmış ben zaten bana bakılmasından çok rahatsız değilim, çok umursamıyorum, ama benim gibi bir çok insan var ve bundan rahatsız oluyor, tutumunuzu lütfen değiştirin
ayrıca bazı arkadaşların mesajları hakaret boyutuna gelmiş lütfen terbiye sınırlarını aşmadan tartışalım
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
-
javacı_ayşe adlı üyeden alıntı
yarası olan gocunurmuş arkadaşlar ben ne değim bir genelleme yaptım herkes bir şey yazmış ben zaten bana bakılmasından çok rahatsız değilim, çok umursamıyorum, ama benim gibi bir çok insan var ve bundan rahatsız oluyor, tutumunuzu lütfen değiştirin
ayrıca bazı arkadaşların mesajları hakaret boyutuna gelmiş lütfen terbiye sınırlarını aşmadan tartışalım
Bakın Ayşe hanımefendi işte sıkıntı burda genelemme yapmanız. Yoldan geçen motorlu bir kıza dünyanın heryerinde bakarlar. Bundan taciz çıkarmanız asıl sizin pekte insaflı olmadığınızı gösterir. Ben üstüme alındım çünki ülkemin yollarında benim bacılarımın motor kullanması benim ülkemin doğru yolda olduğunu gösterir. ve bende buna hayran hayran bakarım. Ve baktıktan sonrada içimden helal olsun kıza diye geçirir saygı duyarım. Gelgelelimki bazıları elma ve armudu ayırmakta zorluk çekerlerki buda kişinin zeka katsayısındaki eksikliğe delilldir. Bu bakanada, bakılanada uygulanacak bir yöntemdir.
Eğer siz bunu yani ne gözle bakıldığını ayırt edemiyorsanız, yada buna gerek duymuyorsanız. size kem gözle bakan kadar. bizlere kem gözle bakan sizde suçlusunuz.
Ve nerede motora binen bir hanımefendi görürsem bakarım ve elimden gelirse yanına gidip hem tebrik eder hemde alnından öperim.
Atatürk. konusuna değinmeye gerekte yok ihtiyaçta
saygılarımla
akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
Ben motor görünce motora bakıyorum. Üstündeki kız mı erkek mi diye dikkat etmiyorum. Tabii bazen hanzolar zorla dikkatimi çekiyor ama o ayrı.
Arkadaşlar, yüzyüze gelseniz bir erkeğe bile söylemekte zorlanacağınız şeyleri burada bir bayana söylediğinizi unutmayın.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
ayşe ben daha sana ne diyim.madem magandaların sana bakması hosuna gidiyor ne yazıyorsun.erkeklerin alayına mağara adamı maganda diyorsun.yaşıan ters orantılı büyüklük edip bir özür dileyeceğine.aynı tutuma devam.sevgi sevgiyle hakaret hakaretle karşılanır.bende bakıyorum.inat değilmi.bendemi magandayım şimdi ayşecik
-
akalteke adlı üyeden alıntı
Bakın Ayşe hanımefendi işte sıkıntı burda genelemme yapmanız. Yoldan geçen motorlu bir kıza dünyanın heryerinde bakarlar. Bundan taciz çıkarmanız asıl sizin pekte insaflı olmadığınızı gösterir. Ben üstüme alındım çünki ülkemin yollarında benim bacılarımın motor kullanması benim ülkemin doğru yolda olduğunu gösterir. ve bende buna hayran hayran bakarım. Ve baktıktan sonrada içimden helal olsun kıza diye geçirir saygı duyarım. Gelgelelimki bazıları elma ve armudu ayırmakta zorluk çekerlerki buda kişinin zeka katsayısındaki eksikliğe delilldir. Bu bakanada, bakılanada uygulanacak bir yöntemdir.
Eğer siz bunu yani ne gözle bakıldığını ayırt edemiyorsanız, yada buna gerek duymuyorsanız. size kem gözle bakan kadar. bizlere kem gözle bakan sizde suçlusunuz.
Ve nerede motora binen bir hanımefendi görürsem bakarım ve elimden gelirse yanına gidip hem tebrik eder hemde alnından öperim.
Atatürk. konusuna değinmeye gerekte yok ihtiyaçta
saygılarımla
akalteke
benim bundan rahatsız olduğum falan yok taciz anlamı çıkarmıyorum ayrıca ne gözle bakılırsa bakılsın hiç umrumda değil zaten, sadece burda benim gibi olan hemcinslerimi koruyorum, motosikletimle Dünya turuna çıkmayı planlayacak kadar çılgınım tartışmada terbiye sınırlarını zorlamassan sevinirim zeka katsayım eminim seninkinden daha yüksektir
-
Konu dışına çıkmayın konuya konunun özüne dönelim... Kötü söz sahibine aittir bukadar uzatmanın gereği yok bence tartışma içeren mesajlar silinecek devamında konu kilitlenecektir...!!!
-
locco adlı üyeden alıntı
ayşe ben daha sana ne diyim.madem magandaların sana bakması hosuna gidiyor ne yazıyorsun.erkeklerin alayına mağara adamı maganda diyorsun.yaşıan ters orantılı büyüklük edip bir özür dileyeceğine.aynı tutuma devam.sevgi sevgiyle hakaret hakaretle karşılanır.bende bakıyorum.inat değilmi.bendemi magandayım şimdi ayşecik
hoşuma gittiğini söylemedim dikkatli oku, erkeklerin hepsine demiyorum bakanlara diyorum genelleme yaptım farkındaysan istediğin kadar bakabilirsin bir gün birinin abisi gelip burnunun üstüne yumruk attığında biz de sana gülerek bakarız
-
Hem cinslerin bile seni ayıplıyor, peki bu nasıl iş? Bence hatanı kabul et yaptığın genelleme yanlış attın ortaya erkekler mağara adamıdır diye bir laf kadın/erkek üyelerden ağır tepki aldın. Savunacak tarafın yok!
Hakaret konusunda haklısın sana katılıyorum sen genele hakaret ettin ama onların sana etmemeleri gerekirdi.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Moderatör (forrap)
-
-
bu muhabbet geyik.com da bile yok !!!!!!
kask her zaman kask
takmayan olur mintax
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
-
benim bundan rahatsız olduğum falan yok taciz anlamı çıkarmıyorum ayrıca ne gözle bakılırsa bakılsın hiç umrumda değil zaten, sadece burda benim gibi olan hemcinslerimi koruyorum, motosikletimle Dünya turuna çıkmayı planlayacak kadar çılgınım tartışmada terbiye sınırlarını zorlamassan sevinirim zeka katsayım eminim seninkinden daha yüksektir
Ayşe hanım ben size asla sen diye hitap etmedim ve zekam terbiyem buna müsade etmeyecek düzeydedir. Sizinkinden asağıda yada yukarda olması değil hengi kelimeyi nerede kulanacağımı bilmek benim için yeterlidir. Kırmak ve kırılmamak adına bir daha buraya cevap yazmayacağım.
Size hemcinslerinizi koruma konusunda başarılar dilerken benim burnum biraz serttir belirtmek isterim.
sizin düşük zekalı birinin saygısına ihtiyacınızda olmaz ama
genede saygılarımla
AKALTEKE
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
aybiketa adlı üyeden alıntı
aha ! ben de mi bayan magandayım yani
ayşe arkadaşımızın yaşına ve cahilliğine verelim, mesajını değiştirmesi hatta yeni bir mesaj yazması vaciptir derim..
Atatürk hakkındaki kısıma söyleyecek kelime bulamıyorum...
tamam tamam bu mesajları okumamıştım, kızlarda böyle mesaj yazdı ya pes özür dilerim beyler özür dilerim, biz kaşınıyomuşuz meğer, bana göre hava hoş ben rahatsız değilim, rahatsız olan sizsiniz kızlar, ben motorumu sürerim keyfime bakarım, bakan baksın umrumda bile değil, zaten Türkiye'de benden başka jawa ceylan kullanan kız yok sanırım, bulursanız bana haber verin o kızla tanışmak isterim, bundan sonra kızlara iyice bakın, hatta yetmezse laf falan atın
-
konu ilgili kaza raporu
hoşuma gittiğini söylemedim dikkatli oku, erkeklerin hepsine demiyorum bakanlara diyorum genelleme yaptım farkındaysan istediğin kadar bakabilirsin bir gün birinin abisi gelip burnunun üstüne yumruk attığında biz de sana gülerek bakarız
arkadaşlar bu kaza 24 ağustos ta 4.lewent metro giriş kawşağında olmuştur
kısaca sonuç şudur
bayan sürücü hastaneye, minübüs şöförü karakola, motosiklet te hurdaya gitmiştir,kazaya tanık olanlar münibüs şöförünün kafasını yarmak üzereyken polis zor kurtarmıştır.Biz erkeklerin bile taciz edildii trafikte bayan sürücülerin hiç şans ı yok
lütfen dikkatli olalım
özellikle bayan sürücüler size sesleniyorum
kesinlikle ana anterlerde motor kullanmayın
ne yazılırsa ne sölen se bu ülkede geçerli diil
kazasız sürüşler
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
-
Nasıl gocunmayacağızki, yaptığınız genellemeye göre ya erkeklikten vazgeçeceğiz yada mağara adamı olmayı kabul edeceğiz. Bu forumda yığınla yazışma okudum hiçbirinde birbirine sataşma yoktu, bende hayret ediyordum bu kadar güzel bir forum nasıl olabilir, herşey terbiye ve saygı sınırları içirde diye. Ama dahada ilginci bir bayanın bu tadar alakasız bir şekilde hakaret edip bu forumu kirletmesi oldu ve ne yazikki gene gereken saygıyı gösteremeyip borçlu olduğunuz özürü bile yazamayıp tam tersine üste çıkmaya çalıştınız, bunun adına pravokasyon denir hanımefendi.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler